0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,249 puan) tarafından

Hayırlı güzel sabahlar kızlar.

Herkes hastayken bağışıklık güçlendirici falan kullanayım diyorum çocuğuma 
Yeğenim hasta anneside bize getirdi yani yakındır benimkininde hasta olmasi gece burnu falan tikaliydi paso uyandı.
Varmi şöyle güçlü kuvvetli kullandığınız vitaminleriniz takviye aldığınız birşeyler ve dediğim gibi bağışıklık güçlendirici bişey.
Bekleyim şurda

4 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
Propolis, udi hindi yağı ama propolis 2 yastan once verilmiyor galiba, emin olmak lazim. Organikmix sueubu var doğal 
-Reklam-
0 oy
(12,915 puan) tarafından

Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benimkiler 2 ve 4.5 yaş. Sarımsaklı bal karışımı veriyorum sık sık. Haftada 1 kere kesin balık yediriyorum. Karadut özü udi hindi yağı ve çörek otu yapı veriyorum haftada 1 2. Birde Hindistan cevizi yağı. Sebze meyve yediriyorum sık sık. Çorbalarına mutlaka kemik suyu koyuyorum ve sarımsak. Tahin pekmez yediriyorum. Paketli gıda vermiyorum mümkün olduğunca. Sabah kalkar kalkmaz yelek giydiriyorum. Hergün dışarı çıkarıyorum. Turşu yediriyorum Hergün. Hasta olan kimseyle görüşmüyorum ve kapalı alanlara götürmüyorum avm oyun alanı gibi :) ben böyle koruyorum. Başka bişey bilen varsa banada desin :)

(584 puan) tarafından
Aynı şekilde yapıyorum bende..
(3,921 puan) tarafından
Udi hindiyi hangi aralıklarla veriyorsun canım haftada bir iki onun için mi dedin. Arada bırakmak lazım mı bende veriyordum da emin olamadım. Birde aktardan alıyorum yağları nurs lokman sen nerden alıyosunn:)
(2,249 puan) tarafından
Üç yaşında
Teşekkürler
0 oy
(2,066 puan) tarafından
smart up şurup kullanıyorum kızıma bir şişe bitiyor birkaç ay ara verip yine kullanıyorum çok sık hasta olurdu çok şükür o iyi geldi benim kızıma hematoloji doktoru yazmıştı. doktora sormadan takviye vs hiç kullanmadım başka
(2,249 puan) tarafından
Bu şurubu sormam lazım bizde hematoloji ve onkolojide takipli hastaydik kan değerleri düşük diye lösemiden şüphelenmislerdi
Sizin şikayetiniz nydi
(2,066 puan) tarafından
Çok sık hasta oluyordu sürekli boğaz enfeksiyonu ateş antibiyotik kullanıyor daha 2 hafta geçiyor geçmiyor yine boğaz enfeksiyonu ateş her ay böyleydi okula bile gitmiyordu. Bağışıklıkta şüphelendiler. Kan değerleri de düşüktü. Bu ilaç demir değerlerine de iyi geliyor diye vermişti doktor. Belki bu ilaçtan belki büyüdüğü için bilmiyorum daha iyi. Vitamini kesmeye korkuyorum.
(2,249 puan) tarafından
Kaç yaşında
(2,066 puan) tarafından
Şu an 2.5 yaşında
(325 puan) tarafından
Canm smart up ın 2 çeşidi var biri balık yağı ılan biri resverol içeren hangisini kullanıyorsun?
(2,249 puan) tarafından
Bende bekliyim eczaneye sorucam bugün
(2,066 puan) tarafından
Resveratrol içereni kullanıyoruz canım kızıma balık yağı yok
(325 puan) tarafından

Sağol canm

0 oy
(797 puan) tarafından
Kesinlikle ama kesinlikle d vitamini.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 62 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yumurtabitmis (1,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
15 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mavigozleer (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
+1 oy
5 cevap 133 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,526 soru

12,388,309 cevap

43,646 kullanıcı

Kategoriler

...