0 oy
62 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (376 puan) tarafından
Kızlar kızım 25 aylık ilk çocuk olduğu için tecrübem hiç yok tuvalet eğitimine kaç yaşında başladınız nasıl ilerlediniz denesem mi denemesem mi diye çok kararsız kaldım ne zaman banyo yaptirsam tuvaletini yapıp alkış diyor anneme de sordum dene alışır dedi bide size sorayım dedim benim bide taşınma olayım var 2 3 ay sonra şehir değişikliği yapacağız acaba taşınmadan önce denesem mi yoksa taşındıktan sonra mı denesem 

3 Cevaplar

0 oy
(1,975 puan) tarafından
Ben 20 aylık falan dı verdiğim zaman ilk 3 4 gün zorlandım ama sonra alıştı 

Kış hava soğuk yazın verirsin falan dediler dinlemedim küçükken çok kolay oluyor görümcem 3 yaşından sonra verdi bir aydan fazla uğraştı çok zorlandışar
(376 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu da öyle 3 yaşında daha alışamadı gece bez taktınız mi
(1,975 puan) tarafından
Hayır gündüz çıkardığım gün gecede bağlamadım ilk gece ıslatı ondan sonra hiç bir buçuk seneden fazla oldu çok şükür oslatmadı
(376 puan) tarafından
İnsaAllah bizimki de kolay geçer teşekkür ederim
(1,975 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(2,107 puan) tarafından
23 aylıkken verdim. 5 günde kendi soylemeye başlamıştı 
(376 puan) tarafından
Gece bez taktınız mi
(2,107 puan) tarafından
Hiç takmadım ama kızıma aylar öncesinde tuvalet ile ilgili kitaplar okumaya başlamıştım. Aparat almıştım onunla alıştırma yapıyorduk. Öyle direkt pat diye başlamadık
(376 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi ile ilgili bende kitap okuyorum cırt cırtlı kitabı da var onu da yapıyoruz bezinden de bazen rahatsız oluyor çıkart diye ağlıyor
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bebek kendiii ne zaman hazır hisserse o zaman bunun dışında açarsanız gece altını ıslatır zorlanırsınız 
(376 puan) tarafından
Hazır olduğunu nasıl anlarım bezinden de rahatsız oluyor
(1,265 puan) tarafından
Kendisi çekiştirip durur istemez benim kızım anne bağlamani istemiyorum artık dedi ve çıkardım hiç sorun yaşamadım ne sabah nede gece
(376 puan) tarafından
Her zaman değil de bazen çıkart diye ağlıyor yatıyor gösteriyor bezimi çıkart diye
(1,265 puan) tarafından
O zaman hazır canım altını açtığında kacirmalwr olur zamanla alışır tekrar teklif etmeyi bekle o zaman dersin çıkarıyorum fakat tuvaletin gelirse bana şöyle diye ilk etapta tuvaletten korkacak korkulacak birşeyin olmadığını konuşursak anlat baktın zorluyor onun sevdiği kwrekterleri tuvalete yapıştır tuvalete oturduğu zaman elini tut birşey yok anne yanında de bu şekilde öğrenir çocuğun bu süreçte kişiliği oluşuyor bunun için sabırlı sakin olun asla bağırıp cagirmayin sabırsız olursan çocuk sabırsız olur sakin olun kalın
(376 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,265 puan) tarafından
Rica ederim Rabb'im kolaylık versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,561 puan) tarafından soruldu
0 oy