+1 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından
Şaka gibi randevumuzu iptal edip izine cikmis

Şaka gibi ya beş oda var beşide asistan hiçbir doktor yok 

Birtane uzman doktor bile yok nöroloji polikliniğini ya şaka mi

6 Cevaplar

0 oy
(13,436 puan) tarafından
Neredeydi canım asistanlar tetkik test vs alsın izinden dönünce sonuç alırdınız. İmkan varsa özele bir baksanız en azından kafandaki soru işaretleri bir nebze rahatlar 
(1,086 puan) tarafından
Ya geçen zaten asistan baktı o yönlendirdi profe
(1,086 puan) tarafından
Fakülte hastensindtiz şuan mr çektik hftaya gelin diyorlar gene
(13,436 puan) tarafından
Anladım canım. Allah yardım etsin insan bir de bekleyince uzun süre ekstra geriliyor
(1,086 puan) tarafından
Aynen valla sinirim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(13,858 puan) tarafından
imkanı olan kaçtı gitti ülkeden. 
(1,086 puan) tarafından
Var canım yok değil var ama keyfi gelmiyolar asistana bırakmışlar ya bu önemli birşey nasıl gider ya
(13,858 puan) tarafından
izin alır gider, sonuçta izin hakkı var.
(1,086 puan) tarafından
Tamam hepsimi gider ayrıca bize randevu verdiler özel prof la görüşmek için ona rağmen yok gitmiş birtanesi bile yok
(13,858 puan) tarafından
valla hastanede kaç tane hoca var bilemem. bazı bölümlerde 1 tane oluyor
(1,086 puan) tarafından
4 tane var dordude yok
(13,858 puan) tarafından
dersleri mi var acaba
(5,626 puan) tarafından
Üniversite hastanelerinde polikliniğe asistanlar bakar. Ciddi vakalar olduğu zaman prof yönlendirir. Prof olmuş insan poliklinik yapmaz. Ha özel poliklinik yapar o da ücretli.
(13,858 puan) tarafından
evet sadece belli saatlerde muayene ederler, o da ücretli özel muayene. diğer zamanlarda da fakültedirler büyük ihtimalle dersleri vardır
(1,086 puan) tarafından
Ya canım biz randevumuza göre gittik gelmemiş izin almış yok diyor hiçbir hoca bugün yok hepsi asistan bakıyor yerine dediler bir ay önce gene dediler  randevu alıp gittik kafamıza göre değil para istiyorsa para da verirdik
(1,086 puan) tarafından
Benim eşim ciddi vakanzaten ona yonrndirdi als süpelisi daha ne kadar az ciddi olabilir ki . Zaten asistan prof baksın dedi biz bir aydır bu günü bekliyoruz postlarima baksan
(13,858 puan) tarafından
randevuyu poliklinikten mi aldınız profesörden mi aldınız?
yani profesörden aldıysanız bile adamın özel bir işi çıkmış izin almış olabilir. kızımın randevusu da bu şekilde iptal olmuştu birinde. 1-2 hafta sonra gitmiştik.
(13,858 puan) tarafından
geçen devlet hastanesibde eşimin başına gelmişti  göz doktorundan randevu almıştı, adam iznr çıkmış. ama mhrsden arayıp haber bile vermediler. eşim hastaneyegittie doktor yok. diğerdoktorlar fiş vermiyor.bi  de sanki eşim randevuya kendi gitmemiş gibi 15 gün randevu alamadı.
yani doktor bu izin alabilir ama hastalarına bilgi verilmeli, randevu iptaliyle ilgili. mhrs bile vermiyor haber, maalesef
(1,086 puan) tarafından
Tamam bir aydır bekliyoruz şuan çok önemli bir konu bir nir aydir prof bekliyoruz özelikle oradaki asistan doktor randvuyu oluşturdu el sinir olma ya ben şimdi bir hafta daha nasıl beklicem aceba mi diye diye kafayı yedik
(1,086 puan) tarafından
Hayır biz dedik başka nörolog uzman doktor baksın hani parası neyse verelim onlarda yokmuş hepsinin yerine asistan var dediler orda ki tek bir doktor öğretim görevlisi diğerleri degil
(5,626 puan) tarafından
Ankara’ya gelemez misiniz? Bu kadar ciddi bir tanı varsa Urfa’da tedavi olmaz bence
(13,858 puan) tarafından
üniversite hastanelerinde olabiliyor maalesef. sizi de anlıyorum bir an önce iyi bir doktor görsün tedavi neyse başlasın istiyorsunuz ama maalesef hastanelerde prof, doçent sayısı çok çok az.
yeğenimde genetik sorun var, test yapıldı vs. sonuç çıkana kadar fakültedeki bütün genetik doktorları istifa etmişti. yönetimle bozuşmuşlar. sonucu bile gösterecek adam yoktu.
şehir hastanesinde zor bulduk sonra doktor ona gitmiştik. tabi randevu alana kadar canımız çıkmıştı
(13,858 puan) tarafından
normalde urfadan falan hep balcalıya gelirler
(1,086 puan) tarafından
Ya biz işte diyoruz prof baksın hani ne derse ona göre gelelim Ankara İstanbul nere ise
(13,858 puan) tarafından
imkanınız varsa daha büyük şehire gidin. atıyorum ankarada, hacettepede yoksa ankara tıpta vardır, gazi de vardır. birinde muhakkak vardır.
balcalı için şu an bir şey diyemem çünkü hala ana binaya tamamen geçmediler. hastaneye 2ye 3e bölündü depremden dolayı. muayene ana binada mr başka binada saçma sapan oldu. özellikle dışarıdan gelenler için büyük sıkıntı.
(5,626 puan) tarafından
Geç kalmayın bence hemen Ankara’da bir hoca araştırın
0 oy
(346 puan) tarafından
Hangi hastane merak ettim 
(1,086 puan) tarafından
Fakülte hastanesi urfadayim
(346 puan) tarafından
Allah Allah
Acaba vakaya felan mi gittiler ki
Kayseri'de proflar mesaiden sonra muayene eder genelde orda da mı öyle acaba
(1,086 puan) tarafından
Yok canım hepsi asistana birakmis biri izin almış biri akşam geç çıkmış y gelmemiş falan falan haftaya muane olacak paralı mı sanırım bilmiyorum
(346 puan) tarafından
Ah canım çok üzüldüm ya
(1,086 puan) tarafından
Bende çok üzüldüm yaa
0 oy
(20,345 puan) tarafından
Hepsi kaçtı ülkeden 
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Canım merak ettim son durumu, gidebildiniz mi doktora? 
(1,086 puan) tarafından
Gittik canım gicbir doktor bakmadı yoklarmis haftaya gitmemiz gerek
0 oy
(6,925 puan) tarafından
Canım lütfen sonuç sonrası post aç kaç gündür merak ediyorum seni 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
11 cevap 305 göst.