+1 oy
63 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (9 puan) tarafından
Hanımlar merhaba bn dün adet oldum yalnız çok kanamam var ve pıhtı atıyorm bu durum normalmi sizce her kadında olabiliyomu

3 Cevaplar

+2 oy
(1,658 puan) tarafından
O akan pıhtılar yumurtalık kanları oluyor çok kanama bende de oluyor hatta korkup doktora gittim ama normal birşey olduğunu söylemişti doktorum 
(9 puan) tarafından
Bende ilk defa bu kadar geliyor geçen ay iki defa vajinal ultrason çektirdim ondan olabilirmi acaba
(1,658 puan) tarafından
Olabilir de tam bişey demem mümkün değil
-Reklam-
0 oy
(4,367 puan) tarafından
Bende dün oldum geberiyom.

Bilen olur inşallah 
(9 puan) tarafından
Çok şükür bnm ağrım yok yürüyüş yapabilirsn hafif egzersizler sıcak duş iyi gelecektir inşallah
0 oy
(977 puan) tarafından
Bende pıhtı atma çok olmuyor ama evet ilk üç gün çok kanamalı geçiyor. 
(225 puan) tarafından
Benimde çok ağrım olur ya şu an üçüncü gün yeni kendime geldim gaz mide bulantısı bel ağrısı da eşlik ediyor
(977 puan) tarafından
Aynı belirtileri yaşıyorum. Güle oynaya geçirenlere özeniyorum.
(225 puan) tarafından
Doktora gittin mi hiç ben evlenince birazda olsa azaldı ama bekarken zaten çok kötüydü ya hele o kasılma ile gelen şiddetli ağrı off ikk gun çok kötü
(977 puan) tarafından
Bunun için hiç gitmedim ama doğumdan sonra bayağı azaldı. Önceden ağrı kesici ile anca günü bitirebiliyordum. Şimdi ise biriyle koyu sohbette olayım, ağrının çok farkında olmuyorum.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
18 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asellinab (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.

411,417 soru

12,384,693 cevap

43,446 kullanıcı

Kategoriler

...