0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (4,071 puan) tarafından

İkii erkek kardeşim var baba tarafı olacağım ben :P sizler anne tarafı mı yoksa baba tarafı. Ben iki tarafı da severim ama teyzelerimle daha samimiyiz

Bir söz okumuştum AKRABA, İNSANIN NE GÜLMESİNİ İSTER, NE DE ÖLMESİNİ diyordu o kadar yerinde bir söz ki 

28 Cevaplar

+1 oy
(30 puan) tarafından
Koca tarafı da dahil hepsi uzak kalsın böyle iyi 
-Reklam-
+1 oy
(5,256 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hem anne hem baba tarafı olucam :)

İki taraftanda sevdiklerimde var sevmediklerimde ama genel olarak baba tarafına daha düşkünüm 

0 oy
(4,267 puan) tarafından
Şuan hiç bsy düşünemiyom 
0 oy
tarafından

Ayrımcılık yapamam :) Bende hala oldum bol bol . Teyze olamicam :D

tarafından
Ben 3.kez 14 ocakta hala oldum . Ve hediye almam lazım:D
(697 puan) tarafından
Üç kez hala dokuz kez teyze oldum. :)))
tarafından
Hay maşallah:)))))
(697 puan) tarafından
Abimle iki ablam bir kız kardeşim evliler onların çocukları daha bekar olanlar var onlarda evlense tam bir aşiret oluruz :))
tarafından
Hahaha:)))
0 oy
(223 puan) tarafından
Anne tarafıyım ben,hatta eskiden soyadımı sorduklarında dayımın soyadini soyluyordum:)❤️
0 oy
(331 puan) tarafından
Hem anne tarafiyim hem de baba ablamda var abim de :) Ben de şey okumuştum cümle tam aklımda değil ama Ergenlik anne tarafını sevmekle; olgunluk iki tarafında ne b*k olduğunu anlayıp selam bile vermemekle başlar diye :))
0 oy
(1,146 puan) tarafından

hiçbirilerinide sevmiyorum hep lafçılar :D

0 oy
(5,193 puan) tarafından
Ben hala da olcam inşallah teyze cokdan oldum 7 8 ttane yegenm avr sımdı sayamadım :D 
0 oy
(13,809 puan) tarafından
Annem tek çocuk. maalesef dayim teyzem yok. Babamın biri vefat etti 2 amcam 1 halam vardı şimdi 1 amcam 1 halam var onları da görürsem bayramdan bayrama olmasa da.olur hesabı.

Benim bi ablam o da gurbette 
0 oy
(1,273 puan) tarafından
Baba tarafı olamıyorum teyze olmama da çook var :(
0 oy
(8,883 puan) tarafından
Annemin tarafı severim
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Hem hala hem teyzyim ikisine de aynı mesefe en büyük yeğenim 17 yaşında onu severim en çok aram onla iyi
0 oy
(20,197 puan) tarafından
Ben anne tarafı olacağım. Kız kardeşim var. Çocuklardan hem anneanne hem de babaanne olacağım Allah'ım nasip ederse. Allah'ım o günlere sağlıkla ulaâtirsin. Heyecanlandım bak şimdi 
0 oy
tarafından
2 kez baba tarafı 1 kez ana tarafı olcam
0 oy
(3,107 puan) tarafından
16 kez teyze olmusum daha da olurum ALLAH nasip ederse hala da oldum iki kez RABBİM bir daha nasip etsin her ikisi de güzel birşey abime çok duskunuz ama teyze olmakda çok içli dışlıyız ya samimiyet farklı :)
0 oy
(10,153 puan) tarafından
2 kız kardeşim evli 5 yeğenim var 6 inci yolda 

Daha hala olmadim ama Rabbimin izniyle halada olacam inşaAllah 
0 oy
(1,073 puan) tarafından

Ay ben hala olucam abim var :'(:D:DBaska da yok

0 oy
(2,767 puan) tarafından
Hem teyze, hemde hala olacam. Benim halam yok bebekken vefat etmiş. Teyzemde yok sayılır, 30 yılda 1 kere gördüm. O yüzden en büyük hayalim kıymetli bir hala teyze olmak
0 oy
(4,460 puan) tarafından
3 ablam 3 abim var eşit hem baba hem anne tarafı oluyorum :) 
0 oy
(912 puan) tarafından
baba tarafı olucam kendim baba tarafını severim anne tarafım yılan gibi anca para mal mülk davası bişey alsak batar ama baba tarafımsa bilmezlerki nasıl dua etsinler hayırlasınlar abim evli yengemle kardeş gibiyiz sabahdan aksama lkadar mesajlaşma görüntülü konusma çocuklarımızda öyle düşkün birbirine çok şükür ki öyle bi gelinimiz var benle aynı yaşta 5 yıl aynı evde yaşadık Allah evine evlatlarına bağıslasın

İlgili sorular

+6 oy
46 cevap 498 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 636 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 153 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Akss (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 158 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu

411,471 soru

12,386,255 cevap

43,537 kullanıcı