+1 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (303 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 aylık bebeğim var. Ve hrrlrşynr koşturup duruyorum. Bebeğimi ihmal etmem bakımı yemesi içmesi hijyeni dikkat ederim. 1 aydır kendimden geçtim eee bir de düşük riskim vardı öncesinden 2 ayda sıkıntılı geçti. Yani zaten kendim iyi değilim yine de kimseden yardım almadım kendi bebeğine baktım. Her anlamda elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Ama eşim her fırsatta eleştirip beni küçük düşürecek şeyler buluyor. Yok sana geldi ağladı bebek seni gördü huysuzlandı az yedirdin çok yedirdin sütün gaz yaptı hani süit yok ki sen ağlattın kaşığını yıkamadın vs şeyler deyip duruyor. Her seferinde uyarıyıurn ama yok. Yani bebekten bile soğuttu artık ne yapayım bilemiyorum. En sonunda bağırdım defolur giderim sen de ne yaparsan yaparsın dedim.

12 Cevaplar

0 oy
(4,370 puan) tarafından
İlk zamanlar bu bizde de boyleydi canim. Saniyordu ki ben dogru bakmammi. Ama bu zamanla oturdu. Su an 4 aylık. Mama verdinmi . Bezi degistimi hala soruyor. Ama ben diyorum ben annesiyim ne zaman değişeceğini ne zaman doğuracağımi senden daha iyi bilirim. Vakti var. Artik ida anladi .

Onunda ilk babaligi. Korkuyor iyi bakamassin diye. Pek takma zamanla guvencek sana
(4,370 puan) tarafından
☺️☺️☺️
Oyun oynasak jeske oda accak biri varmi
(1,069 puan) tarafından
Size oda açıp kaçayım mi sjsj
(4,370 puan) tarafından
Lutfen lutfen sevap kazanirsin .
tarafından
Hadi açarsanız gelirim bu gün :)
(4,370 puan) tarafından
Bekliyom bende a
-Reklam-
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Ee o zaman evdeyken tamamen kendisi baksın sende ondan görüp öğrenirsin nasıl bakılacağını(!) Sana yardımcı olmuyorsa böyle daha rahat konuşabiliyordur. Zorluğunu yaşasa konuşmaz
0 oy
(768 puan) tarafından
Ah lohusalik en zor süreç. Hep yaşadık esimizle ailemizle cevremizle inan hep ayni şeyleri yaşadık. Daha cok yeni herşey yoluna duzene girecek herkes sakinleyecek ve bu bebek senin onu en iyi sen anlarsin sen bakarsin fakat herkes birşeyler soyler hepsine aynen tamam diyip sen bildiğin gibi evladina bak. Sen ne kadar stresli olursan bebeginde o kadar huzursuz olacak. Senin tum duygularini emiyor. O yuzden mümkün olduğunca bebegine odaklan bu seni sakin tutacaktir. 
0 oy
(2,846 puan) tarafından

Yani bu öyle bir dönem ki, eşimle çok severek çok da saygı temelli bir evlilik yapmamıza rağmen biz bile ne noktalardan döndük. Erkekler de lohusalık yaşıyormuş, bunu öğrendiğimde ne küfürler ettim ama maalesef öyle :D Gebe gezen biz, doğuran biz, mahvolan biz ama erkekler de lohusalık yaşarmış. Bak hele bak :D Doğumdan sonra annenin de babanın da hormonları ölçülmüş, erkeklerde lohusalık hormonları tavan çıkmış. O yüzden onlardan da bir süre sağlıklı tavır beklememek lazım. Normalde zaten potansiyeli düşük bu erkek milletinin, böyle zamanlarda hepten beceriksiz ve çekilmez oluyorlar. 

Seni temin ederim en iyilerinden biri eşimdir öyle memnunum ama o bile tuhaf bir cisme dönüştü lohusalıkta :D Bir gün hey heyler geldi yine kafamdan kırmızı mor dumanlar çıkıyor. Kendimi şöyle bir anda buldum; şimdi bebeği camdan atsam ben çok üzülürüm, kendimi atsam oğlum bensiz çok ağlar, en iyisi eşimi atayım oğlumla ben mis gibi yaşarız dediğimi hatırlarım:D Böyle akıl tutulmalarıyla dolu çok yorucu ama geriye dönünce böyle tebessümle hatırladığın anlar... GEÇECEK...

0 oy
(790 puan) tarafından
Bebeğinden değil kocamdan soğu. Mıç ağzına
0 oy
(149 puan) tarafından
Narsist mi ne
0 oy
(877 puan) tarafından
Bizim de böyle başladı bebek 18 aylık su an çok soğudum eşimden. Hâlâ aynı çünkü 
0 oy
(3,611 puan) tarafından
Fazla saçmalamış bırak bebeği içeri gec 1 saat bak nasıl tıpış tıpış geliyo. Ağlarsa ver kucağına kakasını yapınca ver eline öyle uzaktan kaynanalık yapmak kolay, Bu konuda fazla taviz verme ben annesiyim en iyisini ben bilirim babalık yapacaksan uzak mesafede yap de 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Akıl vereceğine al biraz da sen bak de geç çok biliyo madem dört dörtlük bebek bakmayı bilmiyosa kessin çenesini otursun ne her şeye karışıyor kaynana kılıklı 
0 oy
(99 puan) tarafından
Geç kendin yap demekle başla işe yoksa susmaz 
0 oy
(467 puan) tarafından
İlk dogumumda benim eşimde öyleydi. Yani şöyle bebek daha aglamiyordu getiriyordu emzir diyordu. Daha doğum yapalı 2 gün olmuştu. Ya daha aglamamisti bi gözümü actim baş ucumda. Bi de gelmiş göğsümden tutkuş bebeğin ağzına koyuyor. Dedim al götür sen emzir o gün sinirlenmiştim. Herhalde lohusalık tandi. Ama üstüme geldik e çok sinirleniyorum sanki ben bilmiyor muyum bana anlatmaya kalkıyor.o gün ona öyle bi kızdım gitti sabah tekrar geldi
0 oy
(13,385 puan) tarafından
Büyük bir aşkla evlendik ve zaten öyle duygusal durumumuz amaaa lohusayken en az on kez boşanalım dedik. Geçiyor ama insanı yoruyor. Erkek için de yeni bir durum senin için de. Adamı öldürmek istiyordum ahahah :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 340 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (755 puan) tarafından soruldu

411,424 soru