+1 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından
Özrü dileyerek soruyorum kusura bakmayın tecrübelilerden  yorum bekliyorum Ben vajinal darltma ve iç dudak sarkmasi için amaliya olmak istiyorum acaba yapiyormu çünkü çok sıkıntı çekiyorum gerek günlük hayatta gerekse ilişki konusunda huzursuzluk yaşamaya başladım  ben randevu aldım şehir Hastanesi'nde gittiğimde durumumu anlatsam amaliyata alirmi hemen bide aldı diyelim süreç nasıl oluyo iyileşme toparlanma nasıl oluyor nekadar sürüyor durum ??

3 Cevaplar

+1 oy
(264 puan) tarafından
Canım yaparlar mı yapmazlar mı bilmem ama bu tür ameliyatlar için doktorunu iyi seçmelisin devlet hastanesinin imkanlarının yeterli olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü eğer ameliyat sonucu istediğin gibi olmazsa revizyon ameliyatları hem daha zor hemde maliyetli oluyormuş inşallah her şey gönlünce olsun
(33 puan) tarafından
Gaziantep şehir hastanesinde şuan en iyi doktoru buldum tavsiye üzerine ve daha önce ona muayne oldum memnunda kaldım ama asıl mesele bu amaliyati yaparmi iste ve yapsada beni nasıl bı süreç neler bekliyor onu merak ediyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,731 puan) tarafından
Bu tarz işlemler sağlık açısından mecburi olmadığı için devlet hastanesinde yapmazlar diye düşünüyorum
+1 oy
(1,051 puan) tarafından
Daraltma işlemini bilmiyorum ama labioplasti yani dudak küçültme yapmıyor devlet estetiğe girdiği için 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (26 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 68 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bhreken (113 puan) tarafından soruldu

411,714 soru

12,394,409 cevap

44,057 kullanıcı

Kategoriler

...