+1 oy
110 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (807 puan) tarafından
Kus kus aldım Kızlar nasıl yapıyorsunuz pilavmi Makarna mi ilk defa aldım 

8 Cevaplar

0 oy
(807 puan) tarafından
Değişik tarifler varsa alırım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çorbasını yapıyorum domatesli arpa şehriye çorbası tarifinin aynısını kuskuslu yapıyorum 
(807 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim varsa tavuk eti ve bol ekşili güzel oluyor
0 oy
(528 puan) tarafından
Nette farklı tarifler vardır canım ben makarna yapıyorum öyle yiyorlar baska tarif denemedim nadir alırım o yüzden 
(807 puan) tarafından
Baktım canımda cesaret edemedim buraya sorayım dedim
0 oy
(3,649 puan) tarafından
Ben pilav gibi yapıyorum bazen salçalı bazen sade yapıyorum
(807 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,444 puan) tarafından
Biz evde yapiyoruz kuskusumuzu. Su da haslama gibi yapiyoruz ama suyunu cekecek kadar su koyuyorum. Iyice yumusayip cekincr ayri yerde tereyag kizdirip uzerine dokup bi tik kavurur gibi ceviriyorum. Cok lezzetli oluyor. Cocuklar bayilarak yiyor. Salatasini da yapiyorum.
(807 puan) tarafından
Bende yoğurt alaca soslu yaptım eşimle kızım çok sevdi yaparım artık bende teşekkür ederim
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Bak şimdi 1 yemek kaşığı tereyağıyla 1 yemek kaşığı sıvıyağ karışımında yarım su bardağı kuskusu kavur biraz 3 dakika kadar yani. Sonra salça koy biraz daha kavur en son göz kararı su ekle kaynat. Daha sonra 1 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı un 1 yumurta sayısıyla terbiye yap yavaş yavaş dök . En son 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvıya karışımında incecik kırdığın soğanı iyice öldür ve zevkine göre tuz kekik ve baharatlar ekle. Çorbaya dök. Ohhhh misssss....
(4,342 puan) tarafından
Ya da makarna salatası mantığıla yoğurtlu salatasını yap. Üstüne de varsa tereyağında erişte ve ceviz kavur iyice kızart koy.
(807 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(52 puan) tarafından
5 çayı misafiri için felan kuskus salatası çok güzel oluyor içine kornişon turşu mısır kapya biber vs giriyo nefis yemek tarifleri sayfasından bakabilirsin 
(807 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(52 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(135,587 puan) tarafından
salata yapiyom ben
(807 puan) tarafından
Teşekkür ederim sevda yoğurt salça sos yaptım şimdilik

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
3 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 462 göst.
0 oy
7 cevap 210 göst.
21 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneymben (916 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,217 puan) tarafından soruldu

411,414 soru

12,384,594 cevap

43,437 kullanıcı

Kategoriler

...