+4 oy
278 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,050 puan) tarafından
Ne yapıyorsun hanımlar, bugün TV de izleyecek bir şey yok canım da sıkıldı Instagramda sıkıcı. Sizlerde neler var, çocuklar uyudu mu sohbet edelim biraz ☺️

16 Cevaplar

0 oy
önce (1,924 puan) tarafından
Nolsun iki bebek uyuttu  mamasıydj derken şarja birakilmjs bir telefon gibi öyle çaresiz öyle yorgun bir köşedeyim....
önce (4,050 puan) tarafından
Bu saatler olunca annelik duygum vicdan yaptırırıyor evladımla daha çok ilgilenmeliydim diye. Hâlbuki her anımız dolu geçiyor
Şarjım bitiyor kendimle hiç ilgilenmiyorum...böyle mi sorgu yapdigina göre iyi bir annesin.., Benim sorgulayacak vaktim dahi olmuyor ikisininde mutlu edim derken akşam oluyo
Ama bize de yazık, kendimize vaktimizin kalması bizim şarj olmamız... Ona kötü davranmadığım her an iyi anne olurum zaten vicdanım buna yetinmiyor, hiçbir babanın bugün az ilgilendim deyip vicdan yaptığını sanmıyorum. Annelik zor
Annelik zor ama babada gezdiriyor altını alır mamasını verir sırf gönlü olsun diye arabaya bindirip caddelerde gezdiriyor...
-Reklam-
0 oy
önce (1,918 puan) tarafından
Küçüğü çok zor uyutum diş döneminde büyüğün uyumaya niyeti yok 

Kocayla küsüm boş boş dolanıyorum telefonda canımda sıkıldı
Eşinizle barışın sohbet muhabbet sıkıntınız geçer ♥️
Yok be öküzlük yapıp canımı sıkıyor
Şakalaşıp barışın hem çok sevap ;))
Evet öyle ama insanda anlayış yok sa olmuyor maalesef
0 oy
önce (12,770 puan) tarafından

9da bebeleri yatırdık eşimle o bi koltukta ben birinde takılıyoruz telde çay içiyoZ. Salonuda biri toplasa keşke :D

Telefonlar olmasa evlilikler daha mı iyi olurdu acaba. Ya da telefon birbirine sarmaktan kavgaları mı önlüyor :))
önce (12,770 puan) tarafından
Birbirimize reels atıp gülüyoruz :D
0 oy
önce (558 puan) tarafından
Valla yorgun uykusuz geziyoruz işte kızlarım hasta onlarla uğraş bir yandan bitmek bilmeyen iş çamaşır kızları banyo yaptırdım uyutuyorum şimdi ikisinin de burnu tıkalı olduğu için ikide bir kalkıp ağlıyorlar :(
Geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet versin size ♥️
önce (558 puan) tarafından
AMİN cümlemizin sağol canım
0 oy
önce (258 puan) tarafından
İki saat önce falan yoldan geldim :) dört beş gündür evde yokuz eşimin ailesindeydik bı gece annemlerdeydim şimdi evimdeyim oğlumu yıkadim karnını doyurdum biraz oynadık simdi onu uyuttum bende mayistim :D napsam diye düşünüyorum iş mi yapsam kahve mi içsem biseyler yiyip falan yoksa direk uyusam mi :D :D uyumak da içimden gelmiyor hazir oğlum uyumusken kendime vakit ayırmak istiyorum zor kararlar :D :D 
Evdeki sessizlikte uykum bile gelse Instagramı bırakamıyorum en sevdiğim an :)) anın tadını çıkarın, işler yarın da yapılır
önce (258 puan) tarafından
Bende sosyal medya yok buralarda youtubeda falan takılıyorum :) bende şuan kaç gündür de kalabalık içindeyim dediğiniz gibi bu sessizlikte boş boş takılmayı özlemişim :))
0 oy
önce (2,534 puan) tarafından

Küçük bey için galerici oldum bu saatte :D

Annelik her şeyi gerektirir ♥️
0 oy
önce (648 puan) tarafından
Hamilelikten dolayı yemek falan yapamıyorum eşim şimdi kalkmış bana bir bulgur pilavı hazırladı demini almasını bekliyoruz birazdan yemek yiycez
+1
Afiyet olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah ♥️
önce (648 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
önce (112 puan) tarafından
Normalde bu akşam sahipsizleri izliyordum bizimkilerle konuşana kadar bitmiş üzüldüm instgramda da birşey yok
Yeni bölüm yoktu zaten iki gündür TV de yayın akışı yok eskileri koyuyorlar
önce (112 puan) tarafından
Ya ben var zannettim içimi rahatlattnz
0 oy
önce (107 puan) tarafından
Kızımla eşimi bekliyoruz son dakika uçağı kaçırdı öylece oturuyorum 
Hemen kavuşun inşaallah ♥️
önce (107 puan) tarafından
Yarın artık :(
0 oy
önce (3,794 puan) tarafından
Leyla izledim şimdi çocukları uyutcam bende dah ayakta benim canavarlar 
Kolay gelsin o zaman size ♥️
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Yeni uyudu sayılır kızım, valla ülke gündeminden dolayı moralim pek yok aklımdan çıkmıyorlar hiç:(
İki gündür herkes bu şekilde
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Benim bu gece ruhum daralıyor fenalık geldi valla firlicam şimdi 
Herkeste var sanırım bu
0 oy
önce (574 puan) tarafından
Tv miz yok

Sosyal medya hiç bir platform yok

Kızımla saatlerce oynadım 

Uyuttum

Kahvemi içtim. 

The fall filmini izlicem. Baya eski bı film çok fazla ödül almış çok fazla ülkede sahneleri çekilmiş. Bı iyilik yap kendine sende izle bence :D
0 oy
önce (161 puan) tarafından
Çocuğu salliyom acıktım ymk yiycem sonra karamm ;) gelde kilo alma
0 oy
önce (158 puan) tarafından
Ben valla sinirlendim bugün ev sahibi kadına kiraya zam yapacak 3500 den 8 bin istiyor ben de dedim ki gebeyim riskli hemde maddi manevi yıpranmış durumdayz vs 6 bin ödeyelim dio ben de çocuk dogurdugumda gidiyodum özele kocamın maaşını bildiğini söylüyor vs en son boşaltın o zaman dedi ben de dedim yasal sınır neyse o olsun o da dio hakkım vs kapadı sinirlendim böyle insanların merhametsiz tavırlarına 
0 oy
önce (1,375 puan) tarafından
Boğazım ağrıyo çok kötü öksürüyorum adım atarken de bacak aralarım ağrıyor bacağımı açamıyorum bile artı çok kötü bulantım var gebelikten mi hasta oldum diye mi bilmiyorum :((

Uykum da yok sabah da erken kalkmam lazım 

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 2,027 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️ (29,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 409 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,095 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 255 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 364 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu

410,058 soru

12,329,291 cevap

39,179 kullanıcı

Kategoriler

...