0 oy
409 göst.
önce Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Kızlar ev almak niyetimiz var az açığımız kalıyor borç ile beraber ev fiyatları düşüyor diyorlar aylardır bakıyorum ilanlara aynı evler hala satılık sizce duser mi fiyatlar ya çok istiyorum ev almayi

29 Cevaplar

0 oy
önce (954 puan) tarafından
Sahibi ile görüşseniz pazarlık felan bütçeniz i ortaya koysanız düşmez mi 
önce (463 puan) tarafından
Emlakcidan hepsi cnm
önce (954 puan) tarafından
Sahibine ulaşma şansı yokmu
Gorusturmezler bence
önce (6,148 puan) tarafından
emlakci aradan cikmaz tabiki ama sahibine ulasacak baska bir kanal bulursaniz. mesela bizim evi emlakci gosterdi baya kar koymus da kendine. sonra esim tanidiktan muteahhiti buldu satin almayi. o zaman icin 560 demisti emlakci 460 a muteaahitten aldik evi. yani yuz bin bize kaldi. suan icin yuz biyuk miktar degil ama 2020 icin buyuk miktardi evi 460 bine almistik yani dusun
-Reklam-
0 oy
önce (1,102 puan) tarafından
Yükselir ama düşmez hiç bu bekletiye girmeyin 
Keşke düşse ya çok yuksek
önce (1,102 puan) tarafından
Evet acele edin mutfkatna kısin kendinizden kısın gerekirse 1 ay makarna yiyin sıkın dişinizi alın yukselir dediğim gibi düşmez
0 oy
önce (716 puan) tarafından
Pek sanmıyorum düşeceğini krizi fırsata çeviren bir ülke oldu Türkiye 
Haklsiniz
önce (716 puan) tarafından
Hakkınız da hayırlısı olsun. Artık ev araba vs almak hayal bile edemiyor insan. Çok zor oldu zengin daha zengin oldu fakir daha fakir oldu
0 oy
önce (2,595 puan) tarafından
Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatının düşeceğini sanmıyorum canım 
Umarım duser
0 oy
önce (12,812 puan) tarafından
Fiyatla düşmez çıkar valla
0 oy
önce (5,460 puan) tarafından
Düsücegini sanmiyorum hiç canım aksine daha da artar 
0 oy
önce (1,923 puan) tarafından
Her geçen gün yükseliyor fiyatlar düşeceğini sanmıyorum Allah alım gücü versin ev almak isteyenlern yardmcisi olsun 
0 oy
önce (427 puan) tarafından
İnşallah düşer bende istiyorum ev almak
0 oy
önce (8,086 puan) tarafından

Nereye düşecek 

??,?

Fırsat bulsalar 2 katına çıkarırlar....

0 oy
önce (3,544 puan) tarafından
İndirim oluyor biraz pazarlık payı ile ev bakarken ya mütahit yada sahibinden bakın emlakçılar üzerine ilave koyuyor sonra onu indirim olarak size yansıtıyor intertenten sahibinden bölümüne tıklayın bakın bşde onlara bir dünya komisyon ödenir hiç pazarlık yapmıyor lar
önce (11,551 puan) tarafından
Bende bunu diyecektim bi ev görüyorum emlakçıdan sahibinden seçince o evin aynısını sahibi de paylaşmış oluyor
önce (3,544 puan) tarafından
+1
Karşı binam sekiz ay satılık kaldı emlakçı 3800 yazmış sahibi 3600 arada 200 bin TL fark var sonra ev sahibi 3450 verdi evi iki yıllık binaydı içini kendi özel yaptırmış oturacam diye tayini çıktı gitti
0 oy
önce (1,012 puan) tarafından
Faizleri sürekli ara ara düşürüyorlar daha yeni düşürüldü bize yeni aldik ev 2.400.000 e aldık yan dairemizi bizden bir ay sonra 2.800.00 e sattı müteahhit düşmez yani
0 oy
önce (11,551 puan) tarafından
Ev fiyatlarının düştüğünü görmedim hiç 
0 oy
önce (3,183 puan) tarafından
3 gün önce eltimgil aldı emlakçılar asla düşmez ev fiyatları inşaat malzemeleri sürekli çıkıyor demişler. Ama araba fiyatları düşecek demişler ki düşüyorda .. 4 milyona aldı eltimgil 
0 oy
önce (4,874 puan) tarafından
Bu ülkede yükselen birşeyin fiyatı düşmez dolar yükseldi diye herşeye zam yapıyorlar dolar düşüyor zam yapılan ürün hala aynı fiyatta 
0 oy
önce (13,248 puan) tarafından
ilk kez ev sahibi olanlara imkan verecekler ama ev fiyatlarını artrıyorlar bu sebeple. hiçbir zaman azaldığını görmedim ben
0 oy
önce (2,677 puan) tarafından
Düşmez, aksine artar. Dün beğendiğim eve bugün +2 milyon artışı yapıldı. Hayır merak ediyorum 24 saatte +2 milyon edecek ne yaptırmış olabilir ev sahibi? 
0 oy
önce (13,326 puan) tarafından
Artar. Düşmez. Geçen habere çıktı hatta konut kredi kampanyası duyurdular ve arttı
0 oy
önce (1,011 puan) tarafından
daha fazla artmassa şaşırma
0 oy
önce (314 puan) tarafından
Fiyatlar almış başını gidiyor düşeceğini sanmam her geçen gün daha da yükseliyor birşey almaya cesaret edemez olduk 
0 oy
önce (445 puan) tarafından
Bu millette bir sıkıntı var kafalarına göre fahiş fiyat yapıyorlar. Allah vicdan merhamet versin. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 327 göst.
0 oy
3 cevap 124 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
14 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu

410,382 soru

12,342,310 cevap

39,761 kullanıcı

Kategoriler

...