0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (2,164 puan) tarafından

Kızlar oğlum 27 aylık mutfağa gittim geldim ateş ölçerdeki pili çıkartmış ısırmış herhangi bir sorun olur mu başına gelen varmı 

imageyamulmuş biraz

7 Cevaplar

0 oy
(835 puan) tarafından
Oğlumun kumandanin kackez pilini ısırdı pil almaktan gına geldi artık kumandayı kaldırıp telefona indirdim sjsj
(1,595 puan) tarafından
Pillerde ağır metaller var kaldı ki siz bile dokunduğunuz zaman elinizi bol sabunla yıkanması gerekiyor. Bana birşey olmaz demeyin. Bu durumdan dolayı vücuduna ağır metalden dolayı hayatı boyunca engelli kalan bir çok insan var. Gözünüzü seveyim bilinçli olun bu konuda
(835 puan) tarafından
Ben kaldirdim balla yükseğe indiremiyorum yere artık digerlerinide bantliyorum artk
(1,595 puan) tarafından
Bende zamanında çocuk için kumanda almıştım :D
(835 puan) tarafından
Cocugunmu var derdinmi var diye boşuna demiyorlar buyukler
(2,164 puan) tarafından
O ağır metalden engelli kalanları gördüm o yüzden korktum ya bunlar eski tarz pil olmadığı için içinden bişi çıkmamıştır heralde diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalışıyorum pili söktüm delinme vs yok şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bunu hep yapıyoruz ülkedeki herkes yapmıştır biten pil isirilip bir  sure daha kullanılır :D

(2,164 puan) tarafından
Yaptık tabide konu çocuk olunca insan evham yapıyor birdw bayağı yamuldu ya korktum kimyasal vs çıkmışmıdır içinden diye :D
0 oy
tarafından
pilin içi dışına çıkmadıysa zehirlemez. ama delinme varsa hemen gidim doktora 
(2,164 puan) tarafından
Yok delinme vs olmamış şükür
0 oy
(4,390 puan) tarafından
Sürekli olan bişey bizde 
(2,164 puan) tarafından
Bu çocuklar canavar gibi ya Allah koruyor vallahi :D
0 oy
(527 puan) tarafından
Kız biz küçükken kumandanın pili zayıflayınca ısırıyorduk . Bişey olmaz merak etme
(2,164 puan) tarafından
Ya orası öyle canım çok yamulmuş korktum ya canavar canavar asla durmuyor :D
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Delik değilse pil bir şey olmaz delikse eğer Doktor'a görür benim oğlumda ısırdı bir kaç kez kumandaları saklıyorum artık 
(2,164 puan) tarafından
Üstündeki şeyi söktüm delik yok Allahtan rabbim korusun
(4,340 puan) tarafından
O zaman korkma bir şey olmaz amin Rabbim korusun hepsini inşallah
(2,164 puan) tarafından
Allah razı olsun canım aminnn❤️
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Tanıdığın çocuğu zehirlenmisti. Benim oğlum ısırdı böyle ama bir şey olmadı. İcindeki madde ağzına gelmediyse bir şey olmaz herhalde canım takip et. Karnını tutarsa falan götür doktora. Yav benimki de kumandayı acamayip yere vurup kapağı çıkarıp işirmis. Bütün kumandaların pil yerini elektrik bantiyla bantladik
(2,164 puan) tarafından
Pilin jelatinini söktüm bir yeri delinmemiş şükür. İşin kötü tarafı bugün güne ateş ve kusmayla başladı sonra ishal gibi oldu o yüzden farketmezsem diye korktum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 192 göst.
0 oy
3 cevap 432 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Qelif (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,359 soru

23,692,120 cevap

311,057 kullanıcı