0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Biraz uzun olacak ama gece yatağa girdim uyudum sonra rüyama da oğlumu gördüm odasına gidiyorum oğlum yatağın üstünde duruyordu uçuyordu gibi hata çok farklı birşey sonra uyandım bı kaç gün sonra tekrar gördüm oğlumu rüyamda odasına da tekrar sandalyenin üstünde duruyor gibi ama havadaydi artık kötü olmaya başladım sonra bı gece yine eşimi rüyamda gördüm yatak odasından hızlıca çıkıp bana bakıyordu gece uyandım kötü oldum ve daha sonra gece asla uyuyamadım uykuya kalınca sanki ruhum çekiliyor gibi oluyordu tam 1 hafta sürdü hele ki yatak odasında asla uyuyamiyordum ruhum çekiliyor gibi oluyordu geri uyanıyordum bı gece oturma odasında uyumaya karar verdim uyuduğum gece rahat uyudum ama gece ruyamda 3 harrfler girdi ve gerçekten kötü oldum nedeni nedir bilmiyorum sürekli okuyorum dua ama anlam vermedim ve tam uykuya dalacakken hep sanki böyle ruhum çekiliyor gibi oluyor birşeyler vücudumdan gidiyor gibi oluyorum ne yapmalıyım gurbetteyim.

4 Cevaplar

0 oy
(765 puan) tarafından

Şuan bunları üst üste yaşadığın için devamlı düşünüyorsun ondan dolayı hep aynı şeyler devam ediyor ve geçmiyor öncelikle kafandan bu düşünceleri at uyurken bunları düşünerek uyuma yoksa bu durum devam eder bir şeyin üstüne fazla düşersen olan sana olur başka şeyler düşünerek uyu uyumadan önce ayet-el kürsi felak ve nas oku Allahım gönlüme ferahlık ver de ve yat uyu inşallah iyi gelecektir 

-Reklam-
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Ben de kötü rüyalar gördüğüm için gece uyuyamıyorum canım Allah yardımcımız olsun. Hacamat yaptırma imkanın varsa tavsiye ederim kafadan yaptırmak vesveseye karşı iyi geliyor. 
0 oy
(276 puan) tarafından
Ekmk kırıntısı fln olmasın uyuducun yerlerde 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
kuran kerim var mi evinde onu yatak odasina koy yuksek bi yerde dursun evin her tarafina sirke sık örguye basla baska seylerle ilgilen düşünme boşta kaldigin icn ugrqsiyorlr 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 76 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Allesok (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,412 puan) tarafından soruldu