+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (756 puan) tarafından

İlk çocuğumdan kalan temiz yenidoğan kiyafetler var sadece 2 takım yenidogan seti alacağım. Diğer hersey oğlumdan kalma var tertemiz hepsi. Ikinci çocukta alışveriş listesi nasil olmalı? Hem anne için hem bebek için.

Temiz bir kac tulum ve takım alacağım çabuk büyüyorlar. 

9 Cevaplar

0 oy
(12,865 puan) tarafından

Ben 2.ye hiçbirşey almadım :) cinsiyetleri aynı mı

(756 puan) tarafından
Evet canım aynı erkek ikincide niye almadınız?
(12,865 puan) tarafından
Var diye :) herşeyini giydirdim büyüğün. Sadece hastane çıkışı giyilmemiş vardı yeni onu giydirdim ilk. Onun dışımda bir çorap bile almadım valla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bende 2.ogluma bisi almadim.  Havlu bir zibin bi yenidogan takımı aldım.  Çünkü en az 30 tane zibin 10 tane badi 3 tane tulum vardı.  Hepsini giyemeden büyüdü. 

(756 puan) tarafından
Aynen benimde öyle canım az önce baktım baya var
tarafından
Kendime de bisi almadım çünkü herseyim vardı.

Lohusa pedi aldım sadece eczaneden ......
0 oy
(1,273 puan) tarafından
Ben sadece doğum çantasına koyulacakları yeni almıştım
(756 puan) tarafından
Ben isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum oda 3 lu yada 4lu
(1,273 puan) tarafından
Yaptır canım benim çok o kadar yoktu bir daha dogurmam diye dağıtmıştım çokunu
0 oy
(13,381 puan) tarafından
Ben 10 tane falan zıbın aldım canım. 2 beşli 1 onluk takım. 4 normal takım. 3 tulum. Ben kızdan kalanları dağıtmama rağmen az aldım açıkçası lüzum olursa alırım dedim.
0 oy
(613 puan) tarafından
Emzik al, minik biberon al 101 bime gelmiş wee ürünleri ben oralardan aldım bebek şampuanı aldım, bebek kulak çubuğu aldım ,hasta bezi, ped, ıslak mendil, bebek pamuğu, bebek bezi, göğüs pedi,pijama takımı aldım ben yeni olarak, emzirme sütyeni,ben bebeğe hiç kıyafet almadım evde vardı hepsini yıkadım gerek yok masrafa doğsun sonra ihtiyaca göre alırsın 
0 oy
(994 puan) tarafından

2.ye hamileyim Mart başı doğumum var oğlum olacak 2 tane hastane çıkışı bir tane banyo havlusu aldım tarağı ve tırnak makası ayrı olması için birer tane onlardan aldım alt açma örtüsü bez 10lu ağız mendili aldım birde annem mavi battaniye almış kızımın kıyafetlerini hep ara renklerden seçmiştim birde tam 3-4 aylık zamanı yaza denk gelecek diye zıbın aldım temiz olsun dışarı çıkarken giyer diyerekten kayınvalidem kışlık almak istedi hep 1 1.5 yaş aldırdım şimdi kızıma alırken de tulum eşofman ayakkabı falan alıyorsam ara renklerden alıyorum büyüdükçe oğlan da giyer diye geçen baktım baya kıyafet var yazı zaten hep zıbınla geçiriyorlar belki yaza bir kaç tane dışarda giymelik şort alırım o kadar ikinciler çok masraflı olmuyormuş :)))

0 oy
(3,520 puan) tarafından
Bu biraz sana bağlı. Benim 2 yaş 9 ay arayla iki kızım oldu her şeyi o kadar temiz kullandık ki kimisi 1 2 kere giydi kimisi halen etiketle duruyordu. Keza beşik de öyle sıfır gibiydi, beşik içi yatağı alezi 2 3 nevresim seti hepsi tertemizdi. Ben açıkçası yeni bir bebek arabası ve kozi dışında pek bir şey almadım. Kızım 7 aylık oldu çok beğendiğim ve heves ettiğim kıyafet dışında bi şey almıyorum ihtiyaci yok çünkü ama ihtiyacı varsa alırım tabi. Bizim için neredeyse hiç masrafı olmadı ikinci çocuğun cinsiyet aynı ve doğdukları mevsim aynı olunca her şeyi ablasından kalma. Bana gelince de öyle Emzirme sutyeninden atletine hamile kıyafetine kadar hepsi duruyordu. Kız o gümüş kapaklar oluyor ya emzirirken yara olmasın diye onları bile saklamıştım:))
0 oy
(2,014 puan) tarafından
İkinci oğluma her şey abisinden kaldı. Ancak 0 3 ay olan eşyaları depremzedelere yollamistim. Sadece onları aldım yeniden bir de az kullandığım için dolap uygulamasından uygun fiyata sattım. İsimli set aldım ve beyaz e bebek zıbınlarindan aldım bir miktar. Ekstra bir şey almadim çünkü her şeyim duruyordu
0 oy
(901 puan) tarafından
benim ilk kızdı şimdi ki erkek battaniyeye uyku setine varana kadar yeni aldık ilk bebebkten farkı kalmadı pek 

İlgili sorular

411,102 soru

12,374,075 cevap

42,682 kullanıcı

Kategoriler

...