+3 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (4,431 puan) tarafından

Selam kizlar. Beynimde dönüp duruyo o konusma anı ve yazarsam gecer belki diye size dokecem icimi. 

Aksam esimin ailesine gittik. Tv de haberlere bakılıyo tabi haberlerde malum otel yangini ve olen canlarimiz anlatiliyo. Kv kisisi aman gitmeselermis ne isleri varmis vs zirvaladi biraz. Bilerek sustum oglu yani esim kocasi kizi falan gik demedi. Neyse bi sure sonra yine ayni seyleri soyledi. İyi misin anne dedim anne demeye utandigim cadiya. İyiyim dedi. Ben gitmiyorum evimde oturuyorum filan. E sen oturuyosun diye onlar da mi oturmak zorunda emine gitmiyo biz de gitmeyelim mi diyecekler dedim. Tatile gittilerse iste boyle geberirler dedi Allah'ın be.lasi. dedim millet evinde de gocuk altinda kaldi bunun  ne alakasi var mesele ihmalkarlik. Ondan sonra esim de parasi var gidiyo adam senin kocan gibi bi emekli maasiyla mi yasiyolar dedi. Başladılar gorumcemle iste geceligi bu kadarmis e ona vereceklerine aç fakire verselermis. Allahim delirecem daha ne dedigimi hatirlamiyorum sinirsen yazarken titriyorum suan. Bu nasil bi vicdansizlik bunlar nasil aile ben nereye dustum diye dusunmekten beynim yoruldu. Boyle bi vicdansizin yüzüne bakilir mi yemegi yenir çayı icilir mi kapisini acasim yok. Geberirler ne demek orda kucuk kucuk çocuklar vardı ya. 

21 Cevaplar

0 oy
(376 puan) tarafından
Maalesef böyle düşünen insanlar da var kim bilebilir ki orda yangın çıkacağını 1 saniyenin bile garantisi yok kimisi kafa dağıtmaya kimisi çocuğunu eğlendirmeye gitti bilselerdi giderlermiydi bu neyin hasetligi bu neyin vicdansizligi orda çocuklarda öldü günah bu şekilde konuşmak ama kime ne anlatacaksin ki içinde vicdan yoksa istediğin kadar anlat ölümün nerden nasıl geleceği belli mi de bu şekilde konusabiliyorsunuz bu zihniyeti anlamıyorum hiçbir zaman da anlamayacagim kadın cinayetlerinde de bu düşünce oluyor orda ne işi varmış açık giyinmeseymis gibi bir insanın içinde önce vicdan olacak 
(4,431 puan) tarafından
Ahh ahh anlayan kim.? Cok iyi bisey demis gibi gulerek cevap veriyo bide. Korelmis kararmis artik. Kendi nasil olecek bakalim
(376 puan) tarafından
Orasını düşünmeden yorum yapar konuşurlar işte boşver canım hiç anlatmaya çalışma
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
78 cevap 1,846 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıhanınannesi (2,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
+1 oy
20 cevap 1,086 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (20,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 584 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,502 cevap

43,425 kullanıcı

Kategoriler

...