0 oy
182 göst.
önce Diğer kategorisinde (534 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar.. duanın gücüne çok inanıyorum Allah rızası için dualarınizda kardeşjmede yer verirmisiniz

3 evladını kaybetti farklı farklı zamanlarda , daha öncede paylaşmıştım, genetik tüp bebek sürecinden geçtiler ve bugün 6. Gün transfer gerçekleşti ilk önce tutması gerek ve sonra Allahın izniyle önce hayırlı sonra sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim kardeşime 

Normal yolla çocukları sağlıklı olmuyo onlarda genetik tüp bebek denediler bu sefer hem maddi hem manevi yıpranacaklar olmazsa

Dün dayanamamış test yapmış ( doktor 10. Gün yapacaktı)çıkmadı ve çok çok üzgün teselli ediyorum tutacak diyorum zaten normal yolla çocuğun oluyo niye stres yapıyosun bos yere diyorum ama bilmiyorun yinede

İsmi Şükran 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (334 puan) tarafından
Rabbım mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin şükran kardeşimize inşallah canım 
önce (534 puan) tarafından
Aminnnn Allah razı olsun çok sağol
-Reklam-
0 oy
önce (5 puan) tarafından
Inşaallah rabbim sağlıklı islam yolunda olan bir evlat nasip eder benimde yıllarca çocuğum olmadi o duyguyu o kadar iyi biliyorum ki psikoljim altı-üst olmuştu milletin hergun hamile değil misin soruları veni gerçekten ruhen artık hasta etmişlerdi  ama şükür bir yaşında bir oğlum var kardeşine şunu söyle asla umudunu kaybetmesin ben değil düşük hamile dahi kalamıyordum  umudum sıfırdı ama şükür şuan bir oğlum var ınsalah o güzel haberi kucağına alıp kolayı rabbim tez zamanda isteyen herkese nasıl eder 
Aminnnn
Maşallah Allah size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
Bizde diyoruz Allaha şükretki sen 9 ay taşıyosun emziriyosun o duyguyu hiç tatmayanlarda var ama işte gelde yüreği yanan anneye anlat bunları
Dualarıniz o kadar kıymetliki Allah binlerce kez razı olsun
0 oy
önce (2,065 puan) tarafından

RABBİM bu mubarrek aylar hürmetine tez vakitte nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla bebisini alır kucağına ☺️ 

Çok içten ettim valla 

Tutarsa hediyemi beklerim :D

Aminnnn
Allah razı olsun canım benim :)
Iñşallah Rabbim sana en yakın zamanda istediğin bi şeyi nasip etsin ( hediye etsin )
0 oy
önce (7,990 puan) tarafından

Allahim kucagini boş bırakmasın insAllah

Aminn canım Allah razı olsun
0 oy
önce (170 puan) tarafından
Genetik tüp bebekle 17 aylık oldu bebeğim. Allah sizin kardeşinizin kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin. Bizde de genetik olmasa çocuğun düşük olacağını sağlıksiz olacağını doğar doğmaz olebilecegini söylemişti doktor genetik tüp bebekle ilk denemede oldu çok sukur umudunuzu kaybetmeyin. 
Aminnn Allah razı olsun
Maşallah Allah size bağışlasın  inşallah hayırlı evlat olsun
0 oy
önce (3,490 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 
Aminn Allah razı olsun
0 oy
önce (340 puan) tarafından
Dualarım baş köşesinde olacak kardeşin. Lütfen bana da dua edin. Benimde kas hastası bir bebeğim var genetik tüp bebek yapıcam dua edin evladım iyileşsin başka sağlıklı evlatlarım da olsun.
Allahım evladını  sana  bağışlasın şafi ismiyle şifa versin inşallah
Hayırlı ve sağlıklı evlatlar sizede nasip etsin ,emeğinizi boşa çıkarmasın, yüzünüzü güldürsün inşallah
önce (340 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 230 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 110 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
2 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif2021 (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 429 göst.
1 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,614 cevap

39,187 kullanıcı

Kategoriler

...