+5 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (939 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.................

16 Cevaplar

0 oy
(939 puan) tarafından

En İyi Cevap
kizlar postu kapatiyorum yorumlar nereye gitti diye sinirlenmeyin hepinize guzel kalbiniz ve bana destek oldugunuz icin cooook tesekkur ederim ❤️guzel kalbinizden opuyorum sizi seviyorum ❤️
(939 puan) tarafından
cidden benimle derdin ne cok merak ediyorum istersem atarim evet hatta aksam bile atarim yani zorun ne benle gereckten
-Reklam-
+3 oy
(135,097 puan) tarafından
sadece kacirdigim vakit namazlarina üzülyorum biliyorumki gerisi bos
(939 puan) tarafından
haklisin
(135,097 puan) tarafından
o post neydi bildirim gelmis pist yok
(939 puan) tarafından
kaldirilmis canim
+2 oy
(939 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kaldirdim fotoyu
(4,002 puan) tarafından
O lohusalikta kendini begenmemeyi iyi bilirim. Ben asiri cirkin hissediyordum. Özguvenim yerlerdeydi. 5 ay olcak ilk iki ay fazlaydi. Disari cikmak istemiyordum.
Su anda biraz oyleyim ama sukur ilk gibi değilim.
Çok kötü hiss yıpratıyor insani
(939 puan) tarafından
2 gun sonra 32 oluyorum evet bir oglum var canim
(406 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben 27 yasindayim 3 çocuk pil bitmis
Ayda bir saçimi tariyom düsun gece gunduz uyku yok
(939 puan) tarafından
sekerkiz ben ciddi bi depresyon atlattim cok yalniz kaldim gunlerce saatlerce yalnizdim evde ve daha anlatamayacagim cok sey var bi de 22 kilo aldim.gebelikte simdi vermek icin yirtiniyorum insanin yeni bedenine alismasi kolay olmuyor evet biraz zayiflarsam daha iyi hissetcem insallah ❤️
(4,002 puan) tarafından
Bende 20 kilo almistim malesef. Hep yalnizim ben .:(
Gercekten lohusalik kolay degil hic. Eski sen olamiyorsun asla.

İnşallah zayiflarsin canim. İstedigin kiloya inersin❤️
0 oy
(2,205 puan) tarafından
Çok güzelsin eminim şuan daha güzelsin canım 
(939 puan) tarafından
cok sagol askim❤️ bunu gel de bana anlat lohusalik psikolojimi mahvetti
(2,205 puan) tarafından
Hepimiz yaşadık onu canım yalnız değilsin
(939 puan) tarafından
ay canimsin sagol ❤️
0 oy
(8,234 puan) tarafından

5 10 yıl sonrada suan ki haline bakıp üzüleceksin... anın tadını çıkar.  Geçmişi sırtında taşıma 

(939 puan) tarafından
bu o kadar dogru ki simdi 3 5 sene sonra dicem ki ay o zamanlar ne guzelmis valla hep boyle bu hastalik oldu bende
0 oy
(4,002 puan) tarafından
Kiz bide simdiki halini atsaydin bakardik fark varmi:)
(939 puan) tarafından
attim canim bak :)
(2,205 puan) tarafından
Ben görmedim şimdiki halini:(
(939 puan) tarafından
ay ozelden atabiliyor muyum acaba ki ?:(
(2,205 puan) tarafından
Bilmiyorum valla
0 oy
(10,124 puan) tarafından
Bende evlendigim senenin  fotusuna bakınca deli gibi üzülüyorum ne kadar güzelmişim diyorum 
(939 puan) tarafından
hepimizde var bu demk ki aslinda simdi de iyiyizdir de psikolojik olarak dusunuyoruz iste
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Hiç birimiz eskisi gibi değiliz cnm hayat şartları yaşananlar alınan kilolar hepsi birer etken ben 20 li yaşlarım da şu güzelsin kelimesi o kadar standart bir kelime gibi gelirdi şimdi duymaya hasretim odun bir kocam varda :) anlican hepimiz biraz mazide kaldık 
(939 puan) tarafından
ah bu kocalar :)gerci soylese de tatmin olmayiz
(2,405 puan) tarafından
Bu resim şuan ki halin mi ?
(939 puan) tarafından
sapkali olan evet canim
0 oy
(939 puan) tarafından
kizlar bunu yakin arklarima da atip dert yaniyorum buraya da atiyorum beni merak.edenler goruyor bu ikinci paylasimim belki 3 belki 5 rahatsiz olan yazmasin amacim kotu degilayni seyleri dusunen insanlarla konusmak kalp kirmaniza gerek yok inanin 
(939 puan) tarafından
ya senden bi talebim yok yozum yazmak zorunda degilsin derdin ne benle
(121 puan) tarafından
Ağlamak için kendine dert arama çok güzelsin gerçekten
(939 puan) tarafından
sagol askim ❤️
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Çok güzelmişsin ama isteyince insan her yaşta güzel olabilir karalar bağlama bence ben kırk üç yaşıma girdim kendimi hala çok güzel buluyorum bakımları mı ihmal etmiyorum her kadın öyle olmalı bence 
(939 puan) tarafından
hey masallah ❤️ben bakim ypamiyorum pek fazla onceden kuaforden cikmazdim simdi oje bile suremiyorum bu da cok etkili sanirim banyo yapsam sukur ediyorum
(7,780 puan) tarafından
Çocuklar küçükken oluyor öyle bir dönem ama sonra insan yeniden kendine dönüyor:)
(939 puan) tarafından
iste yavas yavas daha iyi hissediyorum cok sukur :)
0 oy
(758 puan) tarafından
Yaş kac canım ister istemez bı fark illaki var yirmili yaşlarla 30yaslar asla bir olmuyor ama o kadar bı dert edecek kadar bı değişiklik göremedim hala Su gibisin ve üstüne üstelik birde Ninesi daha ne olsn
(939 puan) tarafından
32 oluyorum 2 gun sonra askim tesekkur ederim son cumleni anyamadim kusura bakma yazim hatasi oldu galiba ❤️:)
(758 puan) tarafından
Annesinde yazmıştım yanlış olmuş kusura bakma
0 oy
(148 puan) tarafından
Şimdi kaç yaşındasın ki canım 
(939 puan) tarafından
32 olcam 2 gun sonra canim
(148 puan) tarafından
Daha gençsin bu yaşta böyle karamsar olma 40 a da gelince bu yaşları Özlücen insan hep öyle işte geçmişe hep özlem içinde geleceğe kaygı
(939 puan) tarafından
iste diyorum hep.kendime ilerde simdinin kiymetini anlayacaksin ani yasa ama bazen olmuyor iste
0 oy
(351 puan) tarafından

Keskelerin neler mesela bizde ders alalım biraz. Ben ileriyi düşünüp kaygılanmaktan bugünüme odaklanamıyorum çevrem de sağolsun onlar yüzünden hiç iyi olamıyorum. Kas hastası bebeğim var bir yaşında. Zamanla kötüleşecek diyor doktorlar 10 lu yaşlardan sonra yürüyemeyecek 20 yıl yaşasa iyi dediler ömür biçtiler yavruma. Ben olacaklardan korkup şuan yanında yürüyen konuşan gülen bebeğime gözü yaşlı bakıyorum sürekli ileride çok pişman olucam biliyorum ama yinede böyle üzülmekten alamıyorum kendimi:(

(840 puan) tarafından
mantıklı cevap veren biri işte. Yok öyle değilsin demiyor şöyle böyle demiyor sebepler üzerinden sebepleri soruyor ama bu cvplar istenmiyor maalesef
(939 puan) tarafından
merve sen hakaret ediyosun acimasizca hem de  ben bu yorumda bi hakaret goremiyorum neden israrla kalbimi kirip kendini hakli cikarmaya calisiyosun gercekten allah buyuk bi gun kalbin kirildiginda kime ne yaptim diye dusunme olur mu

uykulu anne Allah sana dayanma gucu ve sabir versin yavruna saglik versin insallah seninkinin yaninda benim depresyonum dert degil o yuzden bisey diyemiyorum canim ❤️
0 oy
(2,763 puan) tarafından

Ben de şu anki halimi beğeniyorum, eski tipim civciv gibiymiş :D

(939 puan) tarafından
oh ya ne guzel :)
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Ne *** vardıyaa evlenecek aklıma scm
(939 puan) tarafından
ajhahahah al benden de o kadar :)
(1,031 puan) tarafından
:))))
0 oy
(576 puan) tarafından
Fotoğraf silip öyle kapat canım maşallah güzelsin ☺❤
(939 puan) tarafından
kapatinca foto gorunur mu yine de ? sagol askim benim ❤️❤️❤️
(576 puan) tarafından
Balım Googleye düşer sen yine de her ihtimale karşı sil öyle kapat.postunu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 686 göst.
23 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❣AYSUDEMIRCIOGLU❣ (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 619 göst.
0 oy
8 cevap 489 göst.
0 oy
16 cevap 728 göst.
27 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,497 cevap

41,145 kullanıcı

Kategoriler

...