+2 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Annelikte en sinir olduğunuz şeyler nelerdi ben tanımadığım insanların bile çocuğma bana akıl fikir vermesi çocuk bakmaktan daha sinir bozucu marketten süt aldım orda bir komşum denk geldi o sütü neden alıyorsun ki oğluna yetmiyor mu ondan mı diyor siz olsanız ne derdiniz aahha

12 Cevaplar

+6 oy
(2,044 puan) tarafından
Memeni çıkarıp yüzüne süt fiskirtacaksin görecekler 
(1,141 puan) tarafından
:))))))) çok güldüm buna ya:))))
(260 puan) tarafından
Ben neticeyi bildiğim için gerek duymuyorum sadece gülüyorum
(2,044 puan) tarafından
İlk bebegimi mama ile beslemek zorunda kaldım kayınpederim mama verip çocuğu şişirmissin niye emzirmiyorsun dedi densiz. Şimdi sadece anne sütü ile besleniyor 2.cocugum kendisiyle görüşmüyorum. Çocuğa çok kilo aldırmış demiş kulağıma geldi. Elalem hep der yani...
-Reklam-
+2 oy
(341 puan) tarafından
Haddini bilmeyene ne desen bos en iyisi rahatsızlık hissettiğin kişilere mesafe koymak 
(260 puan) tarafından
Of ben yapamıyorum ya
+2 oy
tarafından
Sağılı inek yeni bitti marketten alıyom demiştim bana da demişlerdi
(260 puan) tarafından
Ciddi misin ? Ağzına sağlık ben böyle tepki verebilsem keskeee
tarafından
Evet artık bıkmıstım laf anlatmaktan sütüm yetmiyordu sonradan da kesildi ama süt 1 yaş sonrası vermiştim
+2 oy
(752 puan) tarafından
Ayyy ev sahıbım bana benım kız ıkız doğurdu emzırıyor sen tek çocuğu emzıremıon demişti 

Ama ne yaptıysam süt gelmemıstı 
(260 puan) tarafından
Sıkma canını cahiller konuşuyor genelde ya
tarafından
Ayy sanamı kalmıs teki emzirememek seninkini ben görmüyom ya deseydin ya canım
(752 puan) tarafından
Ondan sonra baya bı laf soktum da kızım 2 aylıktı evden çıkın oğlum oturcak dedı :) :) :)
tarafından
Hazmedememiştir
+2 oy
(3,958 puan) tarafından
Akılları nasıl çalışıyor ya kırk yıl düşünsem şunu sormak aklıma gelmez. Süt bu yani tatlı yapılır kahve yapılır aklıma bu gelir sadece. Bizim eve giren sütleri benden başka içen yok mesela. 
(260 puan) tarafından
+1
Böyle insanlarla görüşür muydun birde komşu bunu diyen
(3,958 puan) tarafından
+1
Ben bu konularda çok netim ya görüşmem. Çocuğum olmadan samimi olduğum bi komşum vardı, onun çocuğu vardı komşum benden büyük. Benim sıkıntılarımdan bir süre görüşmedik geçen yine görüşmek istediler komşudur dedim üç kere zor sabrettim bir daha görüşmedim. Oturmaya başladığımız an çocuğu ve beni eleştirmeye başlıyor. Kör görmeye başlayınca ilk bastonunu kırarmış. Yani gücü bana yetiyor sandı heralde :)
(260 puan) tarafından
+1
Ne yaptı ki cnm anlatsana örneklerle
(260 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın bu da öyle sen bunu çıkar geçende bir komşu daha var bak o birkaç kelime konuşuyor seninki konuşmuyor dedi bu kadın bende mi mesafe koysam başkasının çocuğundan banane dışarı çıkar insan görsün diyor
(3,958 puan) tarafından
Bence koymalısın bir iki umrunda olmaz ama hassas anına denk gelir canın sıkılır.
+2 oy
(10,489 puan) tarafından
Çocuğun her istediğini alsan yapsan suç şimartiyosun derler Cociga istediğini alma yapma niye aglatiyosun küçücük çocuğu yaizk.gunah... bla bla bla çok konuşuyorlar 
+2 oy
(1,253 puan) tarafından
Bebegim 5 aylik oldu simdiye kadar sinirlerimi bozan kimse yoktu. Geçenlerde annemin çok sevdiğim bir arkadaşı geldi bize. Bebeğimi oturtuyorum diye beli batar, midesi batar, yok çocuğu olmaz erken oturttugun için vs dedi. Annesi, ablasını erken oturttugu için çocuğu olmamış. Bende olmasın, doktorları dinliyorum dedim. 
(260 puan) tarafından
+1
Buna sinir olmazdm ben şahsen cnm o yaşamış ya takma cnm
+2 oy
(4,631 puan) tarafından

Benimki yetmiyor al sen emzir derdim sanırım 

Geçen benzer bi olay benim de başıma geldi bebeği yeni doğan muayenesi ne götürduk 38 de doğdu ama 35 haftalarla uyumluydu hem kisa hem zayıf doğdu ki benim oğlum gerçek anlamıyla tamamen mucize  bir bebek tüm Doktorlar yaşamaz denmesine rahmen yaşadı neyse kadının bitanesi geliniyle gelmiş ay bu ne minnacık dedi ve bunu usteledi ilkinde sustum 2 cide niye dert ediyorsunuz ki siz daha büyüğünü doğurursunuz dedim kadın bana döndü terbiyesiz dedi bende burnunun çok uzun Kusura bakmayin her yere sokuyorsunuz dedim kadın kalktı gitti 

(260 puan) tarafından
+1
Sen mi terbiyesizsinn ajajja
(4,631 puan) tarafından
+1
He ben terbiyesizmisim daha büyüğünü sen dogur demişim
(260 puan) tarafından
Benim çevremde çok şükür yok ama bazen hadsiz biri çıkıyor işte artık Allah'ım karşıma haddini bilen insan çıkar diyorum
+2 oy
(1,141 puan) tarafından
Süt banyosu yaparız biz siz yapmazmisiniz Allah'ın cahili deseydiniz:)))
0 oy
(1,146 puan) tarafından
milletin derdi 

o bu napıyo kendi ailesine söz laf geçiremeyip sağa sola sataşan bir kesim var
(260 puan) tarafından
Evet ya banane elin sütünden
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Sanane diyesim gelirdi, saolsun hiç öyle komşularım olmadı 
(260 puan) tarafından
Ben haddini bilen insanlara hayranım ya incitmeden konuşan gereksiz soru sormayan
(4,465 puan) tarafından
Bende öyle canım, sormam komşularima beni ilgilendirmiyor ki sonuçta onun evladı bir anne ne yapması gerektigini bilir, sormak isterse sorar. Keşke herkes sınırı bilselerde anneler mutlu olsa
0 oy
(517 puan) tarafından
Ben artık yetişemiyorum eskiden çok cabaliyordum kendimi ifade etmeye çalışıyordum. Sonra baktım onlar anlamak istemiyorlar ben boşu boşuna kendimi yoruyorum. 

Benim de mesela eşimin ailesi gördü beş ay sonra torunlarını her yaptığına şaşırıyorlar ama sanki onlar bu yeteneklerin doğuştan gelmiş gibi davranıyorlar. Anne egitmiyor yetistirmiyor. Ama kötü birsey olsa annesi yapmış olur becerememis olur.

Bide en **** olduğum görümcem benden küçük bekar cocugumun beslenmesini benden çok düşünüp sürekli ağzına zararlı veya zararsız herşeyi vermesi beni deli ediyor. Allah'tan kirk yılda bir görüyorum :D 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,578 göst.
24 Nisan 2020 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
0 oy
8 cevap 261 göst.
0 oy
9 cevap 364 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,148 puan) tarafından soruldu

411,630 soru