+1 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bi arkadaşım nişan hazırlığında şu an, nişan magneti yaptırmış nişanlanacağı kişiye göndermiş resmini zaten daha önce fikrini sormuş  göstermiş birlikte bakmışlar. Bu çocukta annesine göstermiş bak bunlar magnetlerimiz anne diye. Hiç danışmıyorsunuz falan demiş kayinvalide adayı. Magnet için danışılır mi ya arkadaşımla şaşırdık ileride daha başka şeyler yaşatır mi bilmiyoruz o da tedirgin çünkü zamanında üzüldü tabiki ben Olumsuz konuşmadım ama sizce de saçma değil mi ?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

+1 oy
(13,537 puan) tarafından

ay bunun da nesine danışılır ya, alt tarafı magnet

ne annem ne kaynanam sağolsun hiçbir şeyime karışmadılar 

kaynanam, çeyizime bile bakmadı ben gösterdim :D

eşyadır vs fikir sorulabilir ama şart değil tabii ki

(13,537 puan) tarafından
ben sadece sayı sormuştum magneti ve davetiyeyi kaç kişiye verecez diye. cinsine şekline eşimle karar verdik. zaten darrüşafakadan yaptırmıştık, bağış oldu. karışacak olan olduysa bile bu sebeple karışmadılar
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ben olsam fikir alırdım sorardim yanı 
(1,125 puan) tarafından
Parayı kaynanada ödese sorulmaz kaynanalar bize sorsun hangisi sence diye kocamizi doğurdu diye o hak verilmemeli bizde torunlarını doğuruyoruz kaynanaya ağzınla pelikan tutsan bu niye kırmızı değil der
(1,125 puan) tarafından
En iyisini yapmisiniz ayağınıza sağlık oğlundan ayrilamazmış sanki bir tek kendi doğurdu ben anamdan babamdan ayrilcam da  sana ne oluyor deseydiniz keske. prensese bak sen vala en iyisi olmuş ana oğul yaşasınlar
(1,123 puan) tarafından
Ben fikir almayı severim sorarım yani ne var bunda onların dediğimi oldu yada illa benim dediğim mi sizin dediginiz gibi herşey o olsun bu olsunla olmuyor ki 37yasindayim 4 erkek evlat sahibiyim en büyüğüm 15 en küçüğüm 4 aylık bende kaynana olucam inşallah hem ben olsam dedim huyum bu kırk yeri dolaşır herkese sorarım fikir siz mi oluyorum burda kimler nelerini soruyor
(1,125 puan) tarafından
Tabii öyle olur kısaca iyilik yapmisiniz yeni geline ama o da tekmeyi basardı size yaptığını yapsa
(1,125 puan) tarafından
Yanlış anladınız ben sadece kaynanaya sorulmaz dedim onun dışında elbette hepimiz fikir alır veririz
0 oy
(2,107 puan) tarafından
Ben de hiç sormadım kimseye, yani öyle aşırı önemli bir detay da değil bana göre. 
0 oy
(3,010 puan) tarafından

Bencede saçma, herkesin tarzı farklı sorardım ama yinede kendi bildiğimi yapardım

Bana sorulmadan düğün davetiyemi bastırmışlardı duyduğumda şok olmuştum:)
0 oy
(3,804 puan) tarafından
Yani bence saçma sonuçta ikisi evlenecek ikisi beğenmiş kimseye laf söylemek düşmez herşeyi de sormak ta saçma zaten 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Daha nisanda karisilmamasi lazım ki nişanı kız tarafı yapiyor. Nisan ne için yapılıyor birbirini iyice tanımak için. 
(1,381 puan) tarafından
Evet istisnalar disinda erkek tarafi yaptirir genelde canim
0 oy
(1,145 puan) tarafından

ayy şuan banada sinir geldi khhhjjj

0 oy
tarafından
arkasina bile bakmadan kacsin magnete karisan daha sonra nelere karisir allah bilir o zihniyet kaynanasi 
tarafından
e ilk basta sever tabi bu modeller boyle balim canim cicim der alttan alttan laf sokar karisir daha sonra koltugun durdugu yone dahi karisir tam olarak boyle deme de bastan mesafeyi korusun ilerde cok ceker
tarafından
oglan anaci mi
tarafından
ara bulmaya calisiyor simdi bence karamanin koyunu sonra cikar oyunu misali insallah hayirlisi neyse o olur arkadsin icin
0 oy
(149 puan) tarafından
Ben de nişanda magnet dağıtıldığını hiç görmedim yiyecek ikramlığı da kınada erkek tarafı alır herkesin adeti farklı kaynanaya da değişik gelmiş olabilir
0 oy
(200 puan) tarafından
Aynılarını bende yaşadım sorun etmedim evlendim tepeme ciktilar her halta karisicaktir onlar sinyallerini vermiş böyleleri hayatı zindan ediyor Umarım herşey gönlünce olur ama gerçekler de acı maalesef ne hayaller kuruyoruz neler çıkıyor karsimiza
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Tabi ki de saçma magnet yani tabi ki ben karar veririm en fazla nişanlıma sorarım bitti nesini danışayım ona inşallah her şeyde böyle yapıp kızı soğutmaz 
0 oy
(765 puan) tarafından
Oglan dicek onu anne neden danisalim diye oglan agirligini koruyamiyosa çok sıkıntı yaşar 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Eheeeey ehhhh ehhh ben ne davetiye sectirildim ne magnet. Ev eşyalarım bile bana sorulmadan dizildi anlatsam roman olur .kaynanaya gelince ona ne arkadaşına söyle şimdiden tepkisini göstersin annene sorulmasi gerekse sorardik desin sonra yediğiniz peynire kadar başkası seçiyor nerden biliyorsun diye sormayın 
tarafından
dooooru
0 oy
(916 puan) tarafından
Sonradan daha büyük şeylere karışıyorlar maalesef ben her şeyi sordum nişanlılık döneminde evlendikten sonra annemlere araba verdik eşim galerici bana niye danışmadınız dedi danışılacak bişey değil muhattap annem alan o satan damadı dedim küstü benimle 
(1,125 puan) tarafından
İsabet olmuş dediğiniz
0 oy
(490 puan) tarafından
Elbise kıyafet falan olsa yine bı nevi anlarım ama magnet saçma geldi. Bide nişanı kız tarafi yapıyor zaten ben hep kendim seçip ilgilenmiştim herşeyle. Erkek tarafından kimse gelmiyordu ki nişan alışverişine ya da ben cagirmadigim için gelmediler bilemiyorum :D ama insana bı soru işareti biraktiriyor magnetten bunu diyen düğünde cogu şeye karışır gibi. 
(490 puan) tarafından
Valla ufak ufak kendini belli etmis gibi ama yinede bilemeyiz tabi inşallah tahmin ettiğimiz gibi olmaz canım
0 oy
(36 puan) tarafından
Fazlasıyla saçma hem de. Kayınvalide diye her şey danışılacak mı insan kendi annesine bile danışmıyor her şeyi. Burada erkeğin tavrı çok önemli. O sınırı çizmesi gerekiyor. Her söylenileni söylememek de daha doğru bence. Söylemeden kendimiz halletmeliyiz bazı şeyleri diye düşünüyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

411,411 soru

12,384,529 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...