Yani bu öyle bir dönem ki, eşimle çok severek çok da saygı temelli bir evlilik yapmamıza rağmen biz bile ne noktalardan döndük. Erkekler de lohusalık yaşıyormuş, bunu öğrendiğimde ne küfürler ettim ama maalesef öyle Gebe gezen biz, doğuran biz, mahvolan biz ama erkekler de lohusalık yaşarmış. Bak hele bak Doğumdan sonra annenin de babanın da hormonları ölçülmüş, erkeklerde lohusalık hormonları tavan çıkmış. O yüzden onlardan da bir süre sağlıklı tavır beklememek lazım. Normalde zaten potansiyeli düşük bu erkek milletinin, böyle zamanlarda hepten beceriksiz ve çekilmez oluyorlar.
Seni temin ederim en iyilerinden biri eşimdir öyle memnunum ama o bile tuhaf bir cisme dönüştü lohusalıkta Bir gün hey heyler geldi yine kafamdan kırmızı mor dumanlar çıkıyor. Kendimi şöyle bir anda buldum; şimdi bebeği camdan atsam ben çok üzülürüm, kendimi atsam oğlum bensiz çok ağlar, en iyisi eşimi atayım oğlumla ben mis gibi yaşarız dediğimi hatırlarım Böyle akıl tutulmalarıyla dolu çok yorucu ama geriye dönünce böyle tebessümle hatırladığın anlar... GEÇECEK...
411,424 soru
12,384,925 cevap
43,458 kullanıcı