0 oy
187 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,026 puan) tarafından
Ya ben anlamıyorum üç ev değiştirdim ilk evim yoğun rutubet vardı rutuebtli herşeyi attım falan şuan iki yıl oldu taşınali ve sıfır ev ilk biz grdik neyse dışarı çıkınca eve gryoruz yaa sanki ahır kokusu gbi camları aciyorim ev soğuyor resmen yerleri siliyorim süpürge atyorum üç günde bir siliyorum yerleri mutfak dolapları siliyorum.bnyo yikiyorim çöp biriktirmem geçen ablam da dyordu sanki ceset kokusu gbi okdr uzuldumki blmiyorum niye öyle yazın full açık kistir bebek var fazla açamıyorum hava alıyor baya soğuyor resmen snra kapatyorum ama hep koku var 

6 Cevaplar

0 oy
önce (72 puan) tarafından
Tütsü ve oda parfümleri sürekli takılı benim ama eski ev rutubet çok bende ondan benim. Siz de bunları yapabilirsiniz
önce (6,026 puan) tarafından
İşte korkudan dedorant bile skamiyorim
Hava temizleyicimi ilkez duydum valaha
Evet ben kullanıyorum çokta memnunum verdiğin paranın her kuruşunu hak ediyor
Nerde aldıniz
Trendyol araştırabilirsiniz
-Reklam-
0 oy
önce (1,063 puan) tarafından
Sizinle gelen bir eşyadan koku geliyor olabilir 
Bı elbise dolabım var yorgan yastık yünleri hepsini yıkadım dolabın içini hep sildim rutubetli evdeydi ama hepsini yenilendik resmen
önce (1,063 puan) tarafından
Sen yine de bir oraları kokla bakalım çünkü aynı koku her evde aynı gelmez ki ya sizinle geliyor ya da evler hep rutubet
Cnm hep evde olduğumuz için algilayamiyorim bna koku gelmiyor dışardan eve girince sanki ahır gbi
0 oy
önce (2,542 puan) tarafından
Lavaboda geliyor olabilir. Benim evim normalde kokmazama rüzgar çıkınca koku yapıyor bazen.
Ya dışardan gelince yüzüme geliyor sanki byle boğucu gbi evdeyken pek algılayamiyom
0 oy
önce (4,252 puan) tarafından
Vileda bezini ıslak bırakıyorsan eğer o da çok kötü koku yapar
Yoo uzun olandan kullanıyorum kuruyor zaten evdeyken öyle koku hissetmiyorim dışardan eve girince sanki leş GBi yüzüme vuruyor camları nkdr aciyorim ayni
önce (4,252 puan) tarafından
Hmm giderden olabilir her akşam karbonat sirke üzerine sıcak su dök geçmezse eşyalarını kontrol et canım
0 oy
önce (121 puan) tarafından
Duşakabinin giderine kullanmadığın zaman tıpa koy
Yapışık süzgeçli aslnda yeni daire öyle Banyo WC koku yapmıyor zaten yer tuvaletini pek kullanmiyoruz
0 oy
önce (239 puan) tarafından
Evinde yün yatak varsa güneşte iyice havalandir hatta yıka canm o koku yapiyo olabilir çamaşırlarda yumuşatıcı kullan evi sık havalandir giderlere yumuşatıcı dök bazen 
Hiç yumuşatici kullanmıyorum valaha arada eşim alırsa bide dışarda asamiyorim.kurumiyorki hiç balkonum.ful gölge hiç güneş vurmaz ters taraf zateb yorganları mi yastık yün hepsini yeni yıkadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
5 cevap 90 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.

410,378 soru

12,341,964 cevap