0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kayinvalidemin kardesinin gelini var 4 aylik hamile kendisi ve gebeligin basindan beri sorunlar yasiyor gebeliginde kendisi Iğdır'da yaşıyor orda doktor usgde derisinin olmadığını soylemis ve gebeliğe devam ederse zehirler demis yani boyle bisey mumkunmu ya ben dedim kadina kesinlikle baska doktora gorun diye bugün erzuruma gitmisler özel hastaneye ordada kadina farkli konusmuslar karın bolgesindeki bağırsakları dışarda bebegin kalbi atiyor ama doğsa yaşamaz demisler varmi basina boyle bisey gelen ben hamile kaldigimdan beri hep kotu kotu haberler duyuyorum ya cok uzuluyprum rabbim kimseyi cocuguyla sinamasin

3 Cevaplar

0 oy
(1,838 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle. Bir kaç doktora daha gitmeli tabi ki. Büyük ihtimalle ayrıntılı incelemişler diğer doktorlar da. Dilerim bir sorun olmadan sağlıcakla kucağına alır. 
(39 puan) tarafından
Aldirmayi dusunuyo canim :(
(1,838 puan) tarafından
Önce kendi sağlığı önemli. Yapılacak bir şey yok ise, en azından kendini riske atmaz. Ve bir daha ki sağlıklı gebelik için fiziksel ve ruhsal olarak hazırlanır. Bunu yapan ilk kişi değil ve son kişi de olmayacak. Allah yardımcısı olsun.
(39 puan) tarafından
+1
Kendi sagligida bebegin sagligida bu gebelikde risk aliyor yani benim gercekten hayal dunyam bile boyle biseyi canlandiramiyor derisiz bir insan Allah'ım yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Erzurum şehir Hastanesi'ne de görünsün canm 
(447 puan) tarafından
Doktorların adını biliyomusun canm biliyosan yazsana bakayım bi
(39 puan) tarafından
Hic bilmiyorum zaten bi tane doktora gitmis o doktor bir kactane daha doktor cagirmis usgyi görünce beraber bakmislar
(447 puan) tarafından
Doktorların adını biliyomusun canm biliyosan yazsana bakayım bi Seray kaya topdaği var onada görünmüş mu acaba
(447 puan) tarafından
Anladım canm hayırlısı olsun diyelim bı bilgim yok konuyla ilgili
(39 puan) tarafından
İnanki bilmiyorum canim iki kadin dogum bir perinatoloji bir tanede baska bi hekim daha varmış hepsi aynı anda bakmislar usgye birlikte konuşmuşlar
0 oy
tarafından
bu tarz bir şey duymuştum mutlaka iyi bir perinatoloji uzmanına görünsün 
(39 puan) tarafından
Anlamıyorlar ve bisey diyince size ne siz kiskaniyorsunuz oluyor art niyet aradigimzdan bahsediyorlar
tarafından
olan çocuklara oluyor. inşallah Azerbaycandaki gibi yasaklarlar 
(39 puan) tarafından
Yasaklancak denildi ve bizim burdakiler hemen tayyibi kotuledi iste bi bu kalmisdi ellemedigi ona ne isteyen evlenir gibisinden sonrasinda ilerleyen zamanlardada hastalikli cocuk doguyor sgk karsilamiyo cocuk perisan devletin yuzunden yine hic kendilerinin sucu yok
tarafından
burda da yazdım diye biri beni linçlemeye kalkmıştı. kendi de kuzeniyle evli diye. ben kuzene evlenilecek insan diye bile bakmam, kardeşimdir benim. 

büyük ailede de bi tek anneannem ve dedem kuzen, başka hiç akraba yok. onların da ilk eşleri öldü diye evlendirmişler, genç yaşta dul kalmış ikisi de. yoksa anne tarafımda da baba tarafımda da yok. 
(39 puan) tarafından

Bilincli bireylerin durumu farkli oluyor tabiki canim bizde esimle hic bir akrabaligimiz yok cok sukur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meervece (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 172 göst.
+1 oy
4 cevap 51 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emine Goktas (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,236 soru

23,690,518 cevap

310,910 kullanıcı