+6 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu saatte uyananin benim ki gibi küçük bir bebişi olabilir oğlum bugün niyeyse erken kalktı  bugün yapacak hiçbir isim yok dün hepsini yapıp yaptım yağmurlu havada keyif yaparım sadece siz ne yapıyorsunuz :) 

13 Cevaplar

+2 oy
(5,690 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canısı bende namaza kalktım kıldım bebem uyandı emzirdim kayınvalideme verdim şimdi uyumaya devam edeceğim :D

(862 puan) tarafından
Benimde kayinvalidem uyuyor bişey oldumu kalkıyor Annem baktı uyuyor o Allah razı olsun yine onlardan :)
(5,690 puan) tarafından
+1
He valla öyle canısı
tarafından
Allah kabul etsin :) benimkide geri yattı ama uykum uctu
(5,690 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim bide genelde öyle oluyor yaa ben zar zor daliyom uykuya uyumayı başardım eşim işten geldi kıyamamis uyandırmaya 10 gibi kaldırdı beni
-Reklam-
+1 oy
(5,503 puan) tarafından
Gunooooo eşim ise gitti bebeler uyuyo bende burda takiliyom
tarafından
Eşim gece uçağı kaçırdı ya inşallah bugunde gelir
(5,503 puan) tarafından
Kötü olmuş vardır bı hyr cnm
tarafından
Aslında çok erken çıktı ama yolda kaza varmış neyse bende öyle dedim vardır bunda da bir hayır
+1 oy
tarafından

Doğru düzgün uyumadım ki kalkayım :(

tarafından
Ay niye kız
tarafından
Hasta oldum:(
tarafından
Geçmiş olsun canım
+1 oy
(862 puan) tarafından
Günaydın canım bennn hem sen gibiyim bebiş emiyor hem yemek yiyorum öyle böyle uyumuştum uyandım sonrası uyumadım bida :)) 
tarafından
Benimki geri uyudu :) gazı varmış normalde daha yeni kalkardı
+1 oy
tarafından
2 buçuk yaş bebem var çokta küçük değil ama uyumaz sipa
tarafından
Kızım iki buçuk yaşında bayadir artık 9 gibi kalkıyor
tarafından
Bide 11 de uyudu he ona rağmen sabahı korkucez
tarafından
Benimki de 11.00 gibi yattı dün babasını bekledi geç yattı ama sabah ona göre de geç kalktı bayağı rahatladım onun uyku düzeni konusnda seninki de düzelir zamanla inşallah
tarafından
Bizimki hep 9da uyur akşam misafirlikteydik geç yatti
+1 oy
(1,150 puan) tarafından
Günaydın namaz dan sonra hiç yatmadım soba yaktım eşim gelir şimdi çayı demledim sobanın başındayım 
tarafından
+1
Allah kabul etsin canım o soba da keyfi başka ama ya :)
(1,150 puan) tarafından
Sağol rabbim razı olsun çok güzel biz hala kullanıyoruz
tarafından
Ama çok güzel kullanilir ya :)
+1 oy
(17,454 puan) tarafından
Günaydın canım. Az önce uyandım. Hemen kalkıp sobamı doldurup yakacam 
tarafından
Ya soba keyfi ne güzel olur şimdi :)
(17,454 puan) tarafından
Sorma sorma :D boşaltıp dokdurmasi da öyle. Temizlemesinden bahsetmiyorum bile :D
tarafından
Ya olsun ya yine de onun verdiği sıcaklık onun odaya verdiği ambiyans çok farklı doğalgazda evlerde o kadar huzur yok bence ya ,:)
+1 oy
(502 puan) tarafından

Günaydın, esıme kahvaltı hazırlamak ıcın uyandım gerı uyuycam hastalıktan duramıyorum ayakta :(

tarafından
Hayırdır canim neyin var
(502 puan) tarafından
Salgına yakalandık canim 1 haftadır çocuklarda bende mahvolduk , ates oksuruk kusma ıshal
tarafından
Ya evet herkes sanırım hasta çok geçmiş olsun canım benim
(502 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim Allah Razi olsun
+1 oy
(3,724 puan) tarafından
Bende mideyi üşüttum sanırım

Karnım ağrıyor 

Ishalim 

Titriyorum resmen

Kazak corap eşofman ne bulduysam giydim 

Çok kötüyüm 
tarafından
Çok geçmiş olsun salgın mi var üstte de birkaç arkadaş hastayım demiş
(3,724 puan) tarafından
Sagol kuzum
Bilmiyorum ki canım
Ben soğuk almista olabilirim
Hastaneye de gittim ordan da bulaşmış olabilir
tarafından
Baksana kaç kişi hastayım demiş şaşırdım salgın var demek ki çok geçmiş olsun canım geçer inşallah kendine kemik suyuna çorba bir şeyler yap
(3,724 puan) tarafından
Hiç mecalim yokta kalkacagim inşallah:((
+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar canim 

Oğlumu doyurdum çamaşırları astım dolma doldurdum pişiyor evimi topladım makinaya çamaşır attım eşime kahvaltı hazırladım yolcu ettim şimdi kâhve sigara yapıyorum balkonda biberleri ocağa koymamış olsaydım geri uyurdum sanırım 

tarafından
Ben dünden hepsini bitirdim şükür eşim uçağı kaçırmış o yüzden kahvaltıyi kızım uyanana kadar beklerim artık afiyet olsun sanada
(4,672 puan) tarafından
Dun hiç bir şey yapmadım öğleye kadar hastanedeydik geldik yedik ben akşama kadar uyumuşum gece yaptım biraz kalanı sabah hallettim
+1 oy
(646 puan) tarafından
Benimde bebem kalktı uyuttum yine uyandım onunla ugrasiyorum
tarafından
Küçük mu :)
(646 puan) tarafından
2 buçuk aylik
tarafından
Ooo daha minicik :)
(646 puan) tarafından
Evt ve bu bebekleyle 3 yaşında bir tane daha var ve misafirlerim gerçekmiş aksma  hazırlık yapıyorum deli gibi
tarafından
Ortlama aynı sayılırız benimki de biri iki buçuk biri 10 aylık Allah yardım etsin :)
+1 oy
(973 puan) tarafından
Günaydın bende bebeğe kalktım akşamdan topladım her yeri bebiş durursa süpürcem sadece
tarafından
Oh bugün keyif bize o zaman :)
+1 oy
(3,767 puan) tarafından
Günaydın canım Küçük bebeğimi tekrar uyutup kahvaltılarını hazırlayıp, anneme bırakıp işe gelindi :) 
tarafından
Ah kuzum ya ben bir ay bile yapamadım mastit oldum 8 aylıktı çalışmak çok iyi geldi psikolojikmen ama yapamadım Allah yardımcısı olsun bebekli çalışan annelere
(3,767 puan) tarafından
Aaah aaah Ben yeni başladım canım ücretsiz iznimi uzattım. küçük bebişim 19 aylık, gercekten çalışmayı o kadar seviyorum ki işimde rahat, çocuklar üzüyo beni özlüyorum, öğlen arası getiriyolar hem emziriyorum hem kokluyorum ev karşıda. Birde emin ellerde annem ve kaynanam bakıyo bide eşimde aynı hastanede farklı birimde bisey olsa yetişmeye çalışıyoruz gercekten zor eve gidince ev isleri yemek ama olsun hepsi geçer inşallah. Biraz büyüyünce çalışırsın daha küçük yavrun
tarafından
Evet canım bebeğim normal şartlarda olsa sanırım bende devam ederdim ama göz tansiyonu var belki hatırlarsın Malesef stres onu etkiliyor yoksa annem çok güzel bakıyordu
İyi yapmışsın herşey onlar icin
(3,767 puan) tarafından
Biliyorum canım Allah şifasını versin
tarafından
Teşekkürler canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 423 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
17 cevap 399 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 389 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu

412,180 soru

12,408,223 cevap

44,704 kullanıcı

Kategoriler

...