0 oy
207 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,557 puan) tarafından

image

Kizlar Kapadokya ya gideniniz varmı her otelden balonlar görünüyor mu belli saatte mi cijiyolar biyer var n1 gecesi 8bin biter daha buldum oda 3 bin balonlar görünüyor gibi duuryor ama emin olamadim 

Tavsiye edeceğiniz otel varmı ben havamız değişsin diye 1 gün istiyorum sadece çocuklarla bide dağ taş yürümesi zor diyolar oylemi

4 Cevaplar

0 oy
(5,731 puan) tarafından
1 günlüğüne bir şey anlamazsın ki en az 2 gün kalmalı sabah 5 6 gibi balonlar havalanıyor güneşin doğuşu ile izleyebilirsin. Cave otelde kalmıştık biz 
(5,731 puan) tarafından
Balonlar görünmüyor cave de. Cave Ürgüpde, ürgüp göreme arası 15 20 dklık bir yol.
(2,557 puan) tarafından
Ben anlamadon bu capadikya Ürgüp Göreme ayrı yerler mi asıl balonlar Kapadokya da mı
(2,557 puan) tarafından
Bu arkadaşım goremedeyiz dedi Göreme de balonlar gorunumyor mu yoldan eve dönüşte balonların uçtuğunu paylaşmış çok güzeldi yolda resmen rlsenle birlikte seyahat ediyolardi çok yakın şaşırdım
(5,731 puan) tarafından
Ürgüp ilçe göreme kasaba bizim otel ürgüpteydi. Biz göremedik
(2,557 puan) tarafından
Belki balonların çıkma zamanı vardır heryerde asılı kalıyor millet çekiyor ya çok merak ediyorum ya
-Reklam-
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Uçhisar tarafındaki otellerde hep gözüküyo. La case cave otel di bizimki
(2,557 puan) tarafından
3 bin gösteriyor tek yatak mi acaba
(1,869 puan) tarafından
Bizde çocukta vardı onun için odaya yatak getirdiler. Kahvaltı onlardandı.manzara olarak üst katlar iyiydi. Teras iyiydi. Ama ben önümüzdeki museum otelide beğendim kalmadım ama manzara olarak güzeldi. Biz bide bizim otele ilk evlenince gitmiştik balayına o zamn daha iyiydi herşey şimdi işletmecisi değişmiş sanırım çok memnun kalamadim
(2,557 puan) tarafından
Bu balonların çıkma saati varmı ?
Yatak ücretlimiydi çocuk için
Museum duydum günlüğü 15 bin çok pahalı
Yaaa nede memnun kalmadin cnm mesela
(1,869 puan) tarafından
Tuttuğumuz odadan farklı biyer verildi. Diğer oda tadilattaymis güya. Birisi önce dedi kalabilirsiniz sonra başkası geldi o kim oluyo asıl sahibi benim bu oda olmaz başka oda verdi yerin dibi resmen bayıldık sıcaktan. İlk gittiğimizde onu yeşil bahçe olan odayı vermistiler alt kattı ama güzeldi. Bilmiyorum belki sizin şansınıza daha iyi olur. Yok çocuk için yatak ücretli değildi. Ama sana tavsiyem yanında çarşaf nevresim götür temiz bitek yatağı getirdiler ne yastık ne yorgan hiçbişey vermediler ve yatak çok kirliydi. Ben kendi yatağımda yatırdım çocuğu tiksindim yani. Balonlar da sabahın erken saatlerinde çıkıyo 4 5 gibi hava şartlarına göre bazen kaldırmıyo larmış balonları.
(1,869 puan) tarafından
Balayına gittiğimizde otelin turuna katılmıştık o güzeldi kendimiz gezsek heralde tek biryere gider dönerdik. Ama turla heryer gezdirdiler ek ücret vermiştik tabi o zamn ama değdi
0 oy
(2,557 puan) tarafından
.................
0 oy
(5,333 puan) tarafından

Dur bulursam atayım ben sevmiştim oteli

Asmalı konakları görmeye gittiğim için otelin adını bile  hatırlamıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 256 göst.
17 Ekim 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
8 cevap 250 göst.
15 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ecemgozeee (329 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,255 soru

23,677,085 cevap

309,977 kullanıcı

...