0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
Kızlar deprem gününden beri uyku yatamıyoruz saat 2 yada5gibi uyuyorum avizelere bakıyor televizyon açık artık uykum düzelsin istiyorum bebeklerim var sabah gözlerim kipkiprmizj uykusuz kalıyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Gündüz yorucu işler yap canım ev temizle falan mesela ben eşim nöbette kalınca öyle yapıyorum o yorgunlukla bünyem mecbur kaldırmıyo çocukları uyutup saat 12 olunca kendim de uyuyorum iki saate bir alarm kuruyorum telefonu yastığımın altına koyuyorum çalınca gözümü açıyorum etrafı kontrol edip geri tekrar yatıyorum İstanbul dayım bu arada çözümü böyle buldum ben 
tarafından
Elvinhelin özelden yazsana bana yüreğin varsa seni buralarda rezil etmekten yoruldum
tarafından
Karşımda olsan emin ol hakettiğin her lafı kelimesi kelimseine gocunmadan söylerim emin ol
tarafından
Ay nolur bırakma nolur ben sana bi açayım ekran görüntüleri ile hakaret davası ezik kim görelim ne dersin
tarafından
Hadi bakalım akıllı ol bacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama geç bu boş hareketleri geç
tarafından
Ay lütfen göster lütfen her yazdığının ekran görüntüsünü alıyorum artık hadi bakalım bu işin sonu nereye gidecek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 884 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Alisimm (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 439 göst.
15 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde selinnn (5 puan) tarafından soruldu

403,881 soru

12,099,653 cevap

36,409 kullanıcı

...