0 oy
93 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (271 puan) tarafından
18 ocakta siparişi iptal ettim fakat para iadesi kaç gün geçmesine rağmen gerçekleşmedi. 

SİPARİŞİ VERMEDEN ÖNCE 1 TL LİK DOĞRULAMA İŞLEMİ ALMIŞ. ARDINDAN DA 900 TL LİK ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIM. 

DÜN 1 TL LİK PARA İADESİNİN BAŞLADIĞINA DAİR BİLDİRİM GELDİ BANKA HESABIMA. 

4 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
Yardım lütfen nnn
-Reklam-
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Post ykari hiç fikrim yok 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Ürünü iade etmememe rağmen iademi yaptılar merak etmeyin sizinki de yapılır 
(271 puan) tarafından
İnşallah yapılır kaç gündür bekliyorum. Bir de 1 TL nin iadesi yapılıp onun iadesi yapılmaması da beni tereddüte düşürdü acaba dedim 900 un iadesi yapılmayacak mi
(1,571 puan) tarafından
Yarın da yatmazsa müşteri hizmetleri var temunun oraya yazin
(271 puan) tarafından
Bugün iletişime geçtim fakat bankayla görüşün demek dışında bir cevap vermediler. Umarım yarın yatar
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Benim başıma geldi iptal ettim temu bana parayı yatırıdğına dair kanıtlı bir yazı gönderdi yatması için bankayla görüşün bizden para çıktı geri kalan bankanın size yatırmasıyla alakalı diye 5 gün sonra felan bankada yatırmıştı 
(271 puan) tarafından
Ya benim beş günü geçti. Ve maalesef yatmadı. Bir de iki gün önce 1 TL'lik iade süreci başladı benim. Ama 900 TL lik tutarın iade süreci başlamadı. Bu yüzden iade yapmayacaklar mı emin olamadım
(2,345 puan) tarafından
Gün sayısı değişir yatırma konusunda destek bölümü vs yokmu yazdanız yada bankanızı arayıp sorun iade varmı diye
(271 puan) tarafından
Banka iade yok dedi. Aldığım site de biz yaptık iadeyi dedi. Öyle kalakaldım.
(2,345 puan) tarafından
Vallaha bilemedim canım ben öyle bir problem yaşamadım açıkcası

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 76 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
0 cevap 16 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (963 puan) tarafından soruldu

410,929 soru

12,365,956 cevap

42,017 kullanıcı

Kategoriler

...