+1 oy
175 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (80 puan) tarafından
Bebeğime isim arıyorum ve şaka gibi ama hala kararsizim sonlara yaklaştık sizler ne koydunuz 

29 Cevaplar

+2 oy
önce (72 puan) tarafından
İsim meselesi maalesef çoğu zaman aileni dini siyasi ideolojik kimliğini yansıtan bir araç oluyor, muhammedler, alpaslanlar, ata lar, ulaş yoldaş lar. Oysa bağımsız bir birey geliyor hayata tercihleri kimliğini kendisi şekillendirecek. Bu nedenle çağrışım isimlerden kaçınmayı tavsiye edebilirim yalnizca
-Reklam-
0 oy
önce (1,996 puan) tarafından
İkisi de düşündüğüm isimler olmadı hatta hiç bahsi bile açılmayan isimler koyduk. Bebeğin kısmetinde ne varsa o oluyor o kadar Enes dedik Yusuf dedik Emin, Muhammed, Ömer, Hamza bunların hepsini düşündük istedik en son Hamzaya karar verdik çocuk doğdu babası bir anda İdris nasıl olur dedi İdris koyduk kimsenin ismi de değil ailede çevrede hiç yok 
önce (80 puan) tarafından
Aynı şekilde olacak bizimkisi de sanki gidişat o yönde baba kararsiz ben kararsız .. Rabbim hayırlı evlat etsin İdris güzel isim
Kısmetinde ne varsa son anda Allah onu aklınıza düşürür. İdrisi önce herkes garipsedi ne alaka vs dediler ama şimdi idoş oldu herkes idoş geldi idoş gitti :)
önce (286 puan) tarafından
Hamza ve Ömerden sonra idrise nasıl karar vermiş :) çok güzel isimler değil mi
İdris bir anda aklına gelmiş İdris peygamberin hayatıyla ilgili bir video izlemiş :)
0 oy
önce (27 puan) tarafından

Benim oğlumun adı Kerem

Kaan 

Ali Asaf

Uraz 

Hayırlı evlat olsun Kerem güzel isim bizde çok o yüzden düşünmedim..Asaf ı düşündüm ama eşim istemedi
0 oy
önce (13,266 puan) tarafından
Civan Fırat olacak inşallah 
Hayırla gelsin inşallah
önce (13,266 puan) tarafından
Amin seninki de canım inşallah
0 oy
önce (10,403 puan) tarafından

İki oğlum var selim Utku ve çınar Asaf <3 bunlar dışında yiğit Poyraz Hamza isimleri de güzel hoşuma gidiyor 

0 oy
önce (442 puan) tarafından
Biz  Metehan,  bora,  Koray da kaldık çekiliş yaptık koray çıktı em çok bunu istedim ❤️ 

Bora da çok güzel eğer koray olmasaydı aklımda bora kesin isterdim. Buğra da güzel 
0 oy
önce (574 puan) tarafından
Mirkelam 

Mahir

Kerim

Fırat
0 oy
önce (2,676 puan) tarafından
Muhammed Alparslan en büyük hayalimdi ama kızım var. Zaten Alparslan eşimin ailesinde var o yüzden koymam artık
0 oy
önce (587 puan) tarafından
Benim oglum yok ama olsaydi Doruk koyardim
0 oy
önce (380 puan) tarafından
Ben Eymen koymak istiyordum oglumun adını ama eşim dedi kızı sen koydun bunuda ben koyayım kırmamak için tamam dedim. Mehmet Can koyacakti kimse sevmedi oda sadece can ismini koydu . Ama biz Ömer Can diyoruz 
0 oy
önce (390 puan) tarafından
Çınar uraz olcak oğlumun adi
0 oy
önce (1,942 puan) tarafından

Kulağına Mustafa Kuzey okundu ama eşim gidip kimliğe sadece Kuzey yazdırmış. İkinci oğluma da Yusuf Ayaz okundu kimliğe Ayaz yazdırdı :) 

Ben  Karadenizliyim eşimin aile Karslı ama kendi Ankaralı. Benim babamlar MHP li onun ailesi HDP li ateist komünist. Her kafadan bir ses çıkıyordu tabiki kimseyi dinlemedik eşimle beğenip koyduk 
0 oy
önce (3,478 puan) tarafından
Benim oğlumun adı çınar beğendiğim diğer isimler kuzey rüzgar yiğit mert kerem emirhan ege eren egemen alperen 
0 oy
önce (1 puan) tarafından
Erkek isim Onur

Kız ismi Umay
0 oy
önce (2,117 puan) tarafından
İlk oğlumun adı Çınar şimdi ikinci yolda kız olursa Beril ya da güneş erkek olursa toprak koymayı planlıyorum 
0 oy
önce (972 puan) tarafından
İlk oğlum Alparslan Tahir 

Şimdi de doğacak oğluma Oğuz Mete koymayı düşünüyoruz. Allahim sağlıklı ömürler versin tüm çocuklarımıza 
0 oy
önce (858 puan) tarafından
Büyük oğlum MERT küçük oğlum EMİR çok severek koyduk isimlerini
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Poyraz 

Alparslan 

Ege veya Efecan 

Aras 

Bunlar isim benim oğullarım ismi kadir efe ve poyraz ege :))) ama 2 inci oğlum da Alparslan koyacaktim eşim Poyraz ege koyalım dedi öyle koyduk ve kadir efe ismi beraber koyduk evlendiğimizden beri aklımdaydı :) 
0 oy
önce (199 puan) tarafından

İki oğlum var. 

FATİH

MEHMET ALİ :) kizim da olursa sultan:D 

FATİH SULTAN MEHMET <3:angel:

0 oy
önce (8,025 puan) tarafından
Yakışıklı oğluşumun ismi Burak ❤

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 394 göst.