0 oy
119 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar benim gibi bu dertten muzdarip çok kişi vardır diye kendi deneyimi paylasicam. Benim tüylerim siyah ama kıl şeklindeydi sakal şeklinde değil. Çene cizgisi boyunca da minik minik tüyler vardı siyah yine. Mesela yazın güneşe çıkınca çok utanıyordum . Agdayla almama rağmen 1 haftada hemen cikiyordu ufak ufak ve belli oluyordu. Çok kisininde dikkatini çekmişti tüylerim soylemislerdi yüzüme maalesef. Ama yapabilcehim başka bişey yoktu yani aldığım halde hemen cikiyordu. Durumun vahimligini anlayin diye yazdım bu kadar uzun. Neyse bu zamana kadar hep agdayla idare ettim yaz gelsin istemiyordum . Yada gündüz dışarı çıkmak. Evde yapılan ipl cihazlari var ya beni o kadar rahatlattı ki anlatamam size. İlk 1 ay haftada 3 4 gün kullanın aonra ayda 1 diyordu kullanma kılavuzu. Ben ilk kollarimla başladım memnun kalınca yüzüme de yapayim bi deniyim olmazsa igneliye gitcem artik başka yok diye. Neyse ben 2 güne 1 yaptım bı sure. Bu süre zarfında çıksa da cikmasa da yaptım. Ve killarimi almadan üstüne yaptım dire. Normalde 1mm olması gerekiyor. Şimdi o kadar rahatim ki biraksam belki eski haline döner okey ama ayda 1 yapmak bana luks geldi resmen. Artık yüzümü gözümü kapamadan ışığa cikabiliyorum. Varsa böyle derdi olan inşallah işe yarar. Öyle braun gibi pahalı bişey de almadim 2.500 liraya aldım. Tum vücud auyhulaniyor ama ben sadece yüzüme yapsam da olur yani

7 Cevaplar

0 oy
önce (37 puan) tarafından
Marka adı bilerek söylemedim reklama girsin istemiyorum ama bence 2500 3000 lira bandinda olan tüm urunlerden alirsiniz bu etkiyi
-Reklam-
0 oy
önce (2,625 puan) tarafından
Ne kullandığınızı anlamadım? Tüy alma makinesi mi kullandınız 
Ev tipi lazer cihazı ipl diye geçiyor
0 oy
önce (4,279 puan) tarafından
O cihazlarda tüyleri uyutuyormus merkezdekiler gibi değil, ayrıca iğneli lazer için tecrübeli ve hastane ortamında yaptirman lazım güzellik merkezlerinden uzak dur 
Evet bırakınca eski haline döner biliyorum ama haftada 1 ağda yapmaktan çok çok konforlu. Şuan iğneli epilasyonun dakikası hem çok pahalı hemde yüzümde bir süre iz olacak bunu isyemiyorum
önce (4,279 puan) tarafından
Evet iğneli pahalı, bende yaptırdım ama devam etmedim çalışıyordum randevu denk getiremiyordum o yüzden bıraktım ama iz yapmadı, hastaneye gidiyordum yapan kişide çok tecrübeli biriydi ben 2018 de gidiyordum ama fiyatı hatırlamıyorum
0 oy
önce (2,074 puan) tarafından
Ben iğneli yaptırdım ve hiç iz kalmadı..genel olarak favori bölgemde çok vardı. 
0 oy
önce (3,600 puan) tarafından
Hemen resmini istiyorum canım 

O dert bende de var 
0 oy
önce (3,600 puan) tarafından
Yada linkini atarmisin canım 
Pirantech markasını kullanıyorum
0 oy
önce (1,494 puan) tarafından
Canım makinanın tam adını verirmisin şuan alamam hamileyim ama doğumdan sonra hemen başlamak istiyorum acayip muzdaribim benim ablam güzellik uzmanı kendi dükkanı var ama uzak gidemiyorum 1 çocukla gidemedim 2 çocukla hiç gidemem vücudumda kalmadı bişi ama yüzüme korkup yaptırmamıştım arada denk geldikçe gittim ama düzenli olmadığı için randımanlı olmadı dediğin gibi 1 haftada doluyor ve sert benim kıllarım ayda 1 almaya razıyım kesin sonuç olmadığını biliyorum ama o kadar zır durumdayım :D
Pirantech markasını kullanıyorum 2600 e almıştım
önce (1,494 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 65 göst.
0 oy
8 cevap 132 göst.
0 oy
6 cevap 96 göst.

410,667 soru