+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından
Kızlar 2 3 ay içinde taşınacağız süre uzayadabilir dedi eşim ama kaç gündür kafamı karıştıran eşyalar oturduğum ev kendime ait eşimin işinden dolayı başka şehire taşınma kararı aldık kendi evim 4+1 taşınacağım evde 2+1 olacak eşim diyor eşyalı olsun ben diyorum eşyasiz olsun kaç gündür düşünmekten başım ağrıyor daha önce hiç eşyalı evde oturmadım sizlerin de fikirlerini almak istedim

6 Cevaplar

+1 oy
(492 puan) tarafından
Hiç eşyalı evde oturmadim eşyalar nasıl olacak acaba sıfır mi temiz mi yoksa kullanilmis mi eğer kullanılmışsa benim içime sinmezdi mesela ama nakliye işi vs uygun olacaksa ve senin esyalarin eskiyse o yönden iyi olabilir
(577 puan) tarafından
3 senelik evliyim 2 sene kullandım zaten eşyalarımı  teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşyalar taşınmaktan harap oluyo bence eşyalı olsun 
(577 puan) tarafından
Oda var gideceğimiz yer 2 saat sürüyor arabayla insaAllah temiz eşyalı bir yer bulurum
tarafından
Ben 1 yılda 2 kere ev taşıdım yani eşyalar 4 kere yüke bindi şuan kullanılmayack hale geldi nerdeyse  2 sene olmuştu alalı vidalar tutmuyo kıfet dolabına fazla bişey koyunca düşüyor raflar inşallah bulursun canım temiz eşyalı bakarsın içine sinerse oturursun :)
(577 puan) tarafından
Valla ev taşımak da zor götürmek istesem hepsini de götüremiyorum zaten teşekkür ederim yorumun için
+1 oy
(2,178 puan) tarafından
Oraya şehir değişikliği içinse iş içinse götürmem...yani kurulu düzenimi bozmam üstümü başımı özel şahsi eşyalarımı okadar eşyalı çok güzel mis.gibi evler var eskide olsa sorun değil benim için ama kurulu düzenimi bozmama.arada gelirim evime yani çocuğum varsada gelirim değişiklik olur...evlendim ben eşyalı ev tuttum iğneden ipliğe vardı sonra çıktık  ev düzeni kurdum çok.zor.geldi benim için 
(577 puan) tarafından
Nevşehire taşınacağız ben Kayseri de oturuyorum yakın olduğu için gider gelirsin düzeni bozmayalım diyor bide bayramlar da gelirsek kalacak yerimiz de olsun diyor zaten götürmek istesem hepsini de götüremiyorum bulabilirim insaAllah temiz bir ev
(2,178 puan) tarafından
Yani baya yakınki neden ordan eşya götürürsunuz dünyanın nakliyesi tutuyor...içi eşyalı olup beğenmezseniz evde bulsanız uygun Evkurculardan alırsiniz bir şekilde ev sahibiyle anlasirsiniz
(577 puan) tarafından
İçim rahat etmez diye düşündüm de insaAllah güzel bir ev buluruz olmazsa sizin dediğiniz de mantıklı geldi çok teşekkür ederim
+1 oy
(1,053 puan) tarafından
Temelli gidiyorsaniz esyalarinizi da götürün ama bir sureligineyse temiz eşyali olabilir. Çocuk yoksa bence sorun yok esyali rahat olur kendi eşyalarınizda zarar gormez. Çocuk varsa kendi eşyalarınızı götürün kimin ne dnasi kalmis belli olmaz
(577 puan) tarafından
2 yaşında kızım var temelli mi geçici mi oda belli değil başka bir şehire düzen kuralım dedik iş ayarladık
(1,053 puan) tarafından
Yani esyali olursada cok iyi temizlemenizi oneririm bi deneyin olmazsa mecbur tasirsiniz esya tasimakta zor
(577 puan) tarafından
İnsaAllah bulabilirim çok teşekkür ederim
+1 oy
(11,764 puan) tarafından
Valla burda çok var eşyalı kiraya koyanlar ev 0 eşyalar 0 çok güzel görünüyor öyle bişey tercih edebilirsin 
(577 puan) tarafından
Bulabilirim insaAllah yoksa eşimi ikna etmeye çalışacağım teşekkür ederim
+1 oy
(4,075 puan) tarafından
Senin eşyaların ne olacak peki hazır ev iyi olur ama ben başkasının yattığı yatakta zor yatıyorum tatile bile giderken alez çarşaf yastık koyarım 
(577 puan) tarafından
Benim eşyalarım ev kendime ait olduğu için kalsın diyor eşim de valla bende öyleyim işte kendi annemin evinde bile uyuyamıyorum
(4,075 puan) tarafından
Kısa süreli tayin se kalsın o zaman eşyalar ziyan olmasın temiz eşyalı ev bulun
(577 puan) tarafından
Memur değil canım ahşap dekorasyon ustası ama adamlarla anlasabilecek mi yani işin devamı olacak mı o belli değil İnşaAllah temiz ev bulabilirim

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 472 göst.
0 oy
19 cevap 795 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 268 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (613 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 211 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (72 puan) tarafından soruldu