0 oy
464 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,987 puan) tarafından
Kızlar bebeğiniz hastaysa ve hiç yemek yemiyorsa eşiniz onu merak edip arar mı? Benim eşim hiç aramıyor sormuyor oğlum nasıl diye yemek yiyormu vs çok kafama takıyorum sinirim bozuluyor sizce eşim normal mi ya

26 Cevaplar

+2 oy
önce (15,719 puan) tarafından
Her erkek aynı değil. Kimisi arar kimisi aramaz. Misal benim eşim çocuklar hastaysa işe bile gitmez ama benide onun herşeyi bu kadar abartması rahatsız ediyor. Çocuklar ayağı takılıp yere düşse hemen ortalığı ayağa kaldırır. Resmen kabus gibi. 
önce (1,987 puan) tarafından
Valla bence benim eşim ilgisiz başka açıklaması yok
önce (15,719 puan) tarafından
Şimdi şartlarınızı bilemem. Mesela eşinin arama imkani var mı, işi yoğun olabilir, başkasinin işinde çalişiyorsa telefonda konuşması sorun olabilir. Sende o şartlara göre değerlendir. Aslinda müsait olmasina rağmen aramıyorsa tabiki ilgisizdir.
Kendi işi arayıp sorabilir,evde de dışarda da her çalan telefona bakar arayabilir yani o aramıyor,ben bekliyorum aramasını ama yok gerçekten çok üzülüyorum:(
-Reklam-
+1 oy
önce (114 puan) tarafından
Bacim yanlış anlama seni kırmak da istemem ama normal değil bence...Bizim çocuk yok kedi var o hasta oldu annemlerdeyken eşim onu bile kaç kere aradi nasıl oldu diye 
Kırıldığım kadar kirilmisim zaten canım bu koymaz bana,ilgisiz bir eş ve baba adını koydum
+1 oy
önce (999 puan) tarafından
Geçenlerde ateşlendi hastaneye götürdük ordan tekrar işe gitti ama İş yerindeykende sürekli aradı iyi mi bebek kötü mü diye. Bence aramalı 
Dün birlikte hastaneye götürdük ama onun için dışında hiç aramadı 1 hafta 10 gündür böyle hiç aramadı ilgisiz bu adam
+1 oy
önce (452 puan) tarafından
Esim cok evhamlidir sirekli sorar nasil diye atesine bakar isteyse nasil oldu sen nasilsin diye sorar az dusse korkudan birden firlar kosar sakin ol derim surekli cocuk bisi olmadi ben bakiyorum diye
Çok üzülüyorum:(
önce (452 puan) tarafından
Esine anlat durumu merak etmiyomusun falan diye sor
+1 oy
önce (32 puan) tarafından
Evlat bu  yani canımızın bı parçası kesinlikle araması gerekiyor  işten çıkıp eve gelene kadar kaç kez araması gerekiyor 
İlgisiz demek ki bu bana çok koyuyor
+1 oy
önce (879 puan) tarafından
Her erkek aynı olsa keşke takma kafana cnm evde nasıl bir baba ona bak 
Valla canım yeterli göremiyorum hiç bir şeyini tamam ilgilenir ama eksik yani
+1 oy
önce (3,302 puan) tarafından
Aramalı demekle olacak iş degil canım kimiside annesi var yanında der merak etmez kimisi işe gitmez karakter meselesi benim kocam sürekli arar öğle arasında gelir bakar çocuklar konusunda cok telaşlı 
Oda telaşlidir benden daha çok evhamlı biri ama ilgisiz durumda şuan normalde de hiç aramaz mesaj dahi atmaz
+1 oy
önce (7,921 puan) tarafından

Yanlış anlama cnm ama neden burdakilerin eşleriyle kendi eşini bir tutuyorsun? Kıyaslama yaparsan üzülürsün..burda atıp tutmak bedava . 

Kıyaslamiyorum ama doğru olan bu arayıp sormalı gerçekten ilgisiz bu adam ve bu gerçekte canımı acıtıyor
önce (7,921 puan) tarafından
Evet ilgisizmis ama bu gerçeği degistiremezsin.
Maalesef canım
+1 oy
önce (200 puan) tarafından
Ben de aramam. Kafamı kurcalar ve iştahımı keser ama arayıp sormam çünkü eşimin bir şey olursa beni hemen arayacağını bildiğim için gözüm arkada kalmaz. Güvenle alakalı bence, umursamazlık değil. Kötü olduğuna kanaat getirseniz siz de eşinizi arayacaksınız, o da bunu bildiği için aramamıştır. Anlıyorum eşinizi, siz de kendinizi üzmeyin. Çok geçmiş olsun.
Evet bazen söylüyorum neden hiç aramiyorsun diye oda evdesiniz zaten kafam rahat diyor,ama isterdim bazen aramasını,veya oğlunu sormasını durumu da müsait arayabilir ama aramıyor.
+1 oy
önce (1,015 puan) tarafından
Eşinle konusabilirsin ben olsam merak eder sorarım bugün oğlumuz hastasıydı hiç merak edip aramadın  direk konuya girmeden oğlumuz bugün hastaydı hasta olduğunu biliyordun sanırım aramak için müsait olmadın derdim vereceği cevaba göre tatlı tatlı vicdanını yoklardim bu durumun beni üzdugunu beden dili ile ifade ederdim gerek yok kavgaya tartışmaya 
Herşeye bir bahanesi var onun canım hiç konuşmamak en iyisi
önce (1,015 puan) tarafından
Eşinin huyunu sen biliyorsun canım fakat bir anne için üzücü bir durum aklı selim bir insan değil üzülme
+1 oy
önce (2,668 puan) tarafından
Her insan aynı değil. Eşim kendisi bile hasta olsa, kızım hasta mı aman dikkat et ona da bulaşmasın diye arar durur. Kızım hasta olsa en az 50 kere arar, bazen abartır bile. 
Bende hastayım bebekte insan arar sorar ama işte benim de nasibim de böyleymiş
+1 oy
önce (1,479 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Evet arar ben iyi demiyorsam hemen doktordan acil randevu alır ben hastaysam da arar sorar. Belki eşiniz yoğundur kafası çok doludur
Yoğun değil canım kendisi ilgisiz bize karşı net görüyorum yani
önce (1,479 puan) tarafından
Hep mi böyleydi
+1 oy
önce (118 puan) tarafından
Normal değil kuzum benimki de aynı evliliğin bütün sorumluluğunu kadına yükleyen erkekler böyle rahat oluyor işte kendi g.ötleri yemiyor
Evet tüm yük bende maalesef çok yoruldum çok
+1 oy
önce (427 puan) tarafından
Yani eşten eşe göre değişir canım. Benim eşim oğlum hasta olsun olmasın iştahı nasıl yiyormu ne yedi nekadar yiyebildi süt içti mi kahvaltı yaptı mı isteyken hep sorar. Eşim kendisi hastayken yine sorar çocukta bisey var mı geçmiş olmasın dikkat et felan der. Şimdi eşinizin karakterini nasıl bi kişiliği olduğunu anlamadan yorum yapmak aa evet çok umutsuz eşin demek onada haksızlık seni de üzmek olur. Eğer kendi ailesine de böyleyse yapısı bu napcan bosver.  

Rahat adam demeki yapacak bisey yok . Üzme kendini . 
Evet kendi ailesine de böyle hatta bazen kızardım annen hasta vs neden görmedin sormadın diye.
Evet rahat biri ama sinirlenmemek elde değil.
Ozaman yapacak bisey yok canım bosver . Sen kizsanda o düzelmeyecek ki . Balik baştan kokar derler  İnsanlar evliliğin ilk zamanları belli ederler aslında ozamanda mi böyleydi
Evliliğin ilk zamanları pervaneydi etrafımızda şuan biraz azaldi  sanki ama yani bugün düşündüm insan hiç mi merak etmez,e diyo zaten biliyorum hasta olduğunu yemek yemedigini:D
Nedesem bilemedim tatlım eşin hakkında ön yargı yapıp seni üzmek istemem
+1 oy
önce (1,710 puan) tarafından
Her baba her erkek aynı değil canım bizim bebegimiz hastaysa eşim o gün işten izin alır işe gitmez benimkide öyle çok düşkündür bebegimize ama işte herkesin yapısı farklı düşüncesi farklı
Valla bilmiyorum canım çözemiyorum artık
+1 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Hayir aramaz çünki surekli tepesinde olur cocugun. O gun işe gitmez
İşe gitmeme gibi bir durum yok ama bizi hiç merak etmiyor,mesela kardeşlerim annem olsun hep arar konuşurum ama o öyle değil.
+1 oy
önce (760 puan) tarafından
Eşim haftada bir geliyo Eve bı süreliğine hergün görüntülü arayıp yemek yediniz mi kendinizi aç bırakmayın diyor bilemedim şimdi seninkimi anormal benimkimi 
Benimki anormal canım seninki çok normal:)
+1 oy
önce (699 puan) tarafından
4 çocuğum var hasta olurlar hastaneye götürürüm gelirim çok çok acil bşsey olmadıkça eşim aramaz bende hiç takılmam .en son oğlumun parmak ucu koptu evde yoktu işteydi bi o zaman kaç defa aradı yanımıza gelene kadar o kadar 
Dün birlikte hastaneye götürdük ama insan bazen ailesini merak etmeli,evdeyiz diye kafası rahat:)
önce (699 puan) tarafından
Valla canım sana bir dost tavsiyesi beklentiye girersen üzülürsün şöyle düşün çok şükürki çocuğunla ilgilenecek sağlığın gücün var
Valla canım doğru diyorsun ama işte insan böyle şeyler bekliyor olmayınca da üzülüyor,ben çok beklentiye giriyorum eşim konusunda.
+1 oy
önce (931 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık? Yani aramaması normal değil ama belki henüz bebekle o bağı kuramamıştır? Sen arayıp haber vererek alıştırmayı denesen? 
17 aylık
önce (931 puan) tarafından
Aslında kendini sevdirdiği yaşlar. Eşinin huyu buysa, sadece bebeğinize ya da size özel değilse bu tavrı görmeyeceksin hiç bacım.
+1 oy
önce (868 puan) tarafından
yani hasta olmasını beklemez gün içinde bile görüntülü arar bugün geceye gitti daha az önce görüntülü aradı belki yapı meselesidir
Ay gün içinde de hiç aramaz bizi,merak etmez evdeyiz diye kafası rahat öyle diyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 764 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 638 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 201 göst.
0 oy
12 cevap 1,575 göst.
18 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seymafdn (3 puan) tarafından soruldu