+1 oy
34 göst.
önce Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Elhamdülillahh çok şükür ki hayatımızda bir sorun yok mutluyuz sağlıklıyız Rabbim sağlığımızı mutluluğumuzu daim etsin ama gel gelelim ki psikolojik olarak iyi değilim.Mutlu olmaya korkuyorum kursağımızda kalır diye.Hep kötü şeyleri düşünüyorum korku var hep içimde.1 -1 buçuk yıldır konteynerdayim bugün gittik yeni yapılan evimizi gördük bitmek üzere,normal bir insan çok mutlu olur hayaller kurar şöyle yapacam böyle dekor edecem diye değil mi ? Ama benn resmen hayal kurmaya korkuyorum .Aklımda çok dekor düzen şeyleri var içimden seviniyorum ama sonra diyorum ya bir sorun olursa ya söyle olursa falan diye düşünüyorum.Normalde yeni şeyler almak istiyorum çokta gerekli olmayan şeyleri istiyorum ama diğer taraftan acaba herşeyi en masrafsız olacak şekilde mı alsak masraf yapmasak mı diye düşünüyorum.Anlatabildim mı bilmiyorum.Herkes o kadar hevesli istekli içi kıpır kıpır ki,ben kendime baktığım zaman kendi içim kararıyor bu düşüncelerden.İcimdekileri tam anlatamıyorum yazıya dökemiyorum ama bende içi kıpır kıpır hevesli istekli umutlu mutlu geleceğe güzel bakan güzel düşünen insanlar gibi olmak istiyorum.

1 cevap

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Psikolojik olarak hep kötüyü düşünüyoruz bazen, bence bazı şeyleri akışına bırakmalısın canım. Hep kötüyü düşündükçe Allah korusun kötüsü olur bu yüzden akışına bırak ve hayal kurmaktan vazgeçme, korkma nasipse her şey olur. Rabbim kalbine ferahlık versin, yeni evinizde bol kahkahalı günleriniz olsun inşallah 

önce (91 puan) tarafından
Aminnnn çok teşekkür ederimm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 285 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 106 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde bendemistim (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 306 göst.