Yanlış anlamayın niyetim linç değil ama eşinizin bu eşyaya düşkünlüğü nedir yahu? Eşyada insan ömrü gibi ya vakti gelir bozulur yada böyle aniden kırılır ne var yani çok saçma parayla alındıysa alındı napalim zor bela mı alındı eenolcak ki ? Biz de ordan burdan kısa kısa evimizi evlendikten 1 buçuk yıl sonra dizmyee başladık 2 yılda ancak dizdik şimdi oğlum koltugu da çizdi televizyonu da hasarladi daha 2 yaşında. Gitti vurdu biseyle yaktı ledleri napalim yani . Oldu bikrre çocuğa yada sana yuklenemez kimse internette dolu kumanda kız çok mu değerli 300 ,400 lira bisey . Benim oğlum diş döneminde orijinal kumandayı kasiyici niyetine kullandi yakaladım ama iş işten geçti:)) . Valla doğuştan eğitimli degiller biz öğretiyoruz onlara meraklılar deniyorlar yanilip üzülüyorlar onlarda bazen bırakın kırılan kumanda olsun . Cocuk bu eğlenirken dozunu kaçırır biz varya çocukken ablam abim ben üçümüz ayda 1 kesin evin pencere camını kirsrdik yastıkla terlikle yanlışlıkla:)) her hafta olmasada ayda bikac defa el aynasi kırılırdi evdeki duylar patlardi yastık savaşında:)) tabi babamda bize vururdu bazen bazen de harçlık yok derdi üzülürdüm vurduğunda şimdi oğlum yapıyor bana çekmiş:)) bi rahat durmuyor kızıyoruz ama vurmak gibi bi hakkımız yok edebiyle anlatıyoruz gitti televizyon uygun ucuz bisey aldı babası karşısına alıp konuştu güzelce kumandaya dokunma oğlum televizyona vurma oğlum yoksa bidaha çizgi film acamayiz dans edemeyiz gibisinden şimdi cocuk kumandayı gördükçe anne kumandaya dokunmuyorum ben diyor televizyona iyi davranıyor yani tabi kırmasın dokmesin para kolay kazanılmıyor ama onlara da hata hakkı vermeliyiz . O kumandaya illaki olcak bissy ya elindeyken varsayım olsun yere düştü çay döküldü kendi yaptı kime kızacak sana m8 çay verdin diye . Hiç olacak şey mi ? Çocuğa zarar vermezse tokat atmak gibi bağırmak gibi şeyler yapmıyorsa şöyle direkt ama şiddet gösterirse suçu al üzerine yada git gizlice internetten al trendyol da var