0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Benim 3 sene önce falan kollarımda bacağımda küçük morluklar oluyordu biri geçip biri çıkıyordu sonra birden geçti hamile kaldım o zamanlarda da olmadı doğum yapalı 1 sene oluyor bir aydır yine başladı büyük değil rengi koyu pembe koyu kahve gibi nadir de yeşil oluyor birkaç gün içinde geçip sonra tekrar çıkıyor böyle birşeyke karşılaşan oldu mu en son 1 sene önce ferritin değerm düşüktü

İnternette de çok kötü şeyler yazıyor korktum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,467 puan) tarafından
Doktora danışmanda fayda var canım bir yere vuruyor olmayasın 
(7 puan) tarafından
Vurduğumu düşünmüyorum acı olmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallah canım benim de öyle bacaklarımds bir yeri oluyor düşünüyorum düşünüyorum diyorum bir yere vurmamisim birkaç gün sonra o yara biter bitmez başka yerde çıkıyor bende hiç sormamisim dokrora kolarimda aynı şekil yeşil oluyor bazen bazen mor oluyor 
(7 puan) tarafından
Evet benimde öyle bir aydır falan başladı daha önce 3 sene önce de olmuştu geçmişti kendiliğinden kendimce acaba bir vitamin eksikliğinden oluyor de o vitamin yine mi düştü acaba diye düşündüm ama internette çok kötü şeyler de yazıyor
tarafından
Valla abla benim de hep öyledir bildim bileli öyledir dokununca ağrıyor bende vitamin eksikliğindendir diye düşünüyorum internete araştırdım c vitamin eksikliğindendir diyo
0 oy
(7,403 puan) tarafından
Ya sende kansızlık var ya da vitamin değerlerin düşük en iyisi bir kan tahlili yap canım 
0 oy
tarafından

Bak cnm yine bi tahlil yaptir 

image

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
5 cevap 281 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnalparsln (261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,870 soru

24,468,506 cevap

355,018 kullanıcı

...