0 oy
57 göst.
önce Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Çok yoruldum kızlar 3 4 haftadır böyle ayağa kalktımmı ağlıyor hep yanında yerde oturayım istiyor koltukta bile oturamıyorum iş yapamıyorum yemek yapamıyorum hiç bir şeyi kabul etmiyor yatak ya yatak topliyamıyorum eskiden evi süpürürken severdi makine arkasında gezerdi şimdi ağlıyor normalmı geçerme bu durum artık bittim yani yanına oturunca ses yok sessizce oynar oynarız mızmızlanmaz 

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,494 puan) tarafından
Benim kizim hep kucakta yuruyerek duruyor.oturdunmu agliyo
önce (74 puan) tarafından
Aman bacım kucağıma alamıyorum ben kucağımdayken de sürekli yemek yaparken eline tezgahın üstündekilerine atmaya çalışıyor almaya çalışıyor Bir de kolum ağrıyor yani sen iyi dayanıyorsun o zaman
-Reklam-
0 oy
önce (19,922 puan) tarafından
Sen her aglamasinda geri oturursan sürer gider. Bazen ağlaması gerekir çocukların. Ha pacamizdan ayrilmadiklari bı gerçek. Kızım da 19 aylık oldu. Bazen iş yapmayayım diye mutfskta gelir ayaklarımın üzerine çıkar shshdh
önce (74 puan) tarafından
Yani artık her ağlamasında oturmuyorum Mesela evi süpürürken Bir saatte süpürsem o bir saat bitene kadar süpürmem bitene kadar ağlıyor yemek yaparken de aynı şekilde yemek bitene kadar ağlıyor öğrenme Kulesi aldım sırf yemek yaparken ağlamasın diye gene olmuyor gene olmuyor yani bacaklarıma yapışıyor dediğin gibi
önce (19,922 puan) tarafından
O normal oluyor. Supururken kucağına al biraz . Sonra indir. Oyun göster falan. 2 yasa gelince biraz daha anlar bu yaşlar sıkıntı biraz
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Yürüyor mu canım, bu süreç ne zaman evi keşfedip herşeyin yerlerini bilirlerse o zaman geçiyor benimkide öyleydi şu an kendi dolabını alt üst ediyor şunu mu giysem bunu mu diye :))
0 oy
önce (3,169 puan) tarafından
19 aylık oğlum . Benimkide mutfaga gitmemi istemiyor atıyor kendini yerlere tek elimle yemek yapıyorum kucağımda bakıyor başka bişeyi kabul etmiyor 

Bide WC ye gidemiyorum kapının önüne oturup ağlıyor anneee anneee die ağlıyor 
0 oy
önce (225 puan) tarafından
Güvenli bağlanma zamanında tam, seni kaybedeceğini düşünüyor. Onlar için bizim diğer odada olmamız henüz bir şey ifade etmiyor. Yanlarından ayrılır ayrılmaz yok olacağız sanıyorlar.

Devamlı ağlatırsan güvensiz bağlanır, dikkat et. Bu süreçte anneyle çocuk birmiş gibi algılıyorlar. 2 yaştan 4 yaşa kadar da güvenli ayrılma süreci oluyor.

Güvensiz yaklaşım sonucu çocuk dünyaya da kendine de o gözle bakıyor. 
0 oy
önce (361 puan) tarafından
Benim kızımda ben oturunca veryansın ediyo bal peteğim❤
0 oy
önce (5,310 puan) tarafından
Kızımda bugünlerde kucaktan inmek istemiyor  oda yere bırakınca ağlıyor 19 aylık olacak uyku düzeni sıfır yat kak yapmakdan benimde uyku düzenim bozuldu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
+1 oy
13 cevap 469 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,106 soru

12,331,043 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...