0 oy
76 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Benim 3 sene önce falan kollarımda bacağımda küçük morluklar oluyordu biri geçip biri çıkıyordu sonra birden geçti hamile kaldım o zamanlarda da olmadı doğum yapalı 1 sene oluyor bir aydır yine başladı büyük değil rengi koyu pembe koyu kahve gibi nadir de yeşil oluyor birkaç gün içinde geçip sonra tekrar çıkıyor böyle birşeyke karşılaşan oldu mu en son 1 sene önce ferritin değerm düşüktü

İnternette de çok kötü şeyler yazıyor korktum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (749 puan) tarafından
Doktora danışmanda fayda var canım bir yere vuruyor olmayasın 
önce (3 puan) tarafından
Vurduğumu düşünmüyorum acı olmuyor
-Reklam-
0 oy
önce (30 puan) tarafından
Vallah canım benim de öyle bacaklarımds bir yeri oluyor düşünüyorum düşünüyorum diyorum bir yere vurmamisim birkaç gün sonra o yara biter bitmez başka yerde çıkıyor bende hiç sormamisim dokrora kolarimda aynı şekil yeşil oluyor bazen bazen mor oluyor 
önce (3 puan) tarafından
Evet benimde öyle bir aydır falan başladı daha önce 3 sene önce de olmuştu geçmişti kendiliğinden kendimce acaba bir vitamin eksikliğinden oluyor de o vitamin yine mi düştü acaba diye düşündüm ama internette çok kötü şeyler de yazıyor
Valla abla benim de hep öyledir bildim bileli öyledir dokununca ağrıyor bende vitamin eksikliğindendir diye düşünüyorum internete araştırdım c vitamin eksikliğindendir diyo
0 oy
önce (5,337 puan) tarafından
Ya sende kansızlık var ya da vitamin değerlerin düşük en iyisi bir kan tahlili yap canım 
0 oy

Bak cnm yine bi tahlil yaptir 

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 36 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.

410,232 soru

12,336,807 cevap

39,412 kullanıcı

Kategoriler

...