0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar 4 ay önce doğum yaptım hala adet olmadım sizde nasıl oldu

11 Cevaplar

0 oy
(2,639 puan) tarafından
Ben 5. Ayda olmuştum canım 
-Reklam-
0 oy
(1,993 puan) tarafından
Doktora git ihmal etme. Ben 3 ay olmadım gittim tarlusal verdi kullandım oldu ama bu sefer de tarlusal kullanmadan olmadı şuan oğlum 15 aylık geçen hafta erken menopoz teşhisi koyuldu hormon tedavisi oluyorum çok şükür adet oldum yine doktor kurtarabiliriz dedi ama yumurtalıklar çalışmayı durdurmuş resmen 
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim ki kırkım bitikten sonra bir sonra oldum şuan düzenli her ay oluyor um 6 ay önce doğum yaptım
0 oy
(40 puan) tarafından
Ben 1.5 seneye yakın olmadım çok doktora gittim bir sıkıntı olmadığını emzirmekten kaynaklı olduğunu söylediler, emzirmeyi sonlandirinca da adet gördüm
0 oy
(1,677 puan) tarafından
Benim de 7 ay oldu hala olmadım emziriyorum az önce doktoruma mail attım bana hatirlatirsaniz yarın gelen cevabı size de yazayim soruyu tekrar bulamam cunku
(10 puan) tarafından
Tamam canım görüşürüz
(10 puan) tarafından
Canım doktorun cevap verdimi
(1,677 puan) tarafından
Burada saat biraz erken 2 3 saat sonra çalışmaya başlayacak ondan sonra cevap verir
(1,677 puan) tarafından
Emzirme dönemi boyunca regl olmayabilirmişiz bu doğal bir durummuş. Sakin bunun seni koruduğunu düşünüp korunmayı ihmal etme diye de eklemiş:) kontrol gerektiren bir durum yokmuş
0 oy
(838 puan) tarafından
İlk doğumda 1.5 sene olmadım 

2m doğumda 8 ay 

3. Daha kırdım dolmadı bakalım bunda ne zaman olcam
0 oy
(13,886 puan) tarafından
13 aylık hala olmadım 

18 aya kadar normal olduğu emzirdiğim için adet sökturucu yazamıyacağini söyledi dr 

İlkinde kırk çikinca olmuştu 
0 oy
(4,456 puan) tarafından
Ilk dogumumda 50. Gun adet gordum, ikinci dogumumda 9 ay sonra adet gordum. 1 seneye kadar olmamasi veya duzensiz olmasi normal kabul ediliyo.
0 oy
(2,066 puan) tarafından
ben 3 ay sonra oldum ama 1 yl olmayan da var
0 oy
(353 puan) tarafından
1,5  sene sonra oldum herşey yolundaydı daha önce adet düzensizliğiniz yoksa rahat olun tadını çıkarın vucut bilir ne zaman olacağını.
0 oy
(4,652 puan) tarafından
1 ay sonra olmustum. Bir de 5ci ayda oldum. Bakalim 6ci ay duzenli.olcakmi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy