+1 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ara ara yaşadığım ama uzun zamandır yaşamadığım birşeyi dün yaşadım. Eşim uzakta çalıştığı için ben evlendiğim günden beri yalnız yaşıyorum şimdi iki bebeğim ile beraber tabi. Sürekli okuyup ederim de ama çocukken de çok yaşadığım ve dün uzun bir aradan sonra yine yaşadığım bir berbat olayla denk geldim. Gece 1 civarı odama geçtim çocukların yanına koltukta otururken önce dışarıdan geldi kedi geldi sandığım icintcok önemsemedim. Zaten evimde sürekli sesler geliyor. Sonra on dakika geçti geçmedi ürperdim kafamı sağa perdeye doğru çevirince perdede gorunduler ki uzun süre olmadığı için korkma üzerine yaşadım diyemem. Hemen telefonu bıraktım bir türlü şarj da almıyordu. Bıraktım yataga geçtim telefonum hiçbir şekilde düşmeyeceği bir yerde yere düştü. Sürekli birşeyler üstüme geldi okuya okuya uykuda kalmışım 

9 Cevaplar

+1 oy
(135,705 puan) tarafından
ben korkmadim bu tur seyleri 3 harflilere vs baglamam cunku anneyiz yoruluyoruz goz kararmasi tansiyon dusmesi vs der gecerim
(891 puan) tarafından
Postu okuyunca ilk aklıma sen geldin korkusuz cengaver jsjsjjsjd
(135,705 puan) tarafından
hahahaha
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
Okurken ürperdimmm
(78 puan) tarafından
Ah bir de bana sorun yazarken bile saç derime kadar
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Hamileler var canım başlığa uyarı koy istersen. 
(78 puan) tarafından
Başlıkta zaten korkutucu bir olay olduğu belirtiliyor ♥️
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Okumaya korktum ne olduğunu bilmiyorum tekim ondan cesaret edemedim ama Rabbim hepimizi korusun ama çok korkunç biseyse uyarın korkanlar okumasın 
0 oy
tarafından

Bende korktum suan . :unsure: Sakin ol

0 oy
(51,927 puan) tarafından
bir hocaya gittin mi
(78 puan) tarafından
Hayır daha önce hiç gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum
0 oy
tarafından
Anlamadım üç harfli mi gördün 
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Senin anlattiginin aynisini hatta daha fazlasini bana arkadasim anlatmisti. Onada oluyordu boyle seyler. O yuzden yadirgamiyorum ve inaniyorum. 
0 oy
(934 puan) tarafından
Yalnız olduhn için vesvese çok olur korkma dualar oku takılma böyle şeylere ciddiye aldıkça daha çok olur yorgun oluyoruz annne olarak yokmuş gibi yap geçer çoğu şey bizim hislerimiz öyle olduğu yok da

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 549 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 733 göst.
+1 oy
26 cevap 1,397 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 556 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu