+2 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İki oğlum var şükürler olsun her şeyi çift giydirmeyi her şeylerinin çift olması çok hoşuma gidiyor bütün pijamaları aynı mesela evde iki tane pıtır pıtır dolanıyorlar ya çok hoşuma gidiyor siz aynı mı giydirmeyi sever msiinz ayrı mı kızlar bir de asıl konu çantalara bayıldım biri 3 yaş diğeri 14 aylık küçük oğlum şimdi kullanamaz ama yaza belki kullanır onu da ayırmak istemeyip aldım sizce nasııllarrr

9 Cevaplar

+4 oy
(4,760 puan) tarafından

O sırada ne bulursa onu giydiren ben :D 

(890 puan) tarafından
Ya benim ilk oğlum tedaviyle oldu bebeklere bayılırdım hele bi tanıdığım vardı süsler püsler getirirdi o zaman benimde olunca hep böyle giydireceğim dedim çok özeniyordum ilk oğluma ne kadar bakım yapardım evde bile süsler koyardım ikincide kendiliğinden oldu süpriz yumurtam diye sevindim ona da aynısını yaptım şimdi birine alsam diğerine haksızlık oluyormuş hiçbir geliyor /)
(4,760 puan) tarafından
Ben o konularda biraz hevessiz biriyim :D ay şöyle olsun böyle olsun diye bi şeyim olmuyor benim ilk evladım da hastanelerde geçti ömrüm zor kucağıma aldım
(890 puan) tarafından
Evet haklısın tercih meselesi gibi biraz ben azıcık dağınık halleri de çok tatlı ama bakımlı halleri de çok tatlı oluyor sonuçta bebek hepsi güzeli çirkini temizi kirlisi olmaz ben oldum olası öyle yani kardeşim vardı mesela ben 12 yaşındayken kardeşim yeni doğmuştu onu bile giydirip süslerdim :)
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Benim bı kız bı oğlum var dört iki yaş aynı renk goydiriyorum hep ikisine aynı renk ve yakın elbiseleri kombin yaparak alıyorum çok tatlı oluyorlar
(890 puan) tarafından
Değil mş ya bende biri kız olsaydı aynı dediğin gibi düşündüm kombinli giydiririm dedim ama kısmet iki tane tosuncukmuş yaşları da yakın olduğu için aynı kıyafetleri bulmam çok kolay oluyor :)
(890 puan) tarafından
Geçen pijama alışverişi yaptım giydirdim ikisine de aynı arkaları dönük duruyorlardı tam bir panda gibiydiler rabbim acılarını göstermesin güzel günlerini görelim inşallah
(762 puan) tarafından
Sağlıkla büyüt canm
0 oy
(561 puan) tarafından
Benimde öyle iki tane kızım var  biri 4 yaş 4 aylık biri 3 yaşında herkes ikiz mi diye soruyor :) başka alınca içime sinmiyor aynı alırım genelde bende :) 
(890 puan) tarafından
Aynen benimde canım bir de yaş arası az olunca aynı kıyafeti bulmak daha kolay oluyor :)
(561 puan) tarafından
Aynen Benimkiler zaten farklı olsa kavga ediyorlar:)
(890 puan) tarafından
Ben geçen ay pijama alışveriş yaptım evde giysinler diye ikisine de 6 takım aldım indirimdeydi iki sl bir öde vardı LCW de 4 tanesi aynı 2 tanesi farklı farklı olanlardan birisi iş makineli küçük oğluma aldım bügğk oğluma da dinazorlu aldım annecim neden bana kamyonlu almadın dedi :) aynı giydirince de anne bak kardeşimle aynısı gibi giyinmişiz çok güzel diyor :)
(561 puan) tarafından
Evet işte öyle alıştırdık şimdi onlarda istemiyor farklı giyinmeyi:)
0 oy
(2,644 puan) tarafından
2 kizim var yas araligi 2 ama asla ayni giydirmeyi sevmiyorm.bazen ayni seyi begeniyorlr aliyrm ama ayni anda giydirmiyorm.hic sevmiyorm nedense bende tuafim ama napim bana gore hos durmuyor.
(890 puan) tarafından
Doğrudur canım zevkler ve renkler demişler :) ben dışarı kıyafetlerini 10 tane alıyorsam 2si aynıdır ama ev için alıyorsam pijama falan aynı olması çok hoşuma gidiyor
(1,588 puan) tarafından
Bende sana katılıyorum annem ablamla bana aynı alırdı benim hoşuma gitmezdi kücükken :D
(890 puan) tarafından
Şimdi akılları çok yetmiyor benimkilerde şöyle bi durum var biri 3 yaş diğeri 14 aylık geçen ay lc de iki al bir öde vardı bende ikisine de 6 takım pijama aldım 4 tanesi aynı iki tanesi farklı,farklı olanlardan biri iş makineli diğeri dinazorluydu küçüğe iş makineli denk geldi büyük için beden bulamadım kardeşine giydirince annecim neden bende kamyon yok dedi hahaha aynı pijama giyince çok mutlu oluyor anne bak kardeşim de aynı bende aynıyım diye kahkaha atıyor :)
0 oy
(854 puan) tarafından
Çanta linki lütfennnm
(890 puan) tarafından
Trendyol minilee sayfası canım ben çok memnun kaldım çok iyi bir site :) başka desenleri de var ben büyük oğlum bunu seçtiği için bunu aldım ama insan kararsız kalıyor çeşitten dolayı :)
(890 puan) tarafından
Fiyatları da çok iyi küçük zaten boyutu ama ben böyle istedim oğlum içine küçük demir arabalarını koyuyor bazen yedek kıyafette koyuyorum
(854 puan) tarafından
Teşekkürler canım güle güle kullansın cocukların
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Çok beğendim maşallah size kesenize bereket cnm. Benimde 4 oğlum var bende hep aynı giydirmek için uğraşıyorum.
(890 puan) tarafından
4 oğlunuz mu var maşallah :)rabbim acılarını göstermesin
(1,064 puan) tarafından
Evet cnm 4 oğlum var rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah teşekkürler
(10,130 puan) tarafından
Avakado
Kiz kardeşim bugün 3 üncü çocuğunda erkek olduğunu öğrendi yemeden içmeden kesildi 3 erkek anası olacam diye ağladı :) 4 olsa Allah korusun ama kalpten gider birde hevesle kız zibinlari almış pembe biberonda almıştı:) kizdik biraz tövbe ett dedik tövbe diyip sustu kabulendi:)
0 oy
(4,326 puan) tarafından
Çok şekerler güzel günlerde kullansınlar 

Benimde iki oğlum var yeni birşey alıyorsam aynı alırım bizim küçük fena çünkü sürekli abisinin kıyafetlerini giymek istiyor onun dışında Küçük oğlum abisinden kalan kıyafetleri kullanıyor büyük oğlumda teyzem vermişti oğlunun küçülenlerini onları kullanıyor 

Çok nadir kıyafet alıyorum 
0 oy
(276 puan) tarafından
Bnmkilerde 4 ve 2 yaş bnde ikis giydiriyorum herkes ikiz sanıyor bide çok tatlı oluyorlar ya :)
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Çok güzelmiş ya çok tatlı benimde bir kızım var 3 yaşında iki hafta sonra da doğumum var hayırlısıyla bende hep böyle şeylerin hayalini kurarım ikisi bir olsun bir giydireyim takım giydireyim herseyleri ortak olsun aynı olsun çok seviyorum öyle çocukları görünce bayılıyorum güle güle kullansın minikler bu çantaların fiyatı nedir canm bende trenyol yok bakamiyorum
(890 puan) tarafından
200 tl ye almıştım sanırım canım şimdi de 230 tl zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 626 göst.
21 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 155 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (426 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 550 göst.
0 oy