+1 oy
183 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (213 puan) tarafından

%50 indirimden bir sürü şey stoklamıştım bunu da evde akşamları yaptığım birkaç saatlik makyajda dışarıda kullandığım fondötenler daha ağır duruyor diye aldım dokusu 900 TL'ye aldığım fondötenden daha iyi çıktı şaka gibi yüzde kalıp gibi durmuyor ve sanki kendi cildimmiş gibi canlı gösteriyor ve kapatıcı da çok beğendim uygun fiyatlı kullanmak isteyen varsa baksın indirimi bitmeden dokusu çok güzel daha önce garnier'den BB Krem kullanmıştım kokusu hiç hoş değildi gayet başarılı: ) 

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,020 puan) tarafından
Ay cok ucuzmus. Dur gidip aratiyom bizde kac bakiyim
önce (213 puan) tarafından
Ya çok güzel dokusu gerçekten çok şaşırdım
Haha burda 1000 tele. Ama farklisi
Çüş :D gereksiz fontodenete veririrm ama buna vermem
Haaha en ucuzu bu fiyata bide:)
Arastirmadim cok fazla foto uzerinden gittim
Doğrudur canım Türkiye'ye geldiğinde stok yaparsın diyeceğim de orada daha uygun olması gerekiyor sen Almanya'da değildin galiba değil mi Bana oradan getiriyor genelde eşimin kuzenleri ama oradan gelen ürünler çok daha kaliteli :)
Hhaahben Turkiyeye gelmiycem ki:)
Türk degilim çünki
Türkçeyi nerden biliyorsun:D akici konusuyorsun
Bilmemki cocukluktan beri boyle. Arada cumleleri dogru kurmuyorum ama iyi böyle.
Haha normal günlük hayattada burda takilmaktan turkce soyluyorum kelimeleri
Niye sasiriyorsam gerçi şirinim de çok iyi konuşuyor :)
-Reklam-
0 oy
önce (919 puan) tarafından
Bayağı uygunmuş. Ben garnierınkini çok arada kullanıyorum, gayet iyi. Kapatıcı olarak rimmel markası çok iyi, indirimde görüp almıştım. 
Ya geçen gün müthiş bir indirim vardı 900 800 TL çok iyi fontodenler bile 340 gibi birseydi
Ben uzun zamandır kullanmayınca çocuklarla Evde bütün makyaj malzemelerimi çöpe atmıştım hepsini yeniden aldım gibi bir şey oldu ama çok aşırı uygun ürünler vardı gratis'te bakım ürünleri de çok uygundu bunu da işte arada aldım böyle çok memnun kaldım :)
Güle güle kullanın, bazen aşırı pahalıl ürünlerden bu kadar verim alınmıyor bile.
Ya evet ben şans veriyorum gördüğüm başka ürünlere de çünkü markaların şişirme fiyatları da çok yükseliyor çok iyi oldukları için değil
Aynen öyle. Yıllar önce çok da bilinmedik bir markanın far paletini öylesine almıştım. O renklerin ve kalıcılığı asla unutmam. Ama şu da var, içerikleri de önemli. Bazı sahte ürünlerde aşırı kimyasal olunca kalıcıkları da çok oluyor. Hem temiz içerik, hem kalıcı, hem uygun fiyat, biraz zor hepsini tutturmak.
Malesef şansa zaten :) ama çok iyi markaların da içeriğinden çok kötü şeyler çıkabiliyor dediğin gibi iyisini bulmak zor
0 oy
önce (2,345 puan) tarafından
Ay bu bende bir sivilce yaptii
Bilemiyorum canim sivilce yapmaması için marudermin gözenek kapatıcı serumu var o baya işe yarıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
+1 oy
4 cevap 96 göst.
5 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sweet rainbow (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
15 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
31 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Daisyyy (1,136 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,360,086 cevap

41,416 kullanıcı

Kategoriler

...