Kızlar kızım 4 ay sonra 4 yaşına girecek şimdi hani şöyle bir şey söylemek istiyorum tabii ki her çocuğun karakteri özelliği farklı ama ben kızım da bazı şeyler seziyorum şöyle ki kızım çok ani tepki veriyor genellikle istediği bir şey olmayınca çok aşırı tepki veriyor vurmak tükürmek gibi yani çok güzel bir şekilde anlatıyorum uyarıyorum ama kesinlikle dinlemiyor hani bazen benimde sabrım kalmıyor ama şunu söyleyebilirim dışarıdaki insanlara karşı böyle değil evde sadece böyle ama evimizde de biz o tarz insanlar değiliz yani vallahi niye böyle oldu ya bilmiyorum evde çok sıkılıyorum diyor ve bu cümlenin devamında istemediğimiz bir sürü şey yapıyor güzelce oynayalım diyoruz kabul etmiyor sürekli hopluyor zıplıyor tabii ki bunlar güzel bir şey enerjisini atması açısından ama vurmaya çalışıyor yani dün akşam bahçeye çıkalım dedim hani hava biraz iyi gibiydi çıktık orada oynamaya çalışıyorum onunla beni bir an göremedi diye sinirlendi ve taş attı yani bana Allah'tan bir yerime gelmedi yani bir anda insanlara zarar verebilecek enerjisi var küçük kardeşi var ona asla böyle yapmıyor ama bize karşı çok çok hırçın hani en çok onunla ilgileniyorum hani o büyük her şeyi anlıyor hani aralarında kıskançlık tarzı bir şey girmesin diye hani küçük daha çok anlamıyor falan diye ama ona rağmen çok çok hırçın bu durum geçici mi geçer mi çünkü normalde çok merhametli hemen gelip özür diliyor bir daha yapmayacağım anneciğim diyor ama tekrarlıyor bu durum benim çok kafama takılıyor yani üzülüyorum çok çevremdeki insanların çocuklarını görüyorum asla amacım kıyaslamak değil ama yani normal tutuyorlar annelerin elinden gidiyorlar markete şuraya buraya hiçbir sorun görmedim yani en azından ben ama biz bir markete bile gitsek sürekli böyle kendi istediği olsun kendi kafasına göre gidiyor falan yani artık bunaldım gerçekten tekrar tekrar aynı şeylerin doğrusunu anlatmaktan yani ben şunu merak ediyorum çok uzattım kusura bakmayın yani bu durum geçici mi yani yaşları ilerledikçe geçiyor mu diye düşünüyorum akranları oynarken kesinlikle böyle değil