+1 oy
79 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (8 puan) tarafından
Sezeryan doğum sonrası için korse fikirlerinizi alabilir miyim 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (8,799 puan) tarafından
Hic kulanamadım ya norlmal doğumda bile kulanamadım daha çok canım yanıyomuş gibi hisediyom
önce (8 puan) tarafından
Keşke ihtiyacımız olmasa ama malesef
önce (8,799 puan) tarafından
Öyle tabi bana zorla takmaya calıştılar istemedim
-Reklam-
+1 oy
önce (6,149 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

teendyoldan aldim cok rahatti lastik gbi birsey ten renginde. sıkıligi sana bagli ayarlanabilir zaten her bedene oluyor ben hastaneden eve gelir gelmez taktim. ikibucuk ay sonra da onu kopcaliya gectim redimdeki yamuna

önce (929 puan) tarafından
kendini nasil rahat hissedeceksen oyle canim buranjn geneli kapali diye seni kapali hayal ettim sanirsam
önce (47 puan) tarafından
Casperiye link yokmu
du bakim

https://ty.gl/5jp0d4eluqy2s sundan di benim aldigim . tabi ben 3 sene once aldim ayni satici yoktur da bunlardan yani. ekledigim resimdeki soruyosan yamuna o
önce (47 puan) tarafından
İyimi peki memnunmusun korseden bide cırtlı mi
cirtli . ya i com rahat ettim ben . hatta bugun konustuk benden sinra kuzenim digum yapti ona vermistim bugun dedi annesine getirmis  besik mesik korseyide koydum  dedi anneme getirdim dedi.spor yaparken bile gizel sarar yani kullanilir esasen.
+1 oy
önce (834 puan) tarafından
Canım bende takmıyorum ya zararı olurmuki 21 gün oldu doğum yapalı korse 1 tane var ama ismi yok yazardım da :) 
+1 oy
önce (929 puan) tarafından
ben 4. gun takmaya basladim hani su tum vucudu saranlar var ya onlardan ben de  3 4 farkli korse vardi hepsinden taktim 
0 oy
önce (515 puan) tarafından
İlk bas korse kulotlar var ondan al canim sezeryanin ilk gunlerinden itibaren o daha rahat olur diyer turlu takilmiyo canini yakiyo ilk 10 oyle yap 10gunden sonrasinida normal korse al ama sakin dolamali korseler var ondan alma katlaniyo belinde cok kotu oluyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 65 göst.
24 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde UmAYElcin (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,301 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
12 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Canan1307 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.

410,387 soru

12,342,441 cevap

39,776 kullanıcı

Kategoriler

...