0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Bebeğe ne mama alayım sma var sevmedi sanki hip mı alayım yoksa aptamilmi ne kullanıyorsunuz mama verenler 2 aylık bebek gerçekten 3 4 saatte bir 4 ölçek 120 ml mama yiyebiliyormu ben daha yeni basliyorum mamaya doktor başlattı ama bebeğimde istemiyor nasıl yapicam biberonda istemiyor anne sütümde çok az zaten yetmiyor doktorda kilo kaybı olmuş doktor önce emzir sonra günde 8 defa 4 ölçek olcak şekilde mama ver dedi ama. Bebek memeyi ağzına alıyor biberon almıyor ne yapsam 

9 Cevaplar

0 oy
(922 puan) tarafından
Biberonu degistirebilirsiniz. Anne memesine en yakin seceneklere bakabilirsiniz. Ben aptamil kullanıyorum cok memnunum bebelac denedik gaz yapti cok atamadi gazi. Bebeginize bagli mama hangisi yarayacak gaz yapacak mi denemeniz gerekir. Evet once emzirin sonra mama verin cocuk acsa yer zaten reddederse zorlamayin biraz zaman geçsin tekrar verin. 
(213 puan) tarafından
Aptamikin hangisi acaba böyle paket halinvar kutu halı yok sanki bulamadım bir türlü benim bebeğim anne sütüne alskndiye reddediyor sanırım ama artık meme vermeyi tamamen birakicam zaten çünkü süt hiç yok herkeste hasta kaç gündur ne yemek yiyebiliyoruz ne uyku o yüzden süt de gitti
(922 puan) tarafından
Alisir endise etmeyin zaten acsa yer merak etmeyin aptamilin paket kutu hic farketmez icerigi ayni zaten ama dediğim gibi cok gaz yaparsa degistirmeyi deneyin. Her mama her bebeğe olmuyor sindirim sorunu yaşıyor bebek. Bizimki seviyor. Siz yinede gelsede gelmesede emzirin sonrasinda mama verin almazsa biraz ara verin tekrar deneyin acsa yer
-Reklam-
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Memedeyken vermeye çalış ozmn alacsk mi 
0 oy
(486 puan) tarafından
Kac kilo bebeginiz

Çis sayisi kacti gunde 
(213 puan) tarafından
Cisli bez sayısı 1 e 2 ye düştü bide hasta domuz gribi olmuş o da
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kullanmadım ama golden goati kullananlar çok memnundu diye hatırlıyorum 
0 oy
(5,824 puan) tarafından
8 defa 4 ölçek mi hangi bebek o kadar içer bide 2 aylık bebek 

Ben emziriyorum bebeğim 40 günlük sadece gece 2 ölçek bebelag gold veriyorum 2 ölçeğide bitiremiyor zaten bebeğin tam kaç günlük kaç kilo doğdu o şekilde kilo kaybını anlarsın ölçekleri kendin ayarla mesela ilk 3 ölçek ver bakalım bebek kaç saat sonra açılıyor yada o 3 ölçeği bitiriyor mu
tarafından
cunku dr oyle bisey demedi arkadas yazdigi seyleri unutuyor gecen hafta ikna etmeye calistik olmadi 1 haftada 200 gr alan bebegin kilo kaybi nasil olabilir
(5,824 puan) tarafından
Tabikide olmaz saçmalık bu ya bir bebek zaten bu kadar içemez anne sütü de varken
(213 puan) tarafından
Kzlar tekrar yazıyorum bebeğim hastalandı domuz gribi olmuş o da ve hastanede bir sürü şey yapıldı kilosunada orda bakıldı mamaya da biz değil çocuk doktoru baslatti
(5,824 puan) tarafından
Onu bilmiyordum çok geçmiş olsun siz yinede bebeğinizin içebildiği kadar verin
0 oy
(4,620 puan) tarafından
Sma kullandım ama alacaksan hipp al, Aptamil bebeklere çok gaz yapıyormus. Birde biberon degistirebilirsin, evet 2  3 saatte bir ver 4 ölçek yer canim bazen 3 ölçek yapardım baktim istiyor 1 ölçek daha yapıyordum 
0 oy
(561 puan) tarafından
Ben cok arastirdim bebevit marka cok iyi icinde palm yagi olmayan sayili mamalardan fiyatida uygun icerik olarak baya temiz bi bakin isterseniz kizima hep kullandim cok memnun oldugum bi mamaydi trendyolda var
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Biz bebelac kullanıyoruz memnunuz 
0 oy
(11 puan) tarafından
Benimde sütüm çok az bebeğim doymuyor oyuzden mama vermek zorunda kaldım şuan 3 aylık 4 e girmesine az kaldı ben 6 ölçek veriyorum bazen 5 çünkü anca doyabiliyor en başından beri 1 aylıkken 25 ml veriyordum hep 2 ayına kadar sonra 2 ölçeğe çıkardım baktım tekrar istediği zaman 3 e getirdim şuan 4 ayına giriyor doymuyor 5 ölçek falan veriyorum aptamil bebeğe ağır gelir küçük olduğu için canım bebelac ben verdim çok gaz yaptı keçi sütü golld verdim oda iyi gelmedi sma verdim oda gaz yaptı doktora gittim bebeğim durmuyordu bunun çok gazı var dedi mamayı değiştirdi ac mama yaptı bakalım nolacak şimdi doktora danış en iyisini o bilir 
(46 puan) tarafından
Cnm bende ac kullanıyorum altı aylık oldu bu ay bırakmak istedim Bebelac aldım kakasını yapamadı gaz yaptı mecbur tekrar evolvia ac döndüm doktora ulaşamadım ama bunlar numarasız mama ya altı aydan sonra kullaniliyormu acaba bilgin varmı ne kadar süre kullancan sen birde seninki hangi mama
(11 puan) tarafından
Aşkım ac mama 6 aya kadar kullanılıyor zaten bende yeni başladım ac mamaya diğerleri iyi gelmedi ne kilo aldı ne bisi çok zayıf duruyor bakalım bu mama nasıl olacak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,404 göst.
0 oy
7 cevap 169 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu