0 oy
478 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,987 puan) tarafından
Kızlar bebeğiniz hastaysa ve hiç yemek yemiyorsa eşiniz onu merak edip arar mı? Benim eşim hiç aramıyor sormuyor oğlum nasıl diye yemek yiyormu vs çok kafama takıyorum sinirim bozuluyor sizce eşim normal mi ya

26 Cevaplar

+1 oy
önce (143 puan) tarafından

Vallahi burada anlatıp seni üzmek istemiyoruz ama eşin ilgisiz belli yani benim eşim çocuklarina  aşırı derecede düşkün 3 aylık oğlum 2 gün kakasını yapamadı gazını çıkaramadı eşim durmadan arayıp durdu işte nöbetçi eczaneler aradı gaz damlası için fitldi felan yani benden daha çok telasli soğuk kompleks yapar çocuklara ateşleri falan düşsün diye seviniyorum aslında böyle olmasına ama senin esin neden öyle yapıyor insan evladını merak eder üzülür düşünür öyle yani 

önce (1,987 puan) tarafından
Üzüldüğüm kadar üzülmüşüm zaten canım.Ah canım ah hala düşünüyorum biliyormusun annem bile günde 2 kere arar nasıl oldu yemek yiyor mu diye,evde ilgilenir,hastaneye beraber götürdük ama insan arayıp merak etmez mi.hasta olduğunu yemek yemedigini biliyorum diyor.
önce (143 puan) tarafından
Kuzum yaa nasl bı koca ya madem biliyor gelip ilgilensin öyle olurmu ya üzülürsün tabiki
-Reklam-
+1 oy
önce (37 puan) tarafından
Bence aramalı beni eşim çocuğuna çok düşkün yemek yemesin sofraya zorla getirir 
Kız yorumlara bakınca düşkün değilmiş galiba onu anladım:)
+1 oy
önce (1,344 puan) tarafından
ailesine düskün mu evet ise aramaz sizi benmkide oyle iş yerinde milletin cocugunun atesi var  diye izin alir utanmadan da soyluyor bana
Ailesine hiç düşkün değil valla hastalıkta bile annesini sormadı bir ara ona kızdım ara sor nasıl diye düşün,ben arıyorum annesini nasılsın diye.
+1 oy
önce (1,158 puan) tarafından
Evet arar hatta hasta olduklarında yada aşıları falan olduğunda işten izin alır merak eder tek başına gitme der bence aramalı ya baba nasıl merak etmez kusura bakma canım esin tuhaf 
Yorumlara göre tuhaf olduğunu anladım ki
0 oy
önce (2,048 puan) tarafından
Eşin nerede ki
0 oy
önce (51,590 puan) tarafından
ariyor araması gerekir neden aramiyorsun dedin mi
Evet dedim,zaten hasta ve bir şey yemedigini biliyorum dedi.Ama mesela annem her gün arar nasıl diye 2 kere arar hatta.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 765 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 638 göst.
25 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 202 göst.
0 oy
12 cevap 1,576 göst.
18 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seymafdn (3 puan) tarafından soruldu