0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (2,799 puan) tarafından

Kızlar küçük dahi İbn-i sinayı izleyen varsa 2.sezon çıktı yarın başlicaz izlemeye çok güzeldi birinci sezon inşallah buda öyledir  başka önerdiğiniz dizi var mı bunun gibi? 

Squid game müthişti 2.sezonu 3 günde bitirdik  3.sezonu merakla bekliyorum

Gassalda güzeldi 2.sezonda tahmini şeyler bekliyorum bakalım :D

9 Cevaplar

+1 oy
(1,795 puan) tarafından
Gassalın 2. Sezonunu dört gözle bekliyorum valla :) 
(839 puan) tarafından
Bende valla
-Reklam-
0 oy
(2,709 puan) tarafından

Gassali izleyemem o yürek yok bende hem isminden etkileniyorum hemde çok duygusalim ağlamak istemiyorum:)

İbni Sinanin konusu ne canım belki ona bakabilirim 

(2,799 puan) tarafından
+1
Ben duygusuzum biraz herkes ağlamış 10.bölümde ben etkilenmedim pek :D  korkunç değil ama ders verici bir film gassal

İzlemeni tavsiye ederim çok güzel bir dizi küçük dahi İbn-i Sina komikte :)
(2,709 puan) tarafından
Onun o sahnesiyle ilgili anım var canım canlandırıp kendimi etkilemekten korkuyorum daha çok o yüzden hiç o topa girmiyorum
İbni sinaya bakayım o zaman:)
(2,799 puan) tarafından
Öyleyse izleyemez insan :(
0 oy
(5,512 puan) tarafından
Teen wolf izliyorum canım ben  3.sezondayim daha 
tarafından
Ben 2017de sanırım son sezon hariç hepsini izledim hep bitiricem dedim bi türlü bitiremedim game of thrones da öyle bi türlü bitiremiyorum
İzlemen için sana bi Supernatural fanı olarak mutlaka izle derim en en en sevdiğim dizi olur kendisi ortaokuldayken tüm kız arkadaşlarım alacakaranlık Edward diye böğürürken ben buna sarmıştım 30 yaşıma giricem hala çok seviyorum doğaüstü fantastik mistik aynı zamanda komik bi o kadar yeri geldi mi duygusal bi yandan da korkudan gerildiğin bi dizi anlatmakla olmaz mutlaka başla belli bi yerden sonra istesen de bırakamazsın diziyi
(2,799 puan) tarafından
Yaaa çok övdünüz olmadı onada bakarım
tarafından
Bence izlemelisiniz aile kavramını kardeşliği de çok güzel anlatıyor spoil vermek istemiyorum ama dizinin genel olarak Kutsal kitaplarda efsanelerde mitlerde geçen doğaüstü varlıklaı avlayan iki kardeşin hikayesi her bölüm farklı bi kasabada farklı bi yaratıkla veya doğa üstü varlığı konu alıyor arada.ileriki sezonlarda melekler Mesih kıyamet cennet cehennem yani dizide ne ararsan var
(5,512 puan) tarafından
Supernaturali izledim kiz ben seye baslayim diyorum vampir günlukleri ve the origanals onlara da guzel diyorlar game of throneside izledim ilk sezon ciplak kadin gormekten gına gelmisti Allahtan diger sezonlari oyle degildi. Izle canim fantastik seviyorsan :)
tarafından
Yok aşkım bn fantastiğe doydum en son fantastiğe girer mi emin değilim ama romulusu izledim bitirdim güzeldi ama sonu hiç istediğim gibi bitmedi gıcık oldum
Şuan daha çok drama seviyorum yellowstone bitirmeye çalışıyorum dizinin sonradan çıkan ama öncesini konu alan 1883 ve 1923 dizilerini bitirdim buda bitse rahatlicam artıkın:))
Bridgertona yeni başladım güzel sayılır
Korku da çok sevdiğim halde bu ara izleyemiyorum yaa annem the walkingleri izliyordu onu bile izlettirmedim kapattırdım ordaykeb jsjs
0 oy
(2,796 puan) tarafından
Nete düştüler mi nerden izliyorsunuz 
(2,799 puan) tarafından
İnat box çalışmıyor artık ben googleden HD film cehenneminden izliyorum genelde bazıları yok onda İbn-i Sina dizipalde vardı
(2,796 puan) tarafından
Teşekkürler canim.  İnat box a alternatif bulursan yazar mısın:) netfliks savaştan beri yenileyemiyoruz malum
(2,799 puan) tarafından
Tamam canım evet malesef :) tabii nin kendi uygulaması var mı acaba
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Gassali ilk bölüm izlemeye başladım 10 dk izledim kalddii gitti 
(2,799 puan) tarafından
Bölümleri çok kısa ztn hemen bitiyor
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Yaaaa ibni sinaya cok sevindim. Diger ikisine bakmadim acikcasi
(2,799 puan) tarafından
Evet bende çok sevindim inşallah gğzel dir bu sezonda daha pazartesi yayınlandı
0 oy
(382 puan) tarafından
Ben sadece gassalı izledim dört gözle ikinci sezonu bekliyorum gassalın ilk sezonunda herkes ağlamış yorumlarda öyle gördüm ama ben ağlamadim bakalım ikinci sezonu nasıl olacak 
(2,799 puan) tarafından
Ahaha bende ağlamadım duygusuz muyum acaba diyorum
(382 puan) tarafından
Normalde  ben çok duygusal bir insanim ama yok o ağlama hissi gelmedi dedim millet nasıl ağladı acaba
0 oy
(3,532 puan) tarafından
İbni sinayı aşırı merak ediyorum ama paralı oldu ya izleyemem galiba 
(2,799 puan) tarafından
Dizipalde var canım googleden
(3,532 puan) tarafından
Açılmadı canım
0 oy
tarafından

Alice in borderland izliyoruz eşimle iki gündür 2 sezon 2. Sezonun 5. Bölümüne geldik 2 günde :D 

(5,285 puan) tarafından
Nerden izliyon cnm
(2,799 puan) tarafından
Sürükleyici mi?

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 211 göst.
0 oy
25 cevap 497 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 456 göst.
13 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,028 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...