+1 oy
654 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
18 aylık bir kızım var. Biliyorum daha çok küçük fakat bu aralar benim arkadaşlarıma gitmek için ağlıyor. Kendimi kötü hissediyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Daha biraz önce arkadaşıma gitmek için kendini atıyor ve ağlıyor. Kendimi çok kötü hissettim. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum? İlk anneliğim. Böyle sanki ne bileyim içim bir kötü oldu

12 Cevaplar

+2 oy
önce (464 puan) tarafından
Kötü düşünme canım gün içinde sürekli seninle beraber ise çok normal bu benimki de bir ara böyleydi her gelenin peşinden ağlıyordu kıyametler koparırdı tabi büyüdü artık o huyunu bıraktı çok şükür 
önce (83 puan) tarafından
Teşekkür ederim S. Polat. Her gün dışarı da çıkarıyorum ama bu durum  baya zoruma gitti aşamadım.
 Casperiye senin kafana gelmem için baya yolum var. Ben senin gibi yapamıyorum
önce (133 puan) tarafından
Kız hakikaten o konuda casperiye haklı bunları fırsat bil zaten eninde sonunda bizsiz 1 saat zor geçiriyorlar kafanı dinlemeye bak hiç takılma böyle şeylere :)
Alışık olmayınca ve tek çocuk olunca haliyle biraz zor fldbd
önce (133 puan) tarafından
Merak etme alışacaksın :)) iki bebeyle tecrube
İnşaAllah :)
-Reklam-
+1 oy
önce (192 puan) tarafından

Bence seni kıskandırmaya çalışıyor:D

Cocuklqr meraklı canım benim hele ki 18 aylık diyorsun,merak ettiğindendir yoksa seni çok seviyor kokun olmadan uyur mu mesela geceleri birgun görmese kokunu almasa kim sustularabilir sadece sen❤️❤️swn onun ilk kokusu,ilk hissettigisin 

Teşekkür ederim canım. İlk anneliğim üstüne düşüyorum. Böyle benim dışımda yabancı biri için ağlayınca kötü oldum. Kendimi eksik yetersiz hissettim
önce (192 puan) tarafından
Sakın eksik hissetme canım sen onun tek varlığışın herkesin kucağında güler evet ama bir tek senin kucağında susar aglarken o minnak yavrun çünkü tek sana güvenir seni bilir seni tanır❤️❤️sen onun annesisin ve fazlasıyla güzel bir annelik yapıyorsun bence yazdığın onu anladim❤️
Teşekkür ederim ❤
0 oy
önce (29,254 puan) tarafından

Çocuklarin farklı şeyler farklı insanlar ilgisini çeker doğal bir durum takılmayın takılacak birşey degil

Bilmiyorum ki. İlk anneliğim. Böyle yabancı biri için ağlayınca ve bana gelmeyince baya kötü oldum
önce (29,254 puan) tarafından
Çocukların ruh halleri farklı ya takilma
İnşaAllah o değişik ruh hali uzun sürmez
0 oy
önce (51,703 puan) tarafından
oyun oynadılarsa hosuna gitmistir 

hafif kiskandin demi☺️
Hafif az kalır. Hem kıskandım hem çok üzüldüm. Nerede eksik yaptım, kızımı ihmal mi ettim vs kafamda bir sürü şey canlandı
önce (51,703 puan) tarafından
olur mu oyle sey biz is yapayim derken oyuna cok fazla firsat kalmiyo ona da o degisik oyunlar guzel gelmistir cok küçük daha degisir bir dahaki gördüğünde de gitmez
İnşaAllah öyle olur. Çünkü dün baya kötü hissettim kendimi
0 oy
önce (321 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi herkesin peşine ağlardı şimdi dört buçuk yaşında totomdan ayrılmıyor düzelir merak etme
İnşaAllah düzelir. Çünkü hiç böyle bir bebek değildi ve kendimi kötü hissettim
0 oy
önce (1,859 puan) tarafından
Ahh ahhh benim oğlan hamur işi hiç yemez sevmez yani kırk takla attım bir tane poğaça yediremedim bir arkadaşıma gittim onunda kardeşi varmış kucağımda oturuyordu oğlum kalktı gitti sırıtarak arkadaşımın kardeşinin kucağına oturdu yemek yiyeceğiz gel oğlum ablayı rahat bırak diyorum bağırıyor bana vuruyor kızın kucağından inmiyor arkadaşım da poğaça yapmış kız poğaça uzattı benim oğlana dedim yemem o sevmez pogacayi benim oğlum iki tane poğaça yedi :D kızın tırnakları ojeli tırnaklarını öpüyor eve gideceğiz kıyameti kopardı gitmicem diye mecbur eve getirdim zorla ama eve girmemle ağlamam bir oldu :D
Off bu bebişler anneleri sınamak için var gibiler. Ne kötü bir duygu içerisinde bıraktıklarının farkında değiller :)
0 oy
önce (718 puan) tarafından
Benimki çocuğum anneme anne diyordu babam flan omlardna bahsederken annesine gitti flan diyor o kadar çok alınıyorum ki ama annem olduğu için bişey demiyorum aynı şeyleri hissettim seninle şuan ( annemlik asla bı sorun yok aynı benim gibi sahip çıkıyor ama işte annelik duygusu)
Herhalde öyle olsa ağlamayı keser depresyon moduna geçerim. Çünkü dünkü olaya karşı bile aşırı içerlendim
önce (718 puan) tarafından
Valla ben çok ağladım çok eltime giderdi gelmezdi eve orda çocuklar var diye babanneye giderdi gelmezdi annaneye giderdi gelmezdi çok üzülürdüm ama inan geciyor bak 4 yaşına girecek hemen hemene 5 6 aydır bensiz asla gitmez
Ay çok zor bir süreç. İnsan ne yapacağını bilmiyor
0 oy
önce (340 puan) tarafından
Hiç kendini kötü hissetme canım sürekli seni gördüğü için öyle yapıyor benimki de ağlamaz ama anneme bıraksam beni hayatta istemez ben hastayken 8 gün annem baktı hiç beni istemedi o zaman bende çok üzülmüştüm ama sonra anladım ki beni sevmediginden değil sürekli beni gördüğü için yapıyor 
Nazları niyazları bize. Ah annelik böyle her duyguyu zirvede yaşatıyor. İnsan kötü oluyor. Elin yabancısı için beni bırakıyor küçücük hali ile.
önce (340 puan) tarafından
Öyle ama hiç üzülme canım bu seni sevmediği anlamına gelmez başkalarıyla da oynamak istiyor
Teşekkür ederim inşaAllah öyledir
0 oy
önce (944 puan) tarafından
Ben de senin gibiydim. Anneme çok düşkün mesela, o varken bana gelmez onu görünce mutlu olur beni hiç sallamaz falan.. Bir de lahusa depresyonu, annemle kavga ettiğimi biliyorum ben. Sonra baktım kasiyer kızın arkasından da ağlıyor, dedim ki benlik bir durum yok yani kasiyer kız benden iyi olabilir mi mümkün mü böyle birşey :D Hani tanıdığı sık gördüğü biri de değil.. Dışarı çıkartmaya başladım her gün düzenli. Ben o kafaya geldikten sonra ki ilk çıkmamızda karşıdan gelen adama beni al yaptı :D Sonra sonra azaldı ilgisi. Şimdi 19 aylık, ananeye babaneye gidince alıp telefonumu nette takılıyorum işimi gücümü yapıyorum :) Ara ara beni hatırlıyor, eskisine nazaran bana daha çok geliyor artık. Yani insan çok üzülüyor biliyorum, ama nerede farklı birşey var onu isteyecek, senin bir hatan eksiğin vs yok. 
Bende her gün çıkarıyorum, oyunlar oynuyoruz, ev işi yaparken onu da katıyorum. Ama böyle yapınca da kalbim bir acıdı bilemedim. Kendimi çok sorguladım
Böyle konuşuyorum diye tuzum kuru sanma :) Ben beni sevmiyor diye çocuğuma darıldığımı biliyorum. Anneme bir müddet gelme demişliğim var. Aslında güvenli bağlandığını gösteriyor bu, yani iyi bile. Çok ezbere gelecek onu da biliyorum, ama geçecek. Seni sevmemesi imkansız
En iyisini yapmışsın çünkü mental olarak iyi olmayınca insan evladına yetemiyor. Annen umarım anlayışla karşılamıştır. Umarım geçer ve bana bağlı olmaya devam eder
Annem benden de betermiş ben bebekken o yüzden çok şükür anladı beni. Önce anne iyi olacak evet. Şu anda da beni pek sallamaz ama ağlayınca yine bende sakinleşiyor. Kendini kötü hissettiğinde yine beni istiyor. Bu da yetiyor artık bana napayım
Yapacak bir şey yok. Canları sağolsun
0 oy
önce (1,003 puan) tarafından
Benim kızımda öyle, 14 aylık oldu babannesine deliriyor, arkadaşlarımız da saatlerce kucakta oturur bende 1 dk. Keşif dönemi o da insanları tanımaya çalışıyor çok doğal bir sürec. Açıkçası benimde hoşuma gidiyor çünkü ihtiyaçları için şu yemek gibi yine beni tercih ediyor ama diğer zamanlar dışarıyı keşfetmek istiyor. Cokta hoşuma gidiyor sosyal bir çocuk ve bende açıkçası bir dk bile olsa nefes alıyorum. Keyfini çıkar bence eteğine yapisacagi dönemler gelecek o zaman bu zamanları ararsın 
Arar mıyım bilmiyorum. Her gün dışarı çıkarıyorum, oyunlar oynuyoruz ama bu durum beni bir tık üzdü. Bilmiyorum içerlendim baya
Ararsın emin ol, kız sevinmen gerekir tam tersine. Bebeğin ömür boyu sana yapışık gezemez o senin annesi olduğunu biliyor sana sevgisi hep başka olacak merak etme
Bana aşırı bağlı bir bebekti o yüzden bu duruma sevinemedim. Kendimi boşlukta ve sorgular halde buldum. Bebekler bilir değil mi anneyi. Diğer insanlardan ayırabilir bu farkı
Tabi ki ayirir. Daha yeni doğduğunda bile seni kokundan tanır. Sende sakinleşir. Emin olabilirsin. Bu bağ emzirmeyle falan sağlanan bir bag degil. O senden bir parça. Seni hep sezer emin ol. Kendini sorgulama. Bu bebeklerin gelişim evresi. O dışarıdaki insanları keşfedecek tanıyacak. Sürekli senin eteğinde kalırsa senden başkasına gitmez ise gelişimsel bir sıkıntı vardır asıl. 18 aylık olmuş. Benim kızımda 14 aylık. Beni görünce annieğğğ der içim erir. Ama babasını görsün beni satar. Babannesine görsün babasını satar. Bazen olur tuvalette kapıda bekler beni bazen okur AVM'de elimden tutmaz. Bebek bu. Sizin yeriniz hep farklıdır çünkü bakimveren sizsiniz.
Teşekkür ederim:)
0 oy
önce (3,394 puan) tarafından
Kız benim oğlum da gelene aglar gidene aglardı gitmek icin yine ayni ama bu sefer laftan anlıyo 37 aylık:) kızım benden başkasına gitmezdi hala da ben varken hic biyere gitmez canim yavrum uykusunda bıraktım çıktım aksamı zor ediyorum kavusmak için 19 aylık ❤️ bütün bebişler farklı 
Kızımda bana aşırı bağlı normalde. Ama dün ikinci kez böyle bir olay yaşayınca şok oldum. Kendimi anneliğimi sorgulama moduna geçtim. Çok üzüldüm
0 oy
önce (5,187 puan) tarafından
Sıkılıyorlar evde ondan farklı insanlar görmek oynamak vakit geçirmek istiyorlar eminim birçok çocukta böyledir 
Her gün dışarıdayız en az bir saat. Ona rağmen mi sıkılıyor :/
önce (5,187 puan) tarafından
Evet ben hergün çıkartıyorum oyun alanlarına götürüyorum ama hala başka birilerini arıyor

Anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,032 göst.
0 oy
7 cevap 337 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,249 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,431 cevap

39,630 kullanıcı

Kategoriler

...