+2 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (2,974 puan) tarafından
Kızlar İslami ilimler 2 yıllık okuyorum sizce dgs ile 4 e tamamlamak mı yoksa 2 yıllık sağlık bölümü okumak mı? 

12 Cevaplar

0 oy
(2,809 puan) tarafından
Arap Dili ve edebiyatına 3 ten geçebiliyor musun ? Bizim zamanımızda ilahiyat tan gelenler vardi cunku3. Sınıfta.  Eger Arap Dili ve edebiyatı na gecebilrisen tavsiye ederim 
(2,974 puan) tarafından
Yaa bilmiyorum ki açıkda yoktu sanki
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Asıl sen ne istiyorsun? Çünkü ikisi birbirinden farklı bölümler. Muhtemelen atanma kriterini ön plana alıyorsun. 
(2,974 puan) tarafından
Evet atama önemli ama kuran kursu öğreticiliği çok istiyorum da imkansız geliyor bu yıl 0 sıfır kişi almış öok kararsız kaldım :(
(1,267 puan) tarafından
Önü açık bir bölüm tercih et . Eğer atanirsan en azından dgs ile açıktan devam ettirebilirsin hayalindeki bölümü. Kuran kursu ogreticiligi için branş mezunu olmayanlarda alıyorlar.
(2,974 puan) tarafından
Aklımda tıbbi sekreterlik var canım onu okuyup  sonra istediğim zaman dgs ye girip yükseltebiliirm ilahiyatı onu mu diyon
(1,267 puan) tarafından
Evet , yalnız tıbbi sekreterlikte de eskisi alım olmuyor. Puanı düşük olduğu için çok giden var. Atama puanı da düşük ama çok kontenjan vermiyorlar
0 oy
(4,869 puan) tarafından
Ben DGS ile mühendisliği kazanmış biri olarak söylüyorum. Açıktan okuyacaksın geç ancak örgün düşünüyorsan çok yıpranırsın. Hocaların tavırları filan sanki oraya bedava gelmişsin gibi
(2,974 puan) tarafından
Evliyim canım örgün okumam için farklı şehir zor olur açıktan okuyorum ztn onuda açıktan devam ettiririm
(4,869 puan) tarafından
Sağlığın da ataması öyle görünen kadar kolay olmuyor maalesef 4 yıllık daha çok istiyorsan onu oku
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Kuran eğitimin var mi iyi derecede mahreç eğitimin varsa Kuran kursu öğreticisi olmak için 4 yıllığa tamamlamani tavsiye ederim 
(2,974 puan) tarafından
Yani var ama eklerim üstünede ataması çok sıkıntı bende kararsız kaldım 2 yıllıkla alırlarsa hiç 4 yapmadan başka bölüm okiyim mi diye ikilemdeyim
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Canm ben 2 senelik mezunum şuan cami de görevli yım atanmam yıllar buldu 
(2,974 puan) tarafından
Yaaa nasıl oldu acaba 2 yıllıkla alırlarsa 4 e tamamlamiyim başka bölüm okiyim diyorum kararsız kaldım
(1,147 puan) tarafından
En kötü diyanete memur olursun 4 yıllık bitir irsen seçmeli din dersi yada temel dini bilgiler dersi veyahut sübyan okulunda eğitim görevlisi olursun branş seçersen arapça üstü arapça ninda ataması yok cami görevli atamaları imkansız her cami de kadınlar için bölüm yok cemmat yok köy kırsalda kuran kursu açarlar anca görevli gidersin cemaat bulmak için uğraşıyorum ben mesela
(2,974 puan) tarafından

Peki din kültürü öğretmeni olabilir miyim? 

0 oy
(841 puan) tarafından
Dgs ile lisans bitir derim. 2 yıllık sağlık bölümü sana pek birşey kazandırmaz bence. Kaldı ki ilahiyat ilgi alanın da senin. Biz de doğru bilgi edinebileceğimiz bir ilahiyatçı kazanmış oluruz :))
(2,974 puan) tarafından
Ahahha Allah razı olsun canım önceliğim o ama atama çok sıkıntı malesef  tıbbi sekreterlik düşündüm ama bilmiyorum çok kararsızım
0 oy
(158 puan) tarafından
2 yıllık eczane hizmetleri 
(2,974 puan) tarafından
Ataması iyi mi?
(158 puan) tarafından
79 la kapadı bu sene
0 oy
(1,999 puan) tarafından
2 yıllık sağlıkta hangi bölüm geliyor 
(2,974 puan) tarafından
Şuan ztn İslami ilimler okuyorum son senem sağlıkta tıbbi sekreter lik düşünüyorum kararsızım
(1,999 puan) tarafından
Anestezi falan olsa hemen atanırsın da tıbbi sekreter o kadar çok ki
(2,974 puan) tarafından
Ataması iyimi anestezinin
(1,999 puan) tarafından
Diğerlerine göre daha iyi hatta 4 e tamamlayıp uzman olabilirsin
0 oy
(775 puan) tarafından
Sağlığın onu herzamn açıktır canm din ile ilgili bölümün şimdi onu açık ama yarın ne olacağı belli olmaz başa bir din düşmanı gelin din ogretmenisin die mesleğini elinden çeker alır emeklerinde bisa gider o yüzden farklı bölüm tercih etmeni öneririm bende ilahiyat mezunuyum ikinci üni diyanette çalışıyorum yarın ne olcagi belli olmaz die çocuk gelişim okudum ikinci üni elimde birtane daha diplomm olsun die ne olur ne olmaz 
(2,974 puan) tarafından
Çok mantıklı oda valla tıbbi sekreterlik önü açık gibi ama kararsız kaldım

Diyanet'te  kuran öğreticisimisiniz
0 oy
(2,974 puan) tarafından

Başka fikri olan var mj

0 oy
(20,314 puan) tarafından

Önce 2 yıl sağlık okumak. Sonra diğerini DGS ile 4 e tamamlamak. Bildiğim kadarıyla İslami ilimlere ilgın de var. Boşa gitmesin. Tamamla muhakkak. Ama sağlık okuyup daha kolay çalışma hayatında yer bulabilirsin kendjne diye düşünüyorum 

(2,974 puan) tarafından

Bende bu fikirler yüzünden çok kararsız kaldım ya 

Bende öyle diyorum elimde garanti başka bir bölümde olsun ama işte çok kararsızım 

(20,314 puan) tarafından

Bence de o şekilde yap 

0 oy
(5,502 puan) tarafından

Diyanet'in DHBT sınavına hiç girdin mı canım?

(2,974 puan) tarafından

Hayır canım girmedim

(5,502 puan) tarafından

Onu da bi dene canım fahri hoca olarak tanıyorsun araştır istersen bi

(2,974 puan) tarafından

Ztn girmeyi düşünüyorum canım ama şimdilik önlisans mezunuyum olurmu ki 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 345 göst.
2 Haziran 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 77 göst.