0 oy
47 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar aklıma takıldı dün esimle ilk defa korunmadan ilişkiye girdim 2 yaşında bir kızım var gebelik düşünmüyorum henüz ve istemeden içine bosaldi hemen lavaboya gittim biliyorum bu korumaz ama stres yaptım biraz takvime göre yumurtlama günümdü hemde en yüksek olan gün o güne denk gelince tam 12 saat sonra ertes 72 aldım burada da okudum bu şekilde hamile kalan varmış yardımcı olursanız sevinirim başına gelen oldu mu 

2 Cevaplar

0 oy
önce (620 puan) tarafından
Cocuk olurmu bilmemde cok yan etkisi var diye biliyorum
önce (1 puan) tarafından
Evet çok fazla hormon yüklü olduğunu duydum bünyeyi altüst ediyormuş ama ondan başla çarem de yoktu tam pik olduğu güne denk gelmiş hamile kalma olasılığım çok yüksek diye bebeğim küçük diye kullandim
-Reklam-
0 oy
önce (62 puan) tarafından
En son ertes kullandigimda anamdan emdigim süt burnumdan geldi kesinlikle tavsiye etmiyorum çocuk olsa daha iyi 
önce (1 puan) tarafından
Ne oldu yan etkileri nelerdir acaba
önce (62 puan) tarafından
Baş dönemesi 6 ay boyunca kanama gördüm hiç araliksiz . Artık takatsiz düşüp bayilacak gibi oluyordum . Mide bulantısı yemek yiyemedim 6 kilo verdim . Ben tabi haptann olduğunu bilmiyorum 3 doktordan sonra birşey yan etki yapmış dediler bende ilacı gösterdim kesinleşti . Mahvolmustum çocuk olsaydı daha rahattı bana
önce (1 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun bayaa kötü olmus

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 162 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oz25 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.
19 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 128 göst.
0 oy