0 oy
157 göst.
önce Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Yeni biriyle tanıştık binada ben çok eli açık biriyim linç edecek olan bilmiyorum sizce dışarı çıkalım yürüyüş yapalım dedi bende tamam dedim markete girdik gezmek için bende yanımda kart vs yoktu dolandık öyle kendine cikolota aldı bana almadi şimdi diyeceksiniz çocuk musun sen ahah ama hani nezaketen alınmaz mı böyle paylaşımcı olmayan kişilerle arkadaş olur musunuz ben param olsa ona da alırdım evime de geldi kahve yaptım içtik beraber ne bileyim degisik geldi 

7 Cevaplar

0 oy
önce (945 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Pinti düşüncesiz insanları hiç sevmem ben , ben şahsım adına konuşmak gerekirse o bayanın yerinde olsam param varsa sanada alırım yoksa kendimde girmem o markete 
-Reklam-
+2 oy
önce (4,470 puan) tarafından

Bunun çocuklukla alakası yok nezaketen alması gerekiyor du veya buhazini tutması gerekir di belki bunun için mesafemi koyulur diyen olacaktir ama belliki benci biri mesafeni koru 

Kesinlikle mesafeni koy canim

Teşekkür ederim lazkizi
önce (416 puan) tarafından
Kız ben melike büşüü
Allah seni :)) bende kim bu diyorum
Haha ☺☺☺
önce (105 puan) tarafından
Ne oldu ki:))
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Sen haklısın canım 
Bakarım böyle davranışlarına falan nasıl tutumu paylaşımcı değilse pinti arkadaş çekilmiyor ya
0 oy
önce (56 puan) tarafından
Tabikide abartmıyorsun canm bncede o esnada ya kendisinede  almamalı alıyorsa bile sanada alıp ikram etmeli arkadaşlığını kesme ama çok sıkı fıkı da olma derim
Pinti arkadaş çekilmez mi diyorsun sjsj
0 oy
Bunun incelikle alakası yok nezaket kuralları gereği almalıydı. Biz markette bi cocuğun yada bir kadının gerekli bir ürünü geri bırakmasına izin vermiyoruz biz alıyoruz yada bi çocuk varsa eline alıp veriyoruz kaldı bide arkadas. Bide büşraya yazmıssın karsıya geçerken beklemedi vs ben fazla samimi olmazdım yada diğer tavırlarına bakardım bilmiyorum
Evet beklemedi direk geçti yardım edeyim vs de yapmadı sence biraz daha gözlem yapayım mı tanimak için
Samimi olma kendini geri çek gözlem et baktın uymuyor ona göre karar ver
0 oy
önce (9,640 puan) tarafından
Sen haklısın amaaaa devir insanlar kişilikler oooo kadar çok değişti ki o yüzden takılma o nasılsa sende öyle ol ki incinme 
İhtiyaç sahibi biri olsa az çok halinden durumundan bilirsin dediğin gibi ise pint olabilir
Yok canım kocasi da kendisi de öğretmen:)))
Oooo bide :DDF
O zmn pinti mıdır sence
Eee görmemiş biri değil durumu iyi ve bir çikolata hesabı yapacak kadar nezaketsiz ise ne denir baska
0 oy
önce (2,146 puan) tarafından
Sen haklısın 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 224 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 419 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.