+3 oy
865 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cevaplar için teşekkürler

27 Cevaplar

+1 oy
(1,409 puan) tarafından
Bence gruptan çıkma.Grup sohbetini sessize al.Maşallah demedin diye laf edecek olanla zaten uzsklaşmış olursun.
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biraz da şöyle oluyor insanın yarası neyse o konuya hasas oluyor benim bir yakınim vefat etti mesela öldükten sonra sanki herkes ailesiyle güzel vakitlerini anlatmaya başladı gibi hissettim aslında öyle birşey yok yaram o yönde olduğu için o konuya hasas olduğum için öyle hissettim. Bende çocuğu olmayan bir kaç arkadaşım var onlara gittiğimde bahsetmemeye calisiyorum pek fazla ama unutuyorum bazende sonradn aklıma geliyor. Tabikide onlarında dikkat etmeleri gerekiyor yaraya tuz basar gibi oluyor ama bence rahatsız oluyorsan gruptan çıkman daha iyi Şunuda söyleyeyim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin. Biri vardı çocuğu olmuyordu evlatlık aldılar sonra kadının çocuğu oldu yani stres de engelliyor rahat ol Allah'a güven bol bol dua et. Benimde polikistoverim vardı bekarken öğrenmiştim araştırdığımda çok üzüldüm olmaz diye ağlıyordum sürekli dua ettim hep çok şükür nasip oldu sende dua et ben Allah'ın izniyle çocuğunun olcagina inanıyorum.
0 oy
(5,212 puan) tarafından
Kendini kötü hissettiren bir ortamda ne işin bar canım senin ilk yapacağın şey stresten uzak durmak 
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Arkadaşların normal değil bacım. Hiç kendini kasma. Onlar senin hassasiyetine dikkat etmiyorlar. Uzulecegini bilmiyorlar mı o lafları yazarken. Çık bence gruptan. Ya da sessize al ..
0 oy
(2,064 puan) tarafından
Benim bir arkadaşım vardı sevdiğim aynı anda çocuk sahibi olmak istedik bizim hemen oldu onlarınki epey uzun yıllar sonra oldu ve o süre zarfında ben kendi evladımın fotosunu atmaya bile çekindim hamileyken bize davet ederdim hep içim sıkılırdı acaba yanlış anlaşılır mı diye hiç sormazdık söz etmezdik. onun için de dua okurdum. çok şükür bir evlatları oldu ama arkadaşlarının bu konuda hassas davranması gerekiyor açıkçası. 
0 oy
(48 puan) tarafından

Sana nasil moral verebilirim bilmiyorum ama umudunu sakın kaybetme bebek yönünden o ki alemlerin rabbi ol derse oluverir

Pygamber zamaninda bi kadinin cocugu olmuyo peygamberin yanina gidiyo bana dua ette cocugum olsun die peygamber allaha dua ediyo rabbim diyoki ben onu cocuksuz yazdim kaderini  bi daha geliyo rabbim bi daha cocuksuz yazdim diyor ama kadın dua ediyor dua sekli aklimda degil suan ama kadin hamile kaliyo ve paygamberin yanina gidiyo peygamberde sasiriyor allah diyoki benden umudunu kesmedi hep tevekkul etki 

Yani sende kesme umudunu hep duanda olsun hep rabbim sana saglikli hayirli evlatlar nasipbetsin
0 oy
(888 puan) tarafından
Bence öyle insanları hayatından çıkar durumunu bilip de özen göstermeleri gerekirdi demek ki sana değer vermiyorlar böyle ortamda bulunma

İlgili bir soru bulunamadı

411,009 soru

12,369,337 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...