0 oy
660 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Yeni ev aldm binbir güçlükle eşyaları dizdik maddi manevi çok kıymetli eşyaları ilk görmeye gittiğimiz gün eşim TV ünitesi olurya şömine görünümlü ve tlfn bağlanıyor müzik çalıyor falan. Kumandasını mutfak dolabina sakladı görumcemler üç çocuğuyla bendeydi benim iki çocuk ondan kaldırdım küçük hassas zarar görmesin dedi bende saçma buldum kim napsn ellemezler ablama ayıp oluyor dedim yok dedi kızdı bana kaldırdı. Sonra eşim işe gitti çocuklar TV üniteden şarkı aç dediler neolur falan ısrar ettiler açtım baslarinda bekliyordum aşırı oynayıp eğleniyorlar di bende kıyamadım siz oynayın bulaşıkları yıkayım diye mutfağa gittim küçük cocukda değil 12 en büyüğü üç çocuk oynuyorlardı bir geldim kumada yere düşmüş bunlardan biride üzerine basmış. Eşimden gizli kaç yeri arıyorum kumanda yok. Ona asla söyleyemiyorum kiyametleri kopartir ben bukadar dikkat ederken bir günde nasıl kırdın diye. Ben şimdi napacam bunu ona nasıl söylicem uykularım kaçıyor artık ne çözüm bulabiliyorum nede söyleyebiliyorm

23 Cevaplar

0 oy
önce (1,244 puan) tarafından
Kırılan kumanda kadr değerin yokmu bu korku niye bu korkunuzdan lütfen vazgecin canımı mi alacak kumanda için dovermi söver mi korkunuz. Niye dır dır mi eder korkarak kullanacam mali da kendinin olsun
-Reklam-
0 oy
önce (377 puan) tarafından
Bu kadar değer vermesi doğru değil bir eşyaya para harcamış olabilir ama sizden önemli mi dünya malı dünyada kalır eşin bunu unutmasın bir kumanda için insan kalbi kırmak çok yanlış 
0 oy
önce (497 puan) tarafından
Yanlış anlamayın niyetim linç değil ama eşinizin bu eşyaya düşkünlüğü nedir yahu? Eşyada insan ömrü gibi ya vakti gelir bozulur yada böyle aniden kırılır ne var yani  çok saçma parayla alındıysa alındı napalim zor bela mı alındı eenolcak ki ? Biz de ordan burdan kısa kısa evimizi evlendikten 1 buçuk yıl sonra dizmyee başladık 2 yılda ancak dizdik şimdi oğlum koltugu da çizdi televizyonu da hasarladi daha 2 yaşında.  Gitti vurdu biseyle yaktı ledleri napalim yani . Oldu bikrre çocuğa yada sana yuklenemez kimse internette dolu kumanda kız çok mu değerli 300 ,400  lira bisey . Benim oğlum diş döneminde orijinal kumandayı kasiyici niyetine kullandi yakaladım ama iş işten geçti:))  . Valla doğuştan eğitimli degiller biz öğretiyoruz onlara meraklılar deniyorlar yanilip üzülüyorlar onlarda bazen bırakın kırılan kumanda olsun . Cocuk bu eğlenirken dozunu kaçırır biz varya çocukken ablam abim ben üçümüz ayda 1 kesin evin pencere camını kirsrdik yastıkla terlikle yanlışlıkla:)) her hafta olmasada ayda bikac defa el aynasi kırılırdi evdeki duylar patlardi yastık savaşında:)) tabi babamda bize vururdu bazen bazen de harçlık yok derdi üzülürdüm vurduğunda şimdi oğlum yapıyor bana çekmiş:)) bi rahat durmuyor kızıyoruz ama vurmak gibi bi hakkımız yok edebiyle anlatıyoruz gitti televizyon uygun ucuz bisey aldı babası karşısına alıp konuştu güzelce kumandaya dokunma oğlum televizyona vurma oğlum yoksa bidaha çizgi film acamayiz dans edemeyiz gibisinden şimdi cocuk kumandayı gördükçe anne kumandaya dokunmuyorum ben diyor televizyona iyi davranıyor yani tabi kırmasın dokmesin para kolay kazanılmıyor ama onlara da hata hakkı vermeliyiz . O kumandaya illaki olcak bissy ya elindeyken varsayım olsun yere düştü çay döküldü kendi yaptı kime kızacak sana m8 çay verdin diye . Hiç olacak şey mi ? Çocuğa zarar vermezse tokat atmak gibi bağırmak gibi şeyler yapmıyorsa şöyle direkt ama şiddet gösterirse suçu al üzerine yada git gizlice internetten al trendyol da var 
Markanın kendi sitesinde de satılır illaki teknik servisi ara yada
Aklıma bide şey geldi bir günde kırdın deyince :) eşim bana bimden mutfak robotu almış gelmiş bak sana ne aldım dedi bende çok sevindim cirpicisi çok lazım oluyor bide . Neyse açtım kurdum elime aldım kabına taktım motor kısmından tuttum meğerse temas yeri tutmayan modelmis motor kismida ağır hazneye oranla neyse bianda noldu anlamadım elimdeyken düşecek gibi oldu kapak kilit olmadığı için motor ksimi kapaak kısmıyla hazineden ayrıldı yere fırladı   hapi yuttuk parçalandı temas ettigi yer benim ki bi kızdı bi kızdı daha 2 saat olmadı sen malzemeyi hiç ettin de felan da filanda ben başladım ağlamaya üzüldüm de yazık oldu  neyse işte trendyola girdi ordan yedek parçasını buldu aldı bunuda kır tamam mı dedi sonra geldi özür diledi ama kim ister ki zarar vermeyi dimi erkekler burda bu durumda blokeler illa ağzını bosaltacak.  O anı pek yönetebilecek yok malesef şimdi de blender ı her elime aldığımı gördüğünde kırma haa diyip gülüyor:))
 Sscma sapan şeyler işte kaza ve nasip kısmet diye bisey var ama cocuk kırar ama çay dökülür ortada bisey yokken bozulur olur yani herseyin bi sebebi var işte

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 357 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 302 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Enfalalt (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 604 göst.
14 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,940 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...