+1 oy
100 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (440 puan) tarafından
Kizimi 1 saatte uyutuyom sadece 5 dakika uyuyor uyaniyor geri uyutmaya calisiyorum yok uyumuyor ne yapicam ben Boyle yarim saat bile uyusa bir yemegimi bir isimi yaparim nasil duzeni kuracam  4 aylik oldu dogdugundan beri Boyle hatta gecede ayni belki 20 kez emzirdim yerine koydum 

5 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Benim de öyleydi o aylarda ve şuan 11 aylık hala öyle zor uyur çabuk uyanır uykusu çok hafif gecede bazen 1 kere kalkıyor bazen 5 değişiyor. Emzirdigim için öyle olduğu soyleniyor çabuk acikiyormuş hergalde
(440 puan) tarafından
Cok yiptaratici gercekten
-Reklam-
0 oy
(4,605 puan) tarafından

Doymuyor olabilir mi benimkide özellikle beni emim uyursa hamen uyanıyor ama mama yiyince bir tık daha iyi uyuyor 

(440 puan) tarafından
Çisi ni iyi yapiyor kilosuda 6800 doyuyor bence
(4,605 puan) tarafından
Bezle doymanin bağlantısı olduğuna inanmıyorum ben çiş yapması böbreklerin çalışması ile alakalı benim oğlum belli bir yaşa kadar günde 3 bez değişmez dik ama obez diyordu doktorlar diyet uyguluyordu örnek vereyim 3 aylık gece beslenmesi bile kesmiştik meğer böbrek büyümesi varmış o yüzden çiş yapmıyormus sünnet oldu böbrekleri küçülmeye başladı şimdi günde 5 kere rahat değişiyorum
(440 puan) tarafından
Dogrudur ama dogdugunu dusunuyirum mama vermek istemiyom bebegim alerjik bebek zaten
0 oy
(480 puan) tarafından
Uyku aralıklarına dikkat ediyor musun canım mesela 4 aylık bebek 1.5 saat ve 2.5 saat arası uyanık kalabilir uyudugunda en az 45 dk uyuması gerekir destekli uyuyorsa o desteği arar her uyandığında gece doymuyor olabilir

4.ay atağı var ama şuan onun etkisi olabilir bu ay daha sık uyanır uykuya dalamaz salsa da hemen uyanır 5.aydan itibaren uyku eğitimi tavsiye ederim 
(480 puan) tarafından
Beşiğinde uyutmayi denesen emerek uyuduğu için her defasında emme desteğini arıyor emzik alsaymis o rahatlatirmis seni uyku arkadaşı vermeyi denesen belki ona alışır ama emme uyku bağlantısını kesmen lazim ilerde daha zor olur senin için
(440 puan) tarafından
Besikte asla uyumaz ki
(440 puan) tarafından
Siz verdiniz mi uyku eğitimi o kadar sabrın var mı bilmiyorum ya
(480 puan) tarafından
4.ay atağını bekliyorum geçsin de hayırlısıyla 5. 6. Ay arası baslicam şuan uyku saatlerini ayarladım gibi ama desteksiz uyumuyor tabi ilk ogluma vermiştim sabır işi ama sonuç güzel oluyor
(440 puan) tarafından
Peki biraz bahsedebilir misiniz nasıl veriyorsunuz uyku eğitimi mesela 5 aylık çocuk için uyku saatleri nedir veya nasıl uyuması gerekiyor kaç saat uyuması gerekiyor
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Benim oğlumda doğduğundan beri aynı böyle hiç uyku düzeni olmadı ne yapsam da bir düzene oturtamadım ne zaman kendisi uyumaya başladı o zaman rahatladık şuan 11 aylık olacak anca toparladı arada bozuyor tabi yine 
(1,230 puan) tarafından
Aa öyle mi bilmiyordum diğer çocuklar ilgileniyolar mi hani az birşey de olsa oyuncak falan gösterseler durur aslında
(440 puan) tarafından
Evet evet onlar biraz ilgileniyor ama cok degil tabi onlarda kucuk biri 5 yasinda biri 8 yasinda
(1,230 puan) tarafından
Genel olarak ağlamalı mı geçiyor hani ondan ötürü mü işleriniz kalıyor
(440 puan) tarafından
Evet uyumadigi icin huzursuz hep kucakta
Kucakta bile agliyor
Bazen kolumda uyutuyorum bir saaat oyle tutuyirum ama gecede aynisini ister diyede korkuyom
Ablasida boyleydi ebeye soyledim
Sana mutlu bir haberim var genelde zeki cocuklar uyumaz dedi güldum bende
(1,230 puan) tarafından
Olabilir ya belki öyledir gerçekten
0 oy
(245 puan) tarafından
destekle uyumaya alışmış olabilir. yani memeyle uyumaya alışmışsa hep memeyi arar. düzen kurun mesela sürekli emzirmeyin. acıktığından emin olana kadar..

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 43 göst.
+1 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
+2 oy
10 cevap 128 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,832 cevap