0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (397 puan) tarafından
Daha önce post açmıştım oğlumun uyku problemi için geçen hafta perşembe günü eeg istedi çocuk nörolojisi gün verdiler sabah 8de uyandırıp akşam 18 kadar uyumayacak dediler birgün öncesinde tam tamına 24 saatin içinde 2 saat belki daha az uyudu o gün içinde de uyutmadık tabi toplamda 32 saat uyumadı umurunda bile olmadı son 1 saat uykusu geldi hastane kapısında uyudu eeg 17 dakika sürdü biter bitmez uyandı zaten bugün sonucu çıktı herhangi bir problem yok dedi doktor 32 saat uyumayan bebeğin neresi normal oluyor anlamıyorum gerçekten kafayı sıyırmak üzereyiz ağlıyor uykusu var uyuyamıyor ne ben ne babası nede abisi hepimiz komple uykusuz kalıyoruz ben dayanamıyorum o kadar saat uykusuzluğa o minicik bedeniyle nasıl dayanıyor atarax ve melatonin adında şurup verdi onları deneyeceğim inşallah işe yarar 

11 Cevaplar

0 oy
(5,416 puan) tarafından
Atarax çok ağır bir ilaç cnm benden de uyku sorunu var ilaç hiç kullanmadim oğlun vitamin değerleri nasıl magnezyum  kullansın uyku yapar bide hava değişimi yapın  belki farklı yerlede uyku yapar çok gezsin dolassin görülsün uykusu gelmez mi
(5,416 puan) tarafından
Magnezyum kullansın cnm uykusu gelir
(397 puan) tarafından
Bilemedim ki canım doktor vermedi öyle birşey
(5,416 puan) tarafından
Doktora şöyle bende kullandım sonra uykum düzene girdi
(397 puan) tarafından
Bir sorarım canım teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
(5,416 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Kac aylik.bebegin
(397 puan) tarafından
12 gün sonra 1 yaşında olacak canım Allah nasip ederse
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz görümcemin arkadaşının oğluda günde iki saat uyuyormuş gece iki ila dört arası sadece doktorlara götürmüşler nadir bir hastalık demiş uyuyama hastalığı demiş çocuğun gelişimde ve ileriki yaşımında ona sıkıntı yaratacak sonuçları olmaz demiş Rabbim şifalar versin inşallah
(397 puan) tarafından
12 gün sonra 1 yaşında olacak Allah nasip ederse canım bizimkide öyle kesintisiz daha 1 saat uyuduğunu görmedik bir sıkıntı da çıkmadı çok şükür elbette ama neden uyumuyor biz dayanamıyoruz o nasıl dayanıyor
(3,623 puan) tarafından
Derdi veren Rabbim dermanınıda verir inşallah sağlığına kavuşur benim oğlumda çok az uyuyor gece uykusu var sadece 20 dk uyur uyanır toplasan 6 saat anca uyuyor biz bile perişan oluyoruz seni çok iyi anlıyorum
(397 puan) tarafından
Çok şükür diyoruz canım herha gi bşr engeli yok sağlıklı ama uyku da çok önemli ailecek uykusuz kalıyoruz sadece ben değil oğlum sesine uyanır eşim gelir ailecek ayağa dikiliyoruz bizimde 10 dakikaları 20 dakikaları sayarsak günde 4 saati tamamlar onun dışında yok
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Uykuyu sevmeyen çocuklar var maalesef tanıdığımin da öyle sevmez uykuyu gece iki üç te uyur gün boyu uyumaz fln zor birşey insAllah düzene oturur

(397 puan) tarafından
Gerçekten çok zor ne düzen var ne başka bişi şaştım kaldım
0 oy
(2,836 puan) tarafından
Yeğenim de böyleydi. Asla uyumazdı. Aklı çıkardı ya uyur da bir şey kaçırırsam diye. Doktoru beyni hiç durmuyor sürekli aktif demişti. Üstün zekalı ya da üstün yetenekli olabilir dedi. Üstün zekâlı değil çok şükür ama IQ oldukça yüksek çıktı. Okula başladığında 11 gibi uyur oldu akşam. Normalde gece 3-4 Allah ne verdiyse otururdu. İnşallah yaşı büyüdükçe düzelir. 
(397 puan) tarafından
İnşallah canım çok zor buda öyle inan önünden sinek geçse uyanır.  ben bir anne olarak oğlumun derin uykuya daldığını düşünmüyorum hani insan yorulur gözümü dinlendireyim der ya buda öyle gözü kapalı olsada beyni sürekli aktif kilo konusunda gelişimi biraz geride oda uyumadığından ağladığından abisi 3 yaş abisinden çok cümlesi var daha 1 yaşına girmedi anne baba mama dede attım aç kapat abi hala teyze gel gitti bu cümlelerin tamamını bilinçli söylüyor biliyor yani ezber değil
(4,244 puan) tarafından
Aha senin zekanda ordan geliyor ozmn :)
(2,836 puan) tarafından
Bana mı dedin? Benim zekam normal bence, üstün olsun da istemem, eşim üstün zekâlı yaşayan bilir nasıl bir şey olduğunu.
Telefon, tablet, TV gibi uyaran var mı peki izliyor mu çocuğunuz?
(397 puan) tarafından
Meryemseda kime ne için söylüyorsun anlayamadım
(397 puan) tarafından
İndigo yok canım koca evin duvarı televizyon olsa izlemez daha hiç dikkatini çekmedi abisi izler bazen ama bakmaz çok oyuncağa da odaklanmaz nadirdir yani abisi oynarken gider gelir abisinin oynadığı ne varsa sadece bozar bu yüzden çok ağlarlar hatta :)
(4,244 puan) tarafından
İndigoya dedim de kötü amaçlı değildim yanlış anlaşılmayim kaldiramam ben kötü şeyleri sen benim için farklisin sadece Indigo hanımcim
(2,836 puan) tarafından
Aşk olsun kız neden yanlış anlayayım ♥️
Çok zeki olmak istemem sadece onu anlatmak istedim. Eşim üstün zekâlı ve zorlanıyoruz bazen. Sosyal hayatta zorluyor insanı fazla zeka
(4,244 puan) tarafından
Benim canım sıkılıyor
(38 puan) tarafından
Benim eşimde üstün zeka olqbilir mi ki sosyal hayatta ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz canım özel değilse
(2,836 puan) tarafından
Kafası farklı çalışıyor. Matematik ve dil becerileri üst seviye. 5 dil biliyor. Hâl böyle olunca biz normal insanlar ona az gelişmiş canlı gibi geliyoruz. Bazen bir espri yapıyor kimse anlamıyor ya da o bizim sohbetlerden keyif almıyor. Uykusu az, kafa sürekli çalışıyor. Bu da onun fiziksel enerjisini düşürüyor. Zekayı tam kapasite kullanamadığı için bazı takıntıları oluşmuş. Ev düzeniyle ilgili mesela. Fazla rasyonel düşünüyor bazen. O yüzden duygu odaklı yaklaşımlar zorluyor onu. Trip atamazsın mesela, asla tadı çıkmaz :) Normal insanların dert diye düşündüğü şeyler ona komik geliyor. Asla kibri yok aksine normal görünmeye çalışmak istediği için biraz silik. Ama anlayan anlıyor onun ışıltısını.
(38 puan) tarafından
Bazı dediklerin uyuyor benim eşimde mühendis asosyal çok bilgili her konuda dediğiniz biz gibi fazla rasyonel duygusallık yok matemelatigi gözüyle çözer cevabı işaretler çok güldürür komik hazırcevap biridir bazen üst segmentten konusur karşısındaki anlamaz bende anlamam empati kuramaz o an.uzay merakı var uykusu az dil becerisi az konuşmayı sevmez okulunu ingizlice okudu bitirdi bilmiyorum belki vardır üstün zekalilik ama beni yoruyor daha duygusal biri olsun veya empati kursun isterdim.
(2,836 puan) tarafından
Eşim duygusal değil diyemem özellikle bana ve çocuğumuza karşı çok hassas. Ama başka bir evrende yaşıyormuş hissi verir. Anlarsın yani bu adam deha dersin. Oyun oynarken bile stratejik düşünür ve hep kazanır. Kayınvalidem de üstün zekalı benim. Kimse anlamamış ama kadını deli bile ilan etmişler.
önce (38 puan) tarafından

Çocuklar zekayı anneden alır deniyor sizin çocugun zekası kime benziyor benim kızımın zekası babasına benziyor gibi.

önce (2,836 puan) tarafından

Oğlum bana benzemiyor babası gibi. 4 yaşını bekliyoruz test için. İnşallah babası gibi olmaz. 

0 oy
(432 puan) tarafından
Kac aylik bebeginiz benim kizimda 4 aylik memede 5 dakika uyuyor bitek
(397 puan) tarafından
1 yaşına girecek canım 12 gün sonra
(432 puan) tarafından
Zor canim benimde ayni yoruldum artik
(397 puan) tarafından
Gerçekten zor uyku o kadar önemli ki anlatamam ruh gibi ortalıktayım çocuğun sonucunu almaya gittim uykusuz uykusuz yanlış otobüse benmişim çok sonra farkına vardım onderece artık
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Nasıl uyutuyorsun mesela doğru uyutma şeklını yakalayamamıssındır brlki
(397 puan) tarafından
Canım 1 hafta emdi beni asla emmedi mama içmedi neler yaptık neler 1 ay sütümü sağa sağa zoraki verdik sonra stresten kurudu sütüm. Emerek uyumadı asla yani... kucağımda oturarak uyumadı kucakta ayakta uyumadı zıplayarak uyumadı ayağımda sallayarak uyumadı. Sallanan beşik aldık uyumadı. Hamak aldık yine uyumadı loş ışık yaptık müzik açtık pış pış sesi yine olmadı sadece yanıma alıp popusuna pış pış yaptım yine olmadı battaniyeye koyduk artık olsum yeterki uyusun dedik oyun zannedip gülüyordu yani her yöntem denendi herşey yapıldı gerçejten hala da öyle nasıl denk gelirse öyle uyuyor oda 10 15 dakika
0 oy
(318 puan) tarafından
Bay bay night denedin mi
(397 puan) tarafından
Evet canım veriyoruz hala dalması kolay oluyor ama uyku sağlamıyor kendi doktorumuz önermişti
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Canım sesiz sakın Loş bı ortam hazırlayan yanına uzansan sarılsan her kendine geldiğinde memeyi ağzına verswm öyle uyusa bekli olur benim bebemde uykusu en fazla 15 dk bütün gün uyanık gece ben uyutmsaam sabaha kadar bekler ben bu dediklerimi yaptım biraz düzene girdi
(397 puan) tarafından
Emmiyor canım yanına uzanıyorum yine yok tehlikeli ama eşimle aramıza alıyorum bazen kokumla uyusun diyorum yere de yatak koyuyorum olası bir durumda düşerse diye ama yine uyumuyor nasıl denk gelirse öyle uyutuyoruz oda 10 15 dakika 1 yıl olacak neredeyse çok yoruldum
0 oy
(113 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun acaba zararı olmayan uyku damlaları falan var mıdır eltim çocuklarına verip duruyor sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor diyor ama bilinçsiz biri doktora sorsan bir şey önerir belki bay bay night damla öneriyorlardı sanki bir ara
(113 puan) tarafından
Her gece banyo yaptırsan mayışıp uyur mu acaba ya
Bir de bol bol okuyun üstüne sizi çok iyi anlıyorum valla çok zor bir durumla karşı karşıyasınız Allah şifa versin
(397 puan) tarafından
Her gece olmasada 2 güne bir banyo yaptırıyoruz canım. Allah razı olsun
(113 puan) tarafından
Bir sürü şey denemişsiniz bir de yorumlarda gördüm tavsiye edeceğim herşeyi yapmışsınız uyku vakti karanlık odaya geçirseniz
(397 puan) tarafından
Onu da yapıyoruz canım ışıkta katiyen uyumaz zaten kıpırdayan ne varsa kafasını oraya çevirir sıpa :)
(113 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım valla işin çok zor
0 oy
(139 puan) tarafından
Onu rahatsız edecek kabızlık sorunu falan mı var acaba
(397 puan) tarafından
Yok canım ilk aylarda yaşadık elbette ama çok şükür şuan öyle bir sıkıntımız yok

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 62 göst.
0 oy
6 cevap 88 göst.
0 oy
13 cevap 223 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.

411,192 soru

12,377,178 cevap