0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından

Oğlum 3 aylik kulak memesini yukarıda duruyo hani sapka taktığımda kepceligi gidiyo gibi ama kulak memesi yukarı kalkiyo napabilirim.resimli

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,274 puan) tarafından
Yapacak bişey yok canım benim oglan da doğuştan kepçe kulaklı şapka yada bandanayla düzelmiyor maalesef şuan 2 yaşına geliyor hala aynı
(1,274 puan) tarafından
Aa seninki farklıymış bi doktora göster belki büyüyünce küçğk bir operasyonla düzelir
(6,235 puan) tarafından
aynn dr gt nekadar kucukken olursa okadar iyi. sapka falan takarken ezildi katli kaldida seklimi degisti acaba. yada dogustansada belki duzelir  cck kendini bilmeden hallet. buyuyunce takinti yapar
(264 puan) tarafından
Evet kötü duruyo bi ara sormustum doktora önemsemedi geçer dedi ama geçmedi yani gittikçe daha kötü duruyo bandana kayıyor sapka da yukarı kalkiyo bant nasıl olur acaba
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Bence hic birseyle duzelmez ablamin oglundada boyle degil ama kulaklari oneydi kepce yani.bandanalar taktilar kucucuk cocuga  sicakta isilik oldu daha neler neler  ama gecmedi.amabuyuyunce suratida buyudu kafasida uyumlu goze batmiyor.ikerde rahatsiz olursaniz amelyatla duzeliyor canim ama bana sorsan gerek yok.ilerde kendisi karar verir
(264 puan) tarafından
Kızımın kulaklari kepceydi bandana taktım geçti ama buna takınca alt kulak kalkiyo tabi böyle duzelmezse kendisi karar verirde şimdi napsam üzülüyorum ilerde bunun sıkıntısını cekicek
0 oy
(924 puan) tarafından
Benim oğlumun da doğduğunda kulağı dışa dönüktü şimdi düzeldi belki bir kaç aya düzelir 
(264 puan) tarafından
Kendiliğindenmi duzeldi
(924 puan) tarafından
Evet ama bizimki memesi değildi kıkırdak olan yer var ya benim ters oğlumunki de öyleydi ilk doğduğunda şimdi normale döndü
(264 puan) tarafından
İnşallah bizimde düzelir kiyafetlerden öyle oldu bence benimki ilk öyle değildi boğazlı badi giydirdim hep ondandır farketmedim kızımda olmamisti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif k. (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

411,521 soru

12,388,239 cevap

43,640 kullanıcı

Kategoriler

...