Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mama vermekle ilgili
0
oy
159
göst.
24 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Annelikkkkk
(
213
puan)
tarafından
soruldu
Bebeğe ne mama alayım sma var sevmedi sanki hip mı alayım yoksa aptamilmi ne kullanıyorsunuz mama verenler 2 aylık bebek gerçekten 3 4 saatte bir 4 ölçek 120 ml mama yiyebiliyormu ben daha yeni basliyorum mamaya doktor başlattı ama bebeğimde istemiyor nasıl yapicam biberonda istemiyor anne sütümde çok az zaten yetmiyor doktorda kilo kaybı olmuş doktor önce emzir sonra günde 8 defa 4 ölçek olcak şekilde mama ver dedi ama. Bebek memeyi ağzına alıyor biberon almıyor ne yapsam
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
24 Ocak 2025
Tugceee
(
922
puan)
tarafından
cevaplandı
Biberonu degistirebilirsiniz. Anne memesine en yakin seceneklere bakabilirsiniz. Ben aptamil kullanıyorum cok memnunum bebelac denedik gaz yapti cok atamadi gazi. Bebeginize bagli mama hangisi yarayacak gaz yapacak mi denemeniz gerekir. Evet once emzirin sonra mama verin cocuk acsa yer zaten reddederse zorlamayin biraz zaman geçsin tekrar verin.
24 Ocak 2025
Annelikkkkk
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Aptamikin hangisi acaba böyle paket halinvar kutu halı yok sanki bulamadım bir türlü benim bebeğim anne sütüne alskndiye reddediyor sanırım ama artık meme vermeyi tamamen birakicam zaten çünkü süt hiç yok herkeste hasta kaç gündur ne yemek yiyebiliyoruz ne uyku o yüzden süt de gitti
24 Ocak 2025
Tugceee
(
922
puan)
tarafından
yorumlandı
Alisir endise etmeyin zaten acsa yer merak etmeyin aptamilin paket kutu hic farketmez icerigi ayni zaten ama dediğim gibi cok gaz yaparsa degistirmeyi deneyin. Her mama her bebeğe olmuyor sindirim sorunu yaşıyor bebek. Bizimki seviyor. Siz yinede gelsede gelmesede emzirin sonrasinda mama verin almazsa biraz ara verin tekrar deneyin acsa yer
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
24 Ocak 2025
Meryemmseda_
(
4,397
puan)
tarafından
cevaplandı
Memedeyken vermeye çalış ozmn alacsk mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ocak 2025
zeyneb34
(
486
puan)
tarafından
cevaplandı
Kac kilo bebeginiz
Çis sayisi kacti gunde
25 Ocak 2025
Annelikkkkk
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Cisli bez sayısı 1 e 2 ye düştü bide hasta domuz gribi olmuş o da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ocak 2025
kecperi
(
1,757
puan)
tarafından
cevaplandı
Kullanmadım ama golden goati kullananlar çok memnundu diye hatırlıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ocak 2025
❤İlk göz ağrım❤
(
5,824
puan)
tarafından
cevaplandı
8 defa 4 ölçek mi hangi bebek o kadar içer bide 2 aylık bebek
Ben emziriyorum bebeğim 40 günlük sadece gece 2 ölçek bebelag gold veriyorum 2 ölçeğide bitiremiyor zaten bebeğin tam kaç günlük kaç kilo doğdu o şekilde kilo kaybını anlarsın ölçekleri kendin ayarla mesela ilk 3 ölçek ver bakalım bebek kaç saat sonra açılıyor yada o 3 ölçeği bitiriyor mu
25 Ocak 2025
misafir
tarafından
yorumlandı
cunku dr oyle bisey demedi arkadas yazdigi seyleri unutuyor gecen hafta ikna etmeye calistik olmadi 1 haftada 200 gr alan bebegin kilo kaybi nasil olabilir
25 Ocak 2025
❤İlk göz ağrım❤
(
5,824
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabikide olmaz saçmalık bu ya bir bebek zaten bu kadar içemez anne sütü de varken
26 Ocak 2025
Annelikkkkk
(
213
puan)
tarafından
yorumlandı
Kzlar tekrar yazıyorum bebeğim hastalandı domuz gribi olmuş o da ve hastanede bir sürü şey yapıldı kilosunada orda bakıldı mamaya da biz değil çocuk doktoru baslatti
26 Ocak 2025
❤İlk göz ağrım❤
(
5,824
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu bilmiyordum çok geçmiş olsun siz yinede bebeğinizin içebildiği kadar verin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ocak 2025
Efeninannesiii
(
4,620
puan)
tarafından
cevaplandı
Sma kullandım ama alacaksan hipp al, Aptamil bebeklere çok gaz yapıyormus. Birde biberon degistirebilirsin, evet 2 3 saatte bir ver 4 ölçek yer canim bazen 3 ölçek yapardım baktim istiyor 1 ölçek daha yapıyordum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Ocak 2025
Eylulervam03
(
561
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben cok arastirdim bebevit marka cok iyi icinde palm yagi olmayan sayili mamalardan fiyatida uygun icerik olarak baya temiz bi bakin isterseniz kizima hep kullandim cok memnun oldugum bi mamaydi trendyolda var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ocak 2025
BoncukGozlum
(
1,712
puan)
tarafından
cevaplandı
Biz bebelac kullanıyoruz memnunuz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Ocak 2025
Busra derler
(
11
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde sütüm çok az bebeğim doymuyor oyuzden mama vermek zorunda kaldım şuan 3 aylık 4 e girmesine az kaldı ben 6 ölçek veriyorum bazen 5 çünkü anca doyabiliyor en başından beri 1 aylıkken 25 ml veriyordum hep 2 ayına kadar sonra 2 ölçeğe çıkardım baktım tekrar istediği zaman 3 e getirdim şuan 4 ayına giriyor doymuyor 5 ölçek falan veriyorum aptamil bebeğe ağır gelir küçük olduğu için canım bebelac ben verdim çok gaz yaptı keçi sütü golld verdim oda iyi gelmedi sma verdim oda gaz yaptı doktora gittim bebeğim durmuyordu bunun çok gazı var dedi mamayı değiştirdi ac mama yaptı bakalım nolacak şimdi doktora danış en iyisini o bilir
25 Ocak 2025
Mutsuz23
(
46
puan)
tarafından
yorumlandı
Cnm bende ac kullanıyorum altı aylık oldu bu ay bırakmak istedim Bebelac aldım kakasını yapamadı gaz yaptı mecbur tekrar evolvia ac döndüm doktora ulaşamadım ama bunlar numarasız mama ya altı aydan sonra kullaniliyormu acaba bilgin varmı ne kadar süre kullancan sen birde seninki hangi mama
25 Ocak 2025
Busra derler
(
11
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşkım ac mama 6 aya kadar kullanılıyor zaten bende yeni başladım ac mamaya diğerleri iyi gelmedi ne kilo aldı ne bisi çok zayıf duruyor bakalım bu mama nasıl olacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
141
göst.