0 oy
132 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Merhaba kızlar size birşey danışacağım. Benim eşimin iş yerinden samimi bir arkadasi var arkadaşının eşi çocuklarını haftada bir ve ya iki kez çocuklar için etkinlik merkezine götürüyormuş. Ben arkadaşının eşini hiç görmedim tanismiyoruz yani. Arkadaşı eşime eşlerimiz çocukları birlikte götürüp getirsinler senin çocuğa da değişiklik olur demiş. Bizim arabamız yok onların arabası var kadın kendi kullaniyormus arabayı arabayla götürüp getirsinler demiş. Eşim de benim eşimin insanlarla iletişimi zayıftır herkesle arkadaşlık kuramaz bilmiyorum sorayım demiş. 

Şimdi ben kadını hiç tanımıyorum eşim n'olacak git işte diyor. Bende çekingen bir insanım yani gidip direk tanışıp arabasına binemem çekinirim. Eşimde ben iletişimi zayıftır dedim zaten deyince bozuldum biraz doğru söylüyor zayıf biraz ama gene de bozuldum sizce napiyim gideyim mi önce eve çaya çağıralım eşiyle ben tanisayim arkadaş oluruz sonra gideriz dedim simdi direk yoldan kadın bizi alacak o şekilde tanisamam dedim eşim de eve falan cagiramam gideceksen git gitmeyeceksen gitme diyor. Napiyim sizce 

6 Cevaplar

0 oy
önce (7,806 puan) tarafından
Eve neden çağırmıyor eşiyle gelsin işte kıskanç mi 
önce (1,859 puan) tarafından
Misafir sevmiyor
-Reklam-
0 oy
önce (1,265 puan) tarafından
Gitme o zaman canım eve çagırmadıgı bir kişiyle niye arkadaş olma  için zorluyor yada onla beraber gitmek zorunda degilsin kendisi bırakır işi misaitse eger 
Yani saçma dimi tanımadığım.kadinla birlikte arabasına binip bir yere gideceğim. Eşim misafir sevmiyor ama bende arkadaş edinemiyorum diye bana arkadaş bulmaya çalışıyor kendince
Yani sen mantıklı olanı söylemişsin eve çağıralım diye ben çok arkadaş canlısı biriyimdir hemen kaynaşırım ama ben olsam ben bile öyle zort diye binip arabaya tanışamam yani
Bencede çok saçma ya ben bir de çok çekingenim gidip de merhaba diyip tanişamam bile kaldı ki arabasına binip bir yere gideyim
Bence evinde otur bacım yada yakın bir yerse tek git
Yakın değil maalesef gitmeyeceğim sağol canım
0 oy
önce (4,377 puan) tarafından
Ben olsam giderdim, belki alana giderken arabasiyla degilde kendim giderdim orda tanisirdim. Ha evde tanismisim ha disarda. Orda cocuklar etkinlik icerisinde konusacak konumuzda olurdu. Ama ben iletisime acik ve kolay iletisim kurabiliyorum. He tanisir konusur gorusurum kafamiz uymaz mesafe koyarim ama oncesinde onyargili ve cekingen yaklasmam. Eger cekinirim dersen ilk eve davet edin. Birbirinize az bucuk bile isinsaniz gitmen daha kolay olur en azindan senin icin. 
0 oy
önce (38 puan) tarafından
Aman bacim. BOsver  valla az insan cok huzur. Once ben herkesle  vok yakin olmaya naya çalışırdim.akraba arkadaş gibi ama simdi vok sogudum sebebsiz kafam cok rahat evimlee cocuklarimla ilgilenirim ancak
önce (2,062 puan) tarafından
Post sahibi değilim.Kız nasıl yazmişsın Azeri misin zor okudum:D
0 oy
önce (239 puan) tarafından
Yorumlardan anladığım kadarıyla eşin misafir sevmediği için çağırmak istemiyor eve bence sen kadınla strese girecek olsan bile kendini zorla bı git belki de kafalarınız uyusur hem sana da değişiklik olur anlaşır birbirinizi severseniz eşin isteyken evine davet edersin kadını gidip gelirsin arkadaş edinmiş olursun içine sinmez hoslanmazsan da bir daha gorusmezsin
Aslında bende tanışmak istiyorum burda gurbetteyim kimsem yok biraz çevrem olsun istiyorum ama çekingenim işte gidip ilk muhabbeti kuramiyorum insanlarla. Bir iki tane arkadaşım var hep onlar tanışmak istedi öyle arkadaş olduk tanıştık yoksa ben gidip tanisamiyorum
önce (239 puan) tarafından
Ben de senin gibiyim canım ama bazen kendimizi zorlamamiz gerekiyor yoksa hiç iletişim olmayacak kimseyle bu daha zor bı sure sonra patlıyor insan
0 oy
önce (3,394 puan) tarafından
Eşleriniz öylesine konuşmuşlar yani kesin hükmü yok ister git ister gitme. Ben şeye takıldım eşin neden senin bu konuda ki zayıf tarafını söylüyo ki gerek yok
Evet ona bende kızdım biraz, eşime de böyle söylemesinin doğru olmadığını beni küçük gosterdigini söyledim rahatsız oldum ben o anlamda söylemedim eşim herkesle muhatap olmaz demek istedim diye çevirdi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 91 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu